İNCİR Yetişkin Reflü Yastığı

2.149 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İNCİR Yetişkin Reflü Yastığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VAYNE Satıcı Ünvanı: KEZİBAN ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2700572830
    Bu ürün VAYNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İNCİR Yetişkin Reflü Yastığı Ürünleri Trendyol'da!

Reflü ve gastrit gibi ağır mide rahatsızlıklarına karşın gece uyurken yüksek yastık kullanılması gerekir. İnci̇r yetişkin beyaz reflü yastığı geceleri mide asidinin yukarı çıkmaması için tasarlanmıştır. Ürün yetişkinlerin omuz, sırt ve boyun desteğini dengelemek için 45 derecelik eğimle tasarlanmıştır. Ortopedik yastık içeriği sayesinde sırt ve boyun desteği sağlanır. Böylece ağrı oluşumu engellenir. Ürün özel tasarımıyla kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Birbirinden farklı mide problemlerinin kontrol altına alınması için tercih edilen reflü yastığını tercih edebilirsiniz.

  • Ortopedik visco tasarımıyla rahat uyku desteği sağlar.
  • Mide yanmasını engelleyerek reflüyü kontrol altına almanıza yardımcı olur.
  • Uyku kalitesini artıran ortopedik malzemesi, reflü sonrası uykunun bölünmesini engeller.

İncir Beyaz Medikal Yetişkin Reflü Yastığı Hangi Özelliklere Sahiptir?

İncir Beyaz Medikal Yetişkin Reflü Yastığı Hangi Özelliklere Sahiptir?

Beyaz visco malzemeden elde edilen reflü yastığı, yetişkinlerin boyun ve sırt desteğini sağlar. 45 derece eğimli olarak tasarlanan İnci̇r yetişkin beyaz reflü yastığı, tam ortopedik özelliktedir. Ürünlerin 30 derecede yıkanabilmesi, uzun süreli kullanım imkânı oluşturur. Farklı ortopedik problemler, mide problemleri ve çeşitli hastalıklar sonrasında bel destekli reflü yastıkları tercih edilebilir. Özel kılıfıyla gönderilen reflü yastığı, ortopedik yapısıyla sırtın şeklini alır. Ürün, uyku esnasında tetiklenen reflü sancılarını azaltmak için vücudun olabildiğince dik pozisyonda kalmasını sağlar. Yatış şekline göre özel olarak geliştirilen yastığın açısı uyku esnasında mide asidinin yemek borusundan yukarı doğru kaçmasını engeller. Rahat ve kaliteli uykular için ihtiyaç duyduğunuz konforu, İnci̇r yetişkin reflü yastığıyla elde edebilirsiniz.

İncir Beyaz Medikal Yetişkin Reflü Yastığı Nasıl Kullanılmalıdır?

İncir Beyaz Medikal Yetişkin Reflü Yastığı Nasıl Kullanılmalıdır?

Gece uykularında normal yastık yerine İnci̇r yetişkin reflü yastığının kullanılması önerilir. Eğimli reflü yastığı, sırtı orta kısmından itibaren destekler. Bu destek baş kısmına kadar devam eder. Başın yukarıda kalmasını sağlayan İnci̇r yetişkin beyaz reflü yastığı, eğimli tasarımıyla bel boşluğunda ve boyunda da konfor sunar. Ürünü normal yastık gibi kullanabilirsiniz. Bunun için eğimli ürüne doğru bir biçimde uzandığınızdan emin olmanız yeterlidir. İnci̇r reflü yastığının pamuklu dokuma yüzü, terlemeye karşı dayanıklıdır. Bu sayede gece boyu serinlik hissi verir. Yetişkinlerin boyun yapısı dikkate alınarak hazırlanan reflü yastığı, yumuşak visco malzemesiyle her an ortopedik bir kullanım sağlar. Boyun ve sırt ağrılarını geçirmeye yardımcı olan urun reflü sorununu kontrol altına almanıza yardımcı olur. Bu reflü yastığını, kendiniz ve yakınlarınız için tercih edebilirsiniz.

İncir Beyaz Medikal Yetişkin Reflü Yastığını Kimler Tercih Eder?

Mide yanması, gastrit ve reflü gibi ağır mide sorunları yaşayan kişiler, İncir yetişkin beyaz reflü yastığı kullanabilir. Ürünün visco malzemeyle elde edilen ortopedik yapısı, gece boyu konforlu bir duruşa sahip olmanızı sağlar. Uyku kalitesini sürekli bozan ve ağır sancılara sebep olan reflü, başın aşağıda olması durumunda daha şiddetli hâle gelebilir. Mide borusundan yukarı doğru ilerleyen asit, vücuda eğimli bir duruş sağlayan reflü yastığı sayesinde kontrol altına alınabilir. Boyun ve sırt ağrısı çekenler, mide yanması yaşayanlar, reflü teşhisi alanlar ve alçak yastıkları kullanamayanlar, İnci̇r yetişkin beyaz medikal reflü yastığını kullanabilirler. Ürünün yüzey genişliği yastık olarak değerlendirilmek için uygundur. Bu ürün ile sırt üstü yatılabilirken sağa ve sola dönerek uyumak da mümkün olur. İnci̇r yetişkin beyaz reflü yastığı yorumlar bölümünde ürünü kullanan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol'un avantajlı fırsatlarından yararlanarak satın almanız mümkündür.