İndigo Kitap Kar Küresi (ciltli)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275 TL269 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Kar Küresi (ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seni yanıma, tüm dünyayı karşıma almak istiyorum. Hava soğuktu, rüzgâr acımasız. Burası bir kar küresiydi, biz de içindeki figürler. Gün gelecekti, birileri bu kar küresini eline alıp sallayacaktı. Kar yağıyor sanacaktık oysa altüst olacaktık... Eylül, kışın en soğuk günlerinden birinde kendisini Abant Gölü'nün yakınlarında ormanlık bir alanın içine kurulmuş Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezinde bulduğunda başına geleceklerden habersizdi. Buraya yalnızca psikolojik destek almak için geldiğini sanan Eylül kendisini bambaşka bir sona doğru giderken bulacaktı. Önce Merih'le tanışacak, sonra Merih'te kendisini bulacaktı. "Biz buradayız," diyecekti Merih ona, "ve bunlar yaşanıyor." Bu hikâye Eylül'ün ve Merih'in altüst olmalarının hikâyesi… Birlikte dibe batmalarının ve ışıksız kalmalarının hikâyesi... Hiçbir gülümsemesi içten olmayan, gözü hep uzaklarda bir yerlere dalan, ne olduğunun bilinmezliğinde oradan oraya savrulan, kanatlarını göremediği için kendisini çirkin sanan tavus kuşlarının hikâyesi. Bu hikâye sizin hikâyeniz, bu satırları siz yazdınız... Eylül ve Merih'in kış masalının içinde üşümeye hazır mısınız? Bu doğan güneş var ya Eylül... İşte o bizim için doğmuyor. (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Beyza Alkoç Yayınevi:İndigo Kitap Basım Yılı:2020 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:Ciltli YayinEvi:İndigo Kitap Kategori:Romantik Roman Türü:Romantik Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kar Küresi (Ciltli) - Beyza Alkoç | İndigo Kitap

Seni yanıma, tüm dünyayı karşıma almak istiyorum.” Genç yazarlardan Beyza Alkoç’un yazdığı “Kar Küresi” kitabı, Haziran 2020’de ilk kez yayınlandı. İndigo Kitap’tan çıkan Kar Küresi, Eylül ve Merih karakterlerinin öyküsünü anlatır. İlgi çeken konusu ve ciltli baskısı ile kitapseverler için Kar Küresi, farklı bir deneyim yaşatır.

  • Ciltli Baskı
  • Psikolojik Kurgu
  • Çağdaş Türk Edebiyatı

Kar Küresi Kitabının Konusu

Kar Küresi Kitabının Konusu

“Seni yanıma, tüm dünyayı karşıma almak istiyorum.” Kitabın baş karakterlerinden olan Eylül, Abant Gölü yakınlarındaki Kar Küresi isimli psikolojik destek merkezine, psikolojik destek almak için gidecektir. Fakat amacı sadece psikolojik destek almak olan Eylül, kendisini bambaşka bir hikayenin içinde bulacaktır. Bu bambaşka hikaye ise Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezinde tanıştığı Merih ile başlayacaktır. Bu hikaye bir altüst oluş hikayesidir. Kar Küresi, roman türünde yazılmış bir psikolojik kurgu kitabıdır. İndigo Kitap’tan ciltli olarak çıkan Kar Küresi 384 sayfadır. Ebatı 13,5 x 19,5 ve ikinci hamur tipinde basılmıştır. Basım dili Türkçedir. Yazarı Beyza Alkoç’tur. Çağdaş Türk edebiyatının son zamanlardaki başarılı genç kalemlerinden biri olarak gösterilen Beyza Alkoç, 15 Şubat 1996 yılında İstanbul Fatih'te dünyaya gelmiştir.

Kar Küresi ve Yazarı Hakkında

Kar Küresi ve Yazarı Hakkında

Kar Küresi, roman türünde yazılmış bir kitaptır. Bu kitapta okuyucu, psikolojik kurguyla karşı karşıyadır. Son dönemlerde ismini ve kitaplarını duyduğumuz genç yazarlardan biri olan Beyza Alkoç tarafından yazılmış olan Kar Küresi, Haziran 2020’de okurlarıyla buluştu. Çağdaş Türk edebiyatının son zamanlardaki başarılı genç kalemlerinden biri olarak gösterilen Beyza Alkoç, 15 Şubat 1996 yılında İstanbul Fatih'te dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda tiyatro oyunu ve hikaye gibi türlerde yazılar yazamaya başlamış ve ilerleyen zamanlarda yazmaya devam etmiştir. Bu devamlılığın sonuncunda hikaye türünde ödüller almıştır. İlk roman denemesini de sekiz yaşındayken yapmıştır. Çocukluk ve gençlik yıllarının ilk zamanlarında kitapların ve filmlerin üzerine yeni senaryolar yazarak ‘fanfiction’ adı verilen eserler üretmeye başlamıştır. Yazdığı fanfiction türündeki öyküler okuyucular tarafından dikkat çekmeyi başarmıştır.

Kar Küresi Kitap Türü

Kar Küresi Kitap Türü

Kar Küresi psikolojik kurgu türünde yazılmış bir romandır. Kitap, Eylül karakterinin psikolojik destek almak amacıyla Abant Gölü yakınlarındaki bir merkeze başvurup, beklemediği farklı bir hikayeyle karşılaşmasını konu alır. Olaylar, Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezi’nde tanıştığı Merih karakteri ve Eylül karakteri etrafında şekillenir. Haziran 2020’de Kar Küresi’nin ilk baskısı çıkmıştır. İndigo Kitap’tan ciltli olarak çıkan Kar Küresi 384 sayfadır. Ebatı 13,5 x 19,5 ve ikinci hamur tipinde basılmıştır. Basım dili Türkçedir. Yazarı Beyza Alkoç’tur. Beyza Alkoç, küçük yaşlardan beri tiyatro oyunları ve hikayeler yazan, son zamanların en çok okunan Çağdaş Türk Edebiyatı yazarlarından biridir. Hikaye türünde ödüller almıştır. İlk roman denemesini de sekiz yaşındayken yapmıştır.