İndigo Kitap Okul Öncesi Pedagog Onaylı Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 (4 Kitap)

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
8 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,90 TL
5 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
395,80 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 4 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
395,80 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
200 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Okul Öncesi Pedagog Onaylı Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 (4 Kitap)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erdoğan Kitabevi Satıcı Ünvanı: MERYEM ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3490417346
    Bu ürün Erdoğan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okul Öncesi Pedagog Onaylı Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 (4 Kitap)

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

İndigoKitap Okul Öncesi Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 (4 Kitap)

Kitaplar çocukların hayal dünyasına açılan muazzam kapılara sahiptir. İndigo okul öncesi uyku vakti hikayeleri seti 1 Altın Yıldız Yarışması, Dünyanın En Tembel Atı Rüzgar, Mır Mır'ın Sihirli Bıyıkları, Hokus Pokus Diplodokus Dünyanın İlk Sihirbazı kitaplarını içerir. Her biri, çocuklara erken yaşta okuma alışkanlığı kazandırmak, ana fikirleri ile onların hayal dünyasını geliştirmek için hazırlanan eserlerdir. Pedagoglar tarafından onaylandıkları için güvenle çocuklarınıza alabilirsiniz. Hikayelerdeki görseller çocukların yaş seviyesine uygun hazırlanan özelliktedir. Kitaplardaki hikayeler ilgi çekici ve kolay anlaşılırdır. Çocukların zihinlerinde sürükleyici kurgular oluşturmasına olanak tanıyan bir dili vardır. Bu ürünlerin yazarları birbirinden bağımsız ve farklı kişilerdir. Sette bulunan hikaye kitapları farklı ve sevimli karakterlerin serüvenlerini anlatır.

  • Çocuklara uygun içerik
  • Dört farklı kitap
  • Sürükleyici anlatım

İndigo Pedagog Onaylı Hikaye Seti 1 Özellikleri ve İçeriği

İndigo Pedagog Onaylı Hikaye Seti 1 Özellikleri ve İçeriği

İndigo okul öncesi pedagog onaylı uyku vakti hikayeleri seti 1 4 kitap çocukların kaliteli zaman geçirebileceği içeriktedir. Bu hikayelerin hepsi pedagog onaylı olduğu için onların yaşına ve seviyesine uygundur. Altın Yıldız Yarışması kitabında kahraman Züri'dir. Arkadaşlık ve dayanışma üzerine mesajlar verir. Yazarı Alice Hemming'dir. Dünyanın En Tembel Atı Rüzgar kitabının yazarı Phil Allcock'tur. Kitapta kahraman Rüzgar'dır. Kitap hataların farkına varılması ve kabul edilmesini konu edinir. Hokus Pokus Diplodokus Dünyanın İlk Sihirbazı kitabı ise dinazorlarla ilgili bilgileri geniş bir hayal dünyası ile birlikte sunar. Yazar Steve Howson'dur. Mır Mır'ın Sihirli Bıyıkları'nda doğru düşünme, doğru karar verme konusu işlenir. Bu kitabın yazarı da Heather Pindar'dır. Setin tüm kitapları ana fikirleri bakımından çocuklarınız için pedagoglar tarafından onaylıdır. Her biri çocukların ilgiyle takip edeceği içeriğe sahiptir.

İndigo Okul Öncesi Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 Yorumları

İndigo Okul Öncesi Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 Yorumları

Çocuklarınıza kitap alırken onlara hitap edip etmediğini öğrenmek istersiniz bu yüzden diğer müşterilerin yorumları sizin için yol gösterici olur. İndigo okul öncesi pedagog onaylı uyku vakti hikayeleri seti 1 yorumları çocukların içerikleri sürükleyici ve keyifli bulduğu yönündedir. Hikayelerin ilgi çekiciliği ve davranışsal öğretileri konu alması ebeveynlerden tam not alır. Resimlerin büyüklüğü ve görsellerin canlılığı ise avantajlı olarak değerlendirilir. Seti çocuğunuza keyifle okuyabilir onunla konu hakkında diyalog kurabilirsiniz. Yaş aralığı fark etmediği için yeni doğmuş bebeğinize de okuyabilirsiniz. Kitapların baskısı kaliteli kağıtlara yapılır. Zengin içerikli bu set, uzmanlar tarafından olumlu yorumlar alır. Bu sette çocuğunuzun hayal dünyasını geliştiren ve onu eleştirel düşünceye yönlendiren nitelikte eserler yer alır. Ürün sayesinde kaliteli aktivite saati yaparak çocuğunuzla yakınlık kurabilirsiniz. Çocuğunuz okuma alışkanlığı edinir, onu okumaya teşvik edebilirsiniz.

İndirimli İndigo Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 Fiyatı

İndirimli İndigo Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 Fiyatı

Indigo okul öncesi pedagog onaylı uyku vakti hikayeleri seti 1 4 kitap fiyatı baskı sayısı, ebatı, kağıt kalitesi gibi etkenler ile belirlenir. Bu setin içeriğinde 4 farklı hikaye kitabı vardır. Tüm hikayelerin yazarı da farklıdır. Ayrıca her kitabı resimleyen dört farklı grafiker bulunur. Hikayeler anlaşılır diliyle, çocuğunuzun hayal dünyasını harekete geçirir. Resimleri, renkleri ve canlılığı itibariyle çocuğunuzun ilgisini çekerek onu kitabı incelemeye teşvik eder. Bu sayede çocuğunuz okuma alışkanlığı edinebilir. Hikayelerin dili çocuklarınızın seviyesine uygun bir haldedir. Sürükleyici hikayeler çocuğunuzun dikkatini çeker. Çocuğunuzun bu hikayeler ile tanışıp hayal dünyasını zenginleştirmek, merak duygusunu harekete geçirmek bu kitaplarla tanışmasına izin verebilirsiniz. Pedagog onaylı bu set ile ona kitap sevgisi kazandırabilirsiniz. Okuma alışkanlığı edinmesine yardımcı olacak bu seti Trendyol'dan satın alabilirsiniz.