İndigo Kitap Ikigai Uygulama Rehberi

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
9.7
2. Ürüne %1 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
114,02 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Ikigai Uygulama Rehberi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrını Hayata Geçirin Hayat Amacınızı Keşfetmenin 35 Yolu Geçmişten ders çıkarın, mevcut anda yaşadığınızı hissedin ve geleceğinizi kökten değiştirin. İlk kitaplarında Japonlara özgü ikigai felsefesini en temele inerek inceleyen Héctor García ve Francesc Miralles, okuyucuların hayattaki amaçlarını tüm yönleriyle nasıl keşfedeceklerini iki yıllık bir uğraşın sonucunda detaylı bir biçimde anlatıyor. İçinizdeki ikigai sonsuza kadar sahip olacağınız ve hayatınızın her evresine göre dönüşecek olan değişmez bir özelliktir. Tutkuların peşinden gitmek ve bu tutkuları başkalarıyla paylaşarak çoğaltmak, kişinin kendi için belirlediği hedeflerin en güzelidir. Hayat amacınızı keşfetmeniz için esas olan ikigai felsefesini, yaşamınızın merkezine nasıl koyacağınızı otuz beş farklı aşamayla ele alan bu kitap, geçmişi, bugünü ve geleceği bir araya getirerek kendinizi tanımamızı sağlayacak. Enso çemberinden koan bilmecelerine, haiku sanatından zen ve okçuluğa kadar birbirinden ilginç tekniklerle tanışacak, bunları günlük yaşamınıza nasıl aktaracağınızı öğreneceksiniz. Şimdi derin bir nefes alın ve ruhunuzun kapılarını açın. Yolculuk başlamak üzere.. Barkod: 9786052361993 Boyut: 13.50X21.50 Sayfa Sayısı: 256 Basım Yeri: İSTANBUL Baskı: 1 Basım Tarihi: 2018-12 Çeviren: NİL TUNA Kapak Türü: CİLTSİZ Kağıt Türü: 2. HAMUR Dili: TÜRKÇE Orijinal Adı: EL METODO IKİGAİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ikigai - Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı

Hemen herkesin aklından mutlaka geçen hayatın amacı düşüncesi ıkigai felsefesinin tam merkezidir.Bu felsefe özel olarak hazırlanmış olan ıkigai uygulama rehberi isimli bir kitapta bulunmaktadır. Hayat amacını keşfetmenin pek çok farklı yolu olduğunu ve bu yolları öğrenmeniz için en ideal yöntemlerden biridir. Ikigai uygulama rehberi hem okurken hem de dilerseniz uygulama kısmında oldukça mutlu edecek faydaları olması sayesinde sizi ve sevdiklerinizi değiştirip geliştirecek olan bir kitaptır. Ayrıca uygulamak zorunda olmadığınız gibi sadece yazarın dilinin akıcılığı ile kolay okunan bir kitaptır.Dilerseniz Ikigai serisini de okuyabilir, serinin bitiminde ıkigai uygulama rehberi ile beraber uygulamaları yaparken hem keyif alabilir hem de uygulamalar sonucunda kendinizde olan değişikliklerin farkına varabilirsiniz.

  • Akıcı Yazım Dili
  • Kişisel Gelişim
  • Kaliteli İçerik

Ikigai Uygulama Rehberi İçeriği

Ikigai Uygulama Rehberi İçeriği

Ikigai uygulama rehberi, Ikigai serisinin 2. kitabıdır. Kitap içerisinde kişinin kendi Ikigisini bulması için 35 farklı yöntem sunuyor.Tüm yöntemler geçmişten dersler çıkarmanızı ve anı yaşayarak kendiniz için iyisini yapmanıza yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Hemen her bölümün sonunda ise okuduğunuz bölümü daha iyi pekiştirmeniz için egzersiz ve alıştırma bölümleri bulunuyor. Hemen her uygulama genellikle bilinen ve alışkın olunan uygulamalar ile yapılıyor. İlk kitabında yer alan Japonların uzun ve mutlu yaşama sebebini ikinci kitap da uygulamalı olarak öğrenebiliyorsunuz. İçerik bakımından oldukça zengin olan Ikigai uygulama rehberi yalnızca bir kitap değil aynı zaman da içerisinde bulunan uygulamalar sayesinde alıştırma kitabıdır. Ayrıca içerisinde bulunan örnekler de hem okurken sıkılmanıza engel olacak hem de okuma yaparken anlamadığınız konularda sizlere yol gösterecektir.

Ikigai Uygulama Rehberini Kullananlar

Ikigai Uygulama Rehberini Kullananlar

Ikigai uygulama rehberini kullananlar genellikle serinin birinci kitabını okumuştur. Daha sonra devamı olması nedeniyle ıkigai uygulama rehberine geçiş yapmıştır. Ikigai uygulama rehberini kullananların avantajı kitap içerisinde kullanılan çoğu tekniğin aslında günlük hayat içinde de kullanılmasıdır. Günlük hayat içinde olmayanların da kolaylıkla adapte edilebilir düzeyde olan alıştırmalar bulunmaktadır.. Bir diğer güzel yanı ise tüm bu uygulamaları yaparken hayatınıza anlam kattığınızı ve geleceğinizi şekillendirdiğinizi sık sık belirtiyor olmasıdır. İçeriğinde yer alan önemli kısa ama etkili öyküler ile de yaptığınız tüm bu egzersizlerin sizlere olan faydasını bir kez daha kanıtlıyor. Ayrıca tüm bu etkinlikleri yapmak zorunda değil sadece yazarın akıcı dili ve hayatın içinden verdiği örnekler için dahi okunabilir bir kitap olan Ikigai uygulama rehberinden hemen sonra serinin bir sonraki kitabına da rahatlıkla geçebilirsiniz.

Ikigai Uygulama Rehberi Yorumları

Ikigai Uygulama Rehberi Yorumları

Ikigai uygulama rehberi okurları çoğunlukla serinin ilk kitabını okumuş ve bu kitaptan yola çıkarak daha kolay bir biçimde Ikigai uygulama rehberine ulaşmıştır. Bunun haricinde direkt olarak Ikigai uygulama rehberini okuyan okuyucularda bulunmaktadır. Ikigai uygulama rehberini okuyan okuyucuların en büyük etkisi elbette değişim yönünde olmaktadır. Bu değişim ise hem hayatları hem de gelecekleri bakımından oldukça tatmin edici düzeydedir. Bunun haricinde içeriğinde bulunan birbirinden farklı pek çok yönetimi de hayatınız da büyük rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kitabın okurlarının yorumları arasında dikkat çeken ise yazarın dili ve kitabın içeriğinde yer alan çok sayıda örnektir. Pek çok kişisel gelişim kitabının eksiği olan örnekler, Ikigai uygulama rehberinde fazlaca ve oldukça kaliteli bir biçimdedir. Kitabın okurlarının genel yorumları oldukça olumludur. Kitabı uygun fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.