İndigo Kitap Düşle Inan Yaşa

254,06 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
188,96 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,70 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Düşle Inan Yaşa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düşüncelerin, duyguların ve sözcüklerin gücünü keşfe, yaşamının efendisi ol. SÖYLE OLSUN! Annemin kayboluşu, babamın vefatı… Öz ailemin elimdeki her şeyi almasıyla sokakta kalışım… Bütün bunların ardından ablamın vefatıyla devam eden o karanlık dönemden çıkmama vesile olan mucizeleri yaratan farkındalık tekniklerini bu kitapta bulabilirsiniz. Dilerim ki benim hayatıma olduğu gibi hepinizin hayatına şifa olsun. Hepimizin hayatta ne yapacağını bilemediği anlar olmuştur. Mutlu olmak için gerçekleşmesini beklediklerimiz vardır. Belki de en dibi gördüğümüzü hissettiğimiz noktada bir arayışa gireriz. Siz de çıkış için bir ışık arıyorsanız şu an elinizde doğru kitabı tutuyorsunuz. Yalnızca eğitimlerden değil, aynı zamanda deneyimlerden elde edilmiş, uygulamalı, birbirinden değerli pek çok bilgiyi bu kitapta keşfedeceksiniz. Yaşamdan istedikleriniz mi var? Peki ya bunlardan çok daha fazlasına sahip olabilseydiniz? Ben oldum ve olmaya devam ediyorum. Siz de olabilirsiniz! Hem de hayal edebileceğinizden daha iyilerine... Yalnız şunu unutmayın
  • mutluluk kişinin kendi zihniyle, becerisiyle yarattığı bir başarıdır. İstediğiniz yaşamı yaşamak mı istiyorsunuz? Öyleyse düşleyin, inanın ve yaşayın! MUAZZEZ İLMİYE ÇIĞ - SEYFİ DURSUNOĞLU YILMAZ ERDOĞAN - BİLLUR KALKAVAN - YILDIZ KENTER ATIL KUTOĞLU - FAZIL SAY - SABA TÜMER - ECE USLU Onlar da düşlediler, inandılar ve yaşıyorlar. Türkiye’nin birbirinden değerli bu dokuz ismi, hayat hikâyelerini bu kitapta anlattılar. Tekrar tekrar okunması gereken, farkındalığa giden yolda size ışık tutacak bu röportajları mutlaka başucunuzda bulundurun.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kitap Düşle, İnan, Yaşa - Can Aydoğmuş | İndigo Kitap

Hayat hikâyelerini bu kitapta anlatan değerli isimler okuyanlara ilham verir. Hayat hikayeleri okumak keyiflidir. Çoğu zaman başka insanların tecrübelerinden haberder olmak ilgi çekicidir. Biyografi ve otobiyografi kitapları da bu nedenle ilgi çeker. Indigo Kitap Düşle, İnan, Yaşa Can Aydoğmuş kitabı içerdiği yaşam tecrübeleri ile okuyanlarda ilgi ve merak uyandırmayı başarır. Kısa sürede okunur. Can Aydoğmuş Düşle İnan Yaşa keyifli ve akıcı bir dile sahiptir. Okuyucuların ilgisini çeken Düşle İnan Yaşa kitabı hakkında okuyanların düşüncelerine göz atarak kitap hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu kitaba ait diğer öne çıkan özellikler ise şöyledir;

  • Kitap kaliteli baskı
  • Akıcı bir dile ve sürükleyici anlatım
  • Öne çıkan kapak tasarımı

İndigo Kitap Düşle, İnan, Yaşa Can Aydoğmuş Kitap İçeriği

İndigo Kitap Düşle, İnan, Yaşa Can Aydoğmuş Kitap İçeriği

Hayatınızı olumlu yönde etkileme başarısına sahip; Düşle İnan Yaşa okuyanların akıllarında güçlü bir iz bırakmaya adaydır. Kitabı daha önce satın alıp okuyan kişilerin düşüncelerini Düşle İnan Yaşa kitabı yorumları ile aratarak bulabilir fikir edinebilirsiniz. İndigo Kitap Düşle İnan Yaşa hayat felsefenizi değiştirecek ya da olumlu anlamda dönüştürecek çeşitli teknikleri öğrenmenizi sağlar. Mutluluk aslında insanın kendiyle barışması ile ilgilidir. İnsan kendi sever ve ne istediğini bilirse hayatta mutlu olma şansını yakalar. Siz de kendinize gerçekten inanır ve hayatınızı bilinçli olarak yönlendirirseniz istediğinizi elde edebilirsiniz. Özenle bir araya getirilen isimler ve hikayeleri hayat karşısında gösterdikleri tavır size ve ruhunuza iyi gelecek. Kitapların dönüştürücü ve iyileştirici yönünü bu kitapta bulabilirsiniz. Karamsarlığı bir kenara bırakarak okumaya ve mutlu olmak için yaşamaya başlayabilirsiniz.

İndigo Kitap Düşle, İnan, Yaşa Can Aydoğmuş Kitap Konusu

İndigo Kitap Düşle, İnan, Yaşa Can Aydoğmuş Kitap Konusu

Can Aydoğmuş tarafından yazılan: Düşle, İnan, Yaşa sosyal ve psikolojik olarak kendini geliştirmek isteyenlerin seveceği bir kitaptır. Kişisel gelişim hakkında okumayı sevenler için ilgi çekici ve özgün bir içeriğe sahiptir. Çevrenizde de kişisel gelişim konularına ilgi duyanlara tavsiye edebilir, Düşle, İnan, Yaşa kitap hediye edebilirsiniz. Düşle, İnan, Yaşa kitabı farkındalık konusunda size ışık tutabilir. Farklı bir bakış açısı kazanmanız konusunda yardımcı olacak. İçeriği ile zihin dünyanıza iyi gelecek kitap benliğinize iyi bir yatırımdır. Daha bilinçli olmak olaylara, durumlara yeni bir gözle bakmak okuduklarınızı özümseyerek mümkün olabilir. Kitapta ki hikayelere sahip kişiler de düşleyip inandılar ve başardılar. Siz de düşleyip inanmaya başlarsanız değişimi başlatabilirsiniz. Her bir hayat hikayesi kişisel gelişiminize katkı sağlayacak duygu dünyanıza etki edecek unsurlar bulundurur. Özenle seçilen hikayeler okuyanların daha iyi hissetmesini sağlar.

İndigo Kitap Düşle, İnan, Yaşa Can Aydoğmuş Fiyatları

İndigo Kitap Düşle, İnan, Yaşa Can Aydoğmuş Fiyatları

İndigo Kitap Düşle, İnan, Yaşa Kitap fiyatları farklılık gösterebilir. Daha önce alıp okuyanların Düşle, İnan, Yaşa kitabı yorumları kitap hakkında daha fazla fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir. Okuduklarınız aklınızda yer edecek etkileyicilikte hayat deneyimlerine sahip. Herkesin hayatında ne yapması gerektiği konusunda fikri olmadığı boşluğa düştüğü zamanlar olabilir. Bu kitap size yardımcı olabilir. Özel olarak bir araya toplanan hikayeler tekrar tekrar okunacak niteliktedir. Karanlıktan aydınlığa çıkış için bir ışık arıyorsanız cesareti bu hikayelerde bulabilirsiniz. Sevdikleriniz için de satın alabilir bu hikayelerle onları da buluşturabilirsiniz. Daha fazla ruha dokunmak, ve daha fazla ruhu dönüştürmek için tavsiye edebilirsiniz. İçerdiği hayat deneyimleri ile beğeni kazanan akıcı bir dile ve özgün içeriğe sahip; Düşle, Inan, Yaşa Can Aydoğmuş kitabını Trendyol’da bulabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.