INCIA Well Aging El Kremi 50ml

124,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

INCIA Well Aging El Kremi 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içeriğindeki bitkiler ve yağlar
  • · shea yağı,· jojoba yağı,· hindistan cevizi yağı,· kayısı çekirdeği yağı,· e vitaminisentetik koruyucu yok! Sentetik boya yok! Parfüm yok!ıncıa yer altı sularını kirletmez, doğaya zarar vermez. Ürünlerimiz
  • sentetik yağ, silikon, sentetik emülgatör, paraben ya da diğer sentetik koruyucular ve boya içermez.cildinizin florası ile %100 uyumludur.doğada %100 geri dönüşen gıda tipi, airless (hava geçirmeyen) ambalajlar kullanılmıştır. hassas, kurumuş ve hasar görmüş ellerinizin özenli bakımını sağlarıncıa well agıng doğal el kremi ,bitki özlerinin cildin derin katmanlarına kadar inmesine yardımcı olan patent korumalı buluşu nat-C-Base® teknolojisi ile etkili ve özenli bakımı sağlar. Afrika’da özellikle gana ve burkina faso gibi ülkelerde genellikle kadınlar tarafından toplanarak kullanılan ve işlenen shea yağı yüksek su tutma kapasitesi ile cildin pürüzsüz, yumuşak ve daha düzgün görünmesine yardımcı olur. Hızlı emilim sağlayan özel bitki yağları içeren krem hassas, kurumuş ve hasar görmüş ellerinizin özenli bakımını sağlar.w114 formülü sayesinde cildinizin daha sağlıklı yaş almasına destek sağlargün boyu hava değişimi, rüzgar, nem gibi dış etkenlere maruz kalan eller, çok daha çabuk yıpranır ve kurur. Shea yağı cilt üzerinde koruyucu bir film tabakası oluşturarak transepidermal su kaybını azaltır ve ellerinizin uzun süre nemli kalmasını sağlar. Ayrıca. Querqus ekstresi ellerinizde oluşan lekelerin renginin açılmasına yardımcı olur. Jojoba yağı tazelik verici bir yağdır ve cildin uzun süre nemli kalmasını sağlar. Bio arge laboratuvarlarında geliştirilen özel antioksidan formülü sayesinde, cildinizin daha sağlıklı yaş almasına destek sağlar.cildi besler, dış etkenlere karşı korur canlılık kazandırırsoğuk sıkım yöntemi ile üretilen hindistan cevizi yağı hassas ve kuru cildi beslerken, kekik yağı ile cildinizi mikroorganizmalara karşı korur. Kayısı çekirdeği yağı antioksidan vitaminler ve oleik (omega-9), linoleik (omega-6) yağ asitleri açısından zengindir. Içerisinde bulunan querqus ekstresi doğal antioksidandır. Cildi arındırır, güçlü antioksidan koruma sağlar. E vitamini besler, canlılık ve parlaklık kazandırmaya yardım eder.cildinizin florası ile uyumlubazı kremlerin içinde raf ömrünü uzatabilmek için metilizotiazolinon, sodyum benzoat, potasyum sorbat vb katkı maddeleri kullanılmaktadır. Bu ve benzeri katkı maddeleri zamanla derinin doğal katmanına zarar vererek dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı cildi savunmasız hale getiriyor.ıncıa besleyici ve nemlendirici doğal el kremi’nde hiçbir sentetik katkı maddesi kullanmadık içeriğindeki bitkisel yağların hepsini soğuk sıkım teknolojisi kullanarak ürettik ve %100 doğal arı balmumu kullandık. Doğal el kremi’nin cildin doğal yapısına uyumunu ve mikrobiyolojik açıdan uygunluğunu bioarge laboratuarları'nda test ettik.yapay koku ve boyalar içermez. Hoş ve doğal kokuludur.ıncıa doğal kremleri hiçbir sentetik boyar ve koku maddesi içermez. Kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğinde kullandığımız bitkisel yağların doğal renklerinden geliyor. Incıa besleyici ve nemlendirici doğal el kremi doğal badem sütü kokuludur.
Geri Bildirim Ver