İndigo Kitap Karantina - Dördüncü Perde

258,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (45)
240 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,42 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Karantina - Dördüncü Perde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • :Unutma
  • karanlık olmadan aydınlık bir hiçtir.”Teşekkr ederim hayatıma. Teşekkr ederim çektiğim her bir acıya, yaşadığım her mutsuz geceye, tm korkularıma, girdiğim her çıkmaz yola... Teşekkr ederim karanlığıma çnk hiçbiri olmasaydı ben de olmazdım, acıyı yaşamasaydım mutluluğun tadını bilemezdim. İşte bu yzden bilin ki her nerede ne yaşıyorsanız yaşayın, bazen acı çekmemiz gerekiyor ki mutluluk geldiğinde onu tanıyabilelim. Bazen karanlıkta kalmamız gerekiyor ki ışıklar yandığında aydınlığın ne demek olduğunu anlayabilelim...Zeynep, Onur, Burak ve Mert tam da her şey normale dönyor derken yeniden karanlığın içine çekiliyor. Karantina serisi son perdeye doğru ilerlerken bir önceki durak olan Dördnc Perdeyle karşınızda!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi 4. Kitap - Beyza Alkoç

Karantina 4. Perde Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi adlı kitap, başarılı yazar Beyza Alkoç tarafından kaleme alınmıştır. Serinin dördüncü kitabı olan eser macera, gerilim ve romantizmi bir çatı altında buluşturmayı başarmıştır. Sürükleyici yapısı ve başarılı anlatımıyla okuru içine çeken Karantina 4. Perde Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi dört gencin kendiliğinden gelişen enteresan olaylar zincirinde buluşmasını ve gizemli arayışlarını ele alır. Salgın hastalık şüphesiyle karantina altına alınan okulda bu dört arkadaşın sırayla karşılaştıkları gizemli ceset onları katili bulmaya yönlendirir. Çeşitli ipuçlarını takip ederek cinayeti aydınlatmaya ve katilin kim olduğu sorusuna cevap aramaya çalışan gençlerin başından geçen olayları anlatan kitap sürükleyici anlatımıyla aksiyon ve gizem seven okurları içine çekmeyi başarmaktadır.

  • Akıcı Üslup ve Etkileyici İçerik
  • 5 Ciltlik Bir Serinin 4. Kitabı
  • Macera ve Romantizm Bir Arada

Sürükleyici ve Bir O Kadar da Etkileyici

Sürükleyici ve Bir O Kadar da Etkileyici

Macera ve romantizmin ustaca buluştuğu Karantina 4 özetini şu şekilde aktarabiliriz: Kitap Zeynep adlı bir kızın okula başladığı günden beri karşılaştığı birbiri ardına gelen felaketleri konu edinir. Aksiyon ve romantizmi bir çatı altında toplamayı başaran eserde bahsedilen mahşerin dört atlısı: Zeynep, Onur, Burak ve Mert’tir. Karantina 4 özeti şu şekildedir: Zeynep’in okula başlamasıyla okulda ve Zeynep’in hayatında art arda felaketler yaşanmaya başlamıştır. Salgın hastalık olduğu düşünülerek karantina altına alınan okulda, okulun zifiri karanlıklarından temkinli bir şekilde geçmeye çalışan Zeynep aniden bir kız cesedi ile karşılaşır. Bu olayın şaşkınlığıyla oradan uzaklaşmak isteyen Zeynep arkasında biri olduğu ve o kişinin de katil olduğu hissine kapılır. Bu kişi kitabın başkahramanlarından olan Onur’dur.

Karantina 4. Kitap Kurgusu ve İçeriği

Karantina 4. Kitap Kurgusu ve İçeriği

“Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi” 5 ciltten oluşan bir seri roman niteliğindedir. Kalemi kuvvetli, başarılı yazar Beyza ALKOÇ tarafından yazılan serinin 4. cildi “Karantina Dördüncü Perde: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi” sürükleyici yapısıyla okuyucuyu içine çeker. Karantina Dördüncü Perde kitap serisinin dördüncüsüdür. Karantina Dördüncü Perde: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi yorumlarından da anlaşılacağı üzere okurken sizi bulunduğunuz yerden alıp kendi dünyasına getiren, kitabın hangi ara sonuna geldiğinizi fark edemeyeceğiniz akıcı ve özgün bir dil yapısına, sağlam bir kurguya sahiptir. Karantina Dördüncü Perde’nin önsözünde yer alan “Unutma; karanlık olmadan aydınlık bir hiçtir.” İfadesinden de anlaşılacağı üzere “Her karanlık aydınlığa çıkan bir kapıdır, karanlık olmasaydı bilinir miydi aydınlığın kıymeti?” şeklinde ana fikirlerle ve çarpıcı bir üslupla okurun beğenisini kazanmıştır.

Karantina Dördüncü Perde Kaç Sayfa?

Karantina Dördüncü Perde Kaç Sayfa?

Karantina Dördüncü Perde sayfa sayısı 336’dır. Karantina Dördüncü Perde Beyza Alkoç’un en popüler eserleri arasında yer alır. Başarılı yazar Beyza Alkoç tarafından yazılan “Karantina Dördüncü Perde: Mahşerin Dört Atlısının Hikayesi” adlı eserin editörlüğünü Ayşe Nur BUĞALI, kapak tasarımını ise Yasin ÖKSÜZ üstlenmiştir. Kitabın yayınevi İndigo. Kitap Karantina Dördüncü Perde adıyla bilinmektedir. Karantina 4. Perde ciltli bir eserin sondan bir önceki cildidir. Sizler de bir an önce Karantina 4. Perde okumak için sabırsızlanıyorsanız, Karantina 4. Perde satın alma işlemlerini binlerce markayı ve ürünü sizlerle buluşturan Trendyol aracılığıyla güvenilir ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.