İndigo Kitap Karantina 2.perde- Ciltsiz / Beyza Alkoç

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
240 TL'ye 85 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,15 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Karantina 2.perde- Ciltsiz / Beyza Alkoç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Felix Kitap Satıcı Ünvanı: HAYALCİ YAYINCILIK MATBAA REKLAM TERCÜME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460043731700016 Vergi Kimlik Numarası: 4600437317
    Bu ürün Felix Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Söz konusu ben olunca sustum, razı oldum. Ama şimdi söz konusu sensin, ve ben bütün dünyayı karşıma alacağım.” Duyuyor musunuz? Şehirler ötesinden, denizler kadar uzaklardan gelen o bağırış seslerini... Kılıç, kesik, çığlık seslerini. Belki de yalnızca ben duyuyorum içimdeki savaşın seslerini... Bir tarafın savaşı kazandığını sandığı an, pes ettiği andır. Biz kazandığımızı sandık, kılıçlarımızı bıraktık. Oysa pes etmişiz yalnızca. Şimdi uzaktan geldiğini duyuyorum o ikinci savaşın. Bizim koşarak uzaklaştığımız atlar, şimdi koşarak peşimizden geliyor. Düşman bu sefer daha güçlü, kılıçları bu sefer daha keskin ve çaresizlik her zamankinden daha yoğun. Oysa herkesin unuttuğu bir şey var
  • biz hâlâ ayaktayız. Ve düşmeye niyetimiz yok. Birinci perde bitti, ikinci perde başlıyor…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzalı
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Karantina 2. Perde - Ciltsiz / Beyza Alkoç

Beyza Alkoç çocukluktan bu yana yazı ile ilgilenen genç bir yazardır. Amatörlükten profesyonelliğe gelene kadar birçok eser verir. Mütercim tercümanlık ve sosyoloji eğitimi almasının yanı sıra edebiyat ve bilim kurguyla popüler dünyada yer edinir. Her kitabı farklı bir içeriğe sahip olan yazarın sevilen serisinin devamı olan İndigo Kitap Karantina 2. Perde - ciltsiz / Beyza Alkoç eseri de yoğun ilgi görür. 4 arkadaşın yaşadıklarına karşı pes etmediğini sürükleyici bir dilde anlatır. Okurların dikkatini çeken aşk romanı türündeki bu eser, vazgeçmemenin avantajlarını okurlarına sunar. Ayrıca çağın getirisi olan modern yapıya karşı bireylerin her konuya karşı neden sıradan davranmaya başladığını yazar, yalın bir dil ile anlatır. Siz de bu kitabı okuyarak pes ettiğiniz alanlarda vazgeçmemenin neler kazandıracağını öğrenebilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Özgün dil
  • Gerçek hayattan esinlenme

Karantina 2. Perde - Ciltsiz / Beyza Alkoç Kitap Özellikleri

Karantina 2. Perde - Ciltsiz / Beyza Alkoç Kitap Özellikleri

Beyza Alkoç Karantina 2. Perde kitabı Karantina serisinin devamıdır. 8 yaşında ilk romanını yazan Alkoç, çocukluğundan bu yana kurgu anlatmayı sevdiğinden dolayı bu eserinde de kurguyu gerçekçi bir şekilde yazar. İndigo Kitap evinden basılan eser, normal boyda olması ile yanınızda taşıma rahatlığı sağlar. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerini bu romanda birleştiren Alkoç, kurgu roman tarzının popülerleşen kültür haline gelmesiyle okuyucuları arasında adından söz ettirir. Özellikle çağdaş Türk edebiyatında ünlenen yazarın kendine has akıcı bir dili vardır. Bu dil, Karantina 2. Perde kitabının baş karakterlerinin net anlaşılmasını sağlar. Kitabın yalın dile ve üsluba sahip olması her yaş grubunun kolay bir şekilde okuyabilmesini kolaylaştırır. Eser, doğal ve sürükleyici bir anlatıma sahip olan başarılı bir aşk romanı özelliği taşır. Romanın içeriği her yaştan kişi için merak uyandırıcı olabilir.

İndigo Kitap Karantina 2. Perde - Ciltsiz Yorumları

İndigo Kitap Karantina 2. Perde - Ciltsiz Yorumları

Beyza Alkoç yazdığı Karantina 2. Perde kitabında 4 yakın arkadaş ile pes etmemenin her zaman neler kazandırabileceğini gösteren bir yazardır. Her yaştan kişi tarafından merakla takip edilebilen Alkoç, çağdaş Türk edebiyat yazarlarındandır. Sıklıkla ağdasız bir anlatımı olan yazar, bu kitabında da aynı anlatım tarzını benimser. Sürükleyici üslubu ile okuyanların eserin sonunu merak etmesini sağlar. Koşullar ne olursa olsun yaşadığınız olaylara farklı bir yönden bakmanızı sağlayan bu eser, sizi rahatlıkla değişim yapmaya iter. Karantina serisinin devamı olan roman tarzındaki bu eserin akıcı kurgusu, okuyanların beğenisini kazanır. Kişisel gelişim için de önemli katkıları bulunan İndigo Kitap Karantina 2. Perde - ciltsiz / Beyza Alkoç yorumları bölümlerine bakarak siz de bu kitabın konusu ve karakterler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun Karantina 2. Perde - Ciltsiz / Beyza Alkoç Fiyatı

Uygun Karantina 2. Perde - Ciltsiz / Beyza Alkoç Fiyatı

Karantina 2. Perde kitabının içeriği, romantik kurgu şeklinde tasarlanır. Roman türünde olan kurgu içerikli bu eserin konusu, gerçek hayattan esinlenir. Örneğin savaş sırasında olan olaylara alışan halka, sesi çıkan bireylerin hayatlarının nasıl olduğuna ve toplumda nasıl davranıldığına odaklanır. Alkoç, birkaç sayfa ileride ise bu bireylerin pes etmediğini ve hala seslerinin çıktığını size sürükleyici bir üslup ile anlatır. Eseri okurken yazarın gerçekçi bir bakış açısıyla yazdığını görebilirsiniz. Süssüz bir anlatım ile ele alınan bu eser, her yaştan okuyucuya hitap eder. Savaş ve afet gibi konuların insanlar üzerinde nasıl sıradanlaştığı konusunda sizi sıkmadan bilgi verebilecek nitelikte bir eserdir. İndigo Kitap Karantina 2. Perde - ciltsiz / Beyza Alkoç fiyatı tüm bu özellikler doğrultusunda belirlenir. Siz de dikkat çekici yapıda olan bu kitabı Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.