İndigo Kitap Sıfır Kilometre Ciltli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Sıfır Kilometre Ciltli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıfır Kilometre Ciltsiz - Beyza Alkoç - İndigo Kitap Işıklar Sana Evinin Yolunu Gösterecek Birbirimizi uzaktan uzağa sevmek bir göldü, biz de o göle atlayan iki balıktık. O ufacık gölün içerisinde birbirimizi bulduk ve hiç kaybetmeyiz sandık. Oysa hiçbir şey sandığımız kadar kolay olmadı. Yan yana olmak koskoca bir denizdi ve biz bu denizde birbirimizi kaybettik. Binlerce kilometreyi aştık, birbirimize geldik. Oysa şimdi her zamankinden zor bir savaş bekliyor bizi, buram buram hissediyorum bunu. Sonra kulaklığımı takıyorum, telefonumu atıyorum cebime, kendi kendime fısıldamaya başlıyorum içimden… 'Işıklar sana evinin yolunu gösterecek…' Bir kez daha tekrar ediyorum: 'Işıklar sana evinin yolunu gösterecek…' Sonra bir kez daha… 'Işıklar sana evinin yolunu gösterecek…' Ben İzmir ve bu benim evimi bulma hikâyem. İzmir ve Ege'nin ışıklarla dolu karanlık dünyalarının hikâyesi devam ediyor... Üstelik aralarındaki mesafe artık sıfır kilometre! Işıklarınızı yeniden yakmaya geliyoruz, hazır mısınız? 'Tüm bu belirsizliklerin ortasında emin olduğum bir şey vardı, o buradaydı ve artık yıldızlarla doluydu üstümüzü kaplayan bu gökyüzü... Her ne olursa olsun, her nasıl olursa olsun.' Ürün Adı: Sıfır Kilometre Ürün Kodu: 010357680 Kitabın Yazarı: Beyza Alkoç Basım Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1.Baskı Kağıt Cinsi: 2.Hamur

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Sıfır Kilometre - Beyza Alkoç

Beyza Alkoç ilk denemelerini Wattpad üzerinden yayınladıktan sonra başta genç okurlar olmak üzere büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başaran bir yazardır. Yoğun istek üzere kitaplarını bastırmaya karar veren Alkoç, bazı eserlerini seri şeklinde sunar. Sıfır Kilometre yazarın altıncı kitabıdır. Aynı zamandan bundan önce yazdığı 3391 Kilometre’nin de devamı niteliğindedir. 9786057611154 ISBN ile yayımlanan ürün, 3391 Kilometre’de başlayan aşk hikayesini tamamlar. Ege ve İzmir isimli gençlerin arasında geçen hikaye, tutku dolu bir çiftin heyecanlı ilişkisini ele alır. Önceki eserinde 3391 Kilometre olan iki aşık arasındaki mesafe bu öyküde sıfıra düşer. 2019 yılında İndigo Kitap Sıfır Kilometre isimli romanla size farklı bir okuma keyfi sunar. Gençlere ve yetişkinlere hitap eden kitap 360 sayfadır.

  • Tutkulu bir aşk romanı
  • Sürükleyici hikaye
  • Etkileyici anlatım

Romatin Bir Çift Masalı Olan Beyza Alkoç Kitabının Konusu

Romatin Bir Çift Masalı Olan Beyza Alkoç Kitabının Konusu

Ege ve İzmir isimli gençlerin kendilerini karanlıkta hissettikleri fakat ışıklarla dolu olduğunu bildikleri bir dünyaları vardır. Işıkların yeniden yakmaya karar veren ve bir arada olmak için mücadeleye hazırlanan bu çift mesafelerin aşka engel olup olmayacağını sorgular. İlk olarak 3991 kilometre kitabıyla okurlara sunulan aşıklar, bu eserde de baş karakterler olarak öne çıkar. Sosyal medyada zaman geçirmeyi seven İzmir isimli genç kız, hiç ummadığı bir anda özel bir mesaj alır. Tanımadığı bu kişi Fransa’da ikamet eden Ege’dir. Birbirlerine karşı sempati duymaya başlayan gençler yeni bir ilişkiye başlamak için adım atar. İki ülke arasındaki 3391 kilometre nedeniyle bazı zorluklar yaşarlar. Öykünün sonunda Fransa’ya yerleşmeye karar veren İzmir, aşkını doyasıya yaşamanın heyecanı içindedir. Beyza Alkoç Sıfır Kilometre isimli eserinde bu ilişkinin devamını anlatır.

Beğenilen İndigo Kitap Sıfır Kilometre Yorumları

Beğenilen İndigo Kitap Sıfır Kilometre Yorumları

İndigo Kitap Sıfır Kilometre yorumları kitabı satın alan okuyucular tarafından yazılır. Aradaki mesafeyi aşarak birlikte olmayı başaran çiftin sevincini paylaşan müşteriler, bu özgürlüğün varacağı noktayı merakla okuduklarından bahsederler. İzmir ve Ege’nin yan yana gelebilmesi bir yandan sevinç yaratırken bir yandan da kötü sürprizlere davetiye çıkarır. Aşkın sarhoşluğu ile farkında olmadıkları bu kötü sürprizlerden biri İzmir’in aldığı bir telefonla öğrenilir. Annesini kaybettiğini duyan kızın bütün dünyası başına yıkılır. Kız arkadaşını yalnız bırakmayan Ege’nin ülkeye giriş yapması farklı sorunları da beraberinde getirir. Mutluluğu yakaladıklarını sandıkları en özel zamanda birbirinden kötü haberler alan çifti bir takım esrarengiz olaylar bekler. Aşk ve yaşam mücadelesinde birbirlerine verdikleri destekle okuyucuların kalbinde taht kuran bu çiftin akıbeti sürükleyici kurgu ile büyük bir merak uyandırır.

Uygun İndigo Kitap Sıfır Kilometre Fiyatı

Uygun İndigo Kitap Sıfır Kilometre Fiyatı

İzmir, annesinin aniden ölümünün acısını yaşarken gizemli bir telefon alır. Mantığının sınırlarını zorlayan telefondaki ses annesine aittir. Şaşkınlığını Ege ile paylaşan İzmir, ailesinin başına neler geldiğini öğrenmek için sevgilisiyle birlikte harekete geçer. Tuhaf ve gizli sırlara gebe olan bu yolculukta Ege’nin ailesi yüzünden yalnız kalır. Tüm bu olanların altında yatan sebebin ne olduğu, çiftin ilişkilerinin akıbeti, yeniden uzayan mesafe ile verecekleri zorlu sınavlar ve sonuçları bu eserde nihayete kavuşur. 1996 doğumlu olan yazarın küçük yaşta başlayan roman yazma serüveni bu kitapla doruk noktasına ulaşır. Gitgide ustalaşan kalemi ile anlatım tarzına hayran bırakan yazar yeni nesil romanıyla gerçekçi bir kurgu yaratır. Trendyol’da uygun rakamlarla sunulan İndigo Kitap Sıfır Kilometre fiyatı sayesinde siz de bu aşk hikayesine çok yakından tanıklık edebilirsiniz.