Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
255,62 TL
175 TL'ye %30 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,17 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Sınır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Kuş ve Kafesinin Hikâyesi "Bu hikâyedeki Mavi Kuş benim, sevgilim. Hareket edebiliyorum, ama hiçbir yere gidemiyorum. Sen de benim kafesimsin. Senden kaçarken sana çarpıp yaralanacağım günü bekliyorum. Çünkü biliyorum ki ancak beni yaraladığın gün özgür olacağım. Şimdi beni özgür bırak. İstersen öldür, ama önce özgür bırak..." Hayatının en güzel yılları bir trafik kazasıyla mahvolan genç bir kızın tüm engelleri, hayatı sınırlardan ibaret olan bir adam tarafından aşılabilir mi? Yürüyemeyen bir genç kız ayağa bile kalkmadan hayallerindeki hayata adım atabilir mi? Bu hikâye, koskoca bir imkânsızlığın hikâyesi... Bora ve Nehir'in tutku dolu aşkına hazır olun!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Anonim
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sınır - Beyza Alkoç | İndigo Kitap

Hayat bize iyi sürprizler hazırladığı gibi kötü sürprizler de karşımıza çıkarabilir. Bu durumda önemli olan hayata dört elle sarılmak ve fiziksel engelleri aşmaktır. İndigo Kitap Sınır - Beyza Alkoç bu türden bir hikayeyi anlatır. Trafik kazası geçirdikten sonra hayatı değişen Nehir’in hikayesi kitabın odak hikayesidir.Tekerlekli sandalyeye bağlı kalmasına rağmen fiziksel engellerini aşan ve sevmeye, sevilmeye kendini hazır hisseden bir kadını anlatır. Bora ve Nehir bu kitabın baş karakterleridir ve biz de aslında kazadan sonra Nehir’in Bora sayesinde hayata tutunup özgürleşmesine şahit oluruz. Romantik kitaplar okumayı sevenler için çığır açıcı bir kitaptır. Etkisinden çıkılması zaman alan etkileyici bir hikayedir. Beyza Alkoç’un kalemi ve anlatış biçimi sizi kitabın içine alır ve hikayeyi yaşatır.

  • Sürükleyici hikaye
  • Ciltli Basım
  • Devam niteliğinde eşleşen iki kitap

Engeller ve Özgürlük

Engeller ve Özgürlük

Bazen izlenilen filmler ve diziler çok sığ kalabilir. Bunun nedeni kitap diline aşina olmanız ve sizi içine alan ürünleri tercih etmenizdir. Kitap okuyan insanlar o dünyadan çıktıklarında etkisinin sürdüğünü fark ederler. Bu tamamen yazarın anlatım diline ve dünyayı oluşturmadaki başarısına bağlıdır. Sınır kitabı Beyza Alkoç’un anlatımıyla romantik bir dünya yaratır. Siz bu dünyada Bora ve Nehir’in hikayesine şahitlik edersiniz. Acılarını yaşar onlarla nefes alırsınız. Kitap tam olarak 400 sayfadan oluşur ve aslında başka bir dünyaya ışınlanmak bu kadar sayfaya sığabilir. Nehir tekerlekli sandalyeye düştükten sonra Bora ile özgürleşmeye çalışır fakat o da sınırları olan bir adamdır. İşte bu hikayede de verilen savaş özgürlük ve aşk savaşıdır. İndigo kitap bu eşsiz dünyaya sizi dahil etmek ister. Daveti kabul etmek ve bu eşsiz kitap dünyasına dalmak tamamen size kalmıştır.

Seri ile Bütünleşen Hikaye

Seri ile Bütünleşen Hikaye

Alışık olduğunuz görsek ürünlerin devamı varsa okuduğunuz kitapların da devamı olsun istersiniz. Örneğin çizgi roman serileri veya televizyon dizileri gibi içeriklerin devamı vardır. Böylece sevdiğiniz karakterleri uzun süreler boyunca görebilir ve karakter gelişimlerine şahit olabilirsiniz. İndigo kitap Beyza Alkoç’un kalemiyle yeni bir açıdan devam kitabı sunar. İndigo kitap Sınır’dan sonra Bora ve Nehir’in dahil olduğu Sınırsız kitabı bulunur. Bu kitaptaki baş karakterler farklıdır ancak Sınır’dan karakterler de bu hikayeye dahildir. Böylece henüz vedalaşmaya hazır olmadığınız bu eşsiz iki karakteri diğer kitapta da okur ve tanıdık yüzler görmenin mutluluğunu da yaşarsınız. Beyza Alkoç’un akıcı kalemi ve eşsiz betimlemeleriyle derinlemesine yaşayacağınız bu aşkı tatmak paha biçilemez olacaktır. Sırf içeriğiyle değil aynı zamanda ismi ve kapak tasarımıyla da oldukça dikkat çekici bir kitaptır.

Beyza Alkoç - Sınır Kitabı

Beyza Alkoç - Sınır Kitabı

Bir kitabın içeriğinin akıcı ve dikkat çekici olduğu fiyatından değil arkasındaki kısa yazılardan anlaşılır. Henüz 25 yaşında olan Beyza Alkoç’un bu eşsiz kitabı ise her yönden dikkat çekicidir. Sınır Beyza Alkoç ciltli olarak basılmıştır ve okurken ciltten kopma gibi durumlarla karşılaşmamanız için kaliteli bir şekilde üretilir. Bazı kitaplar okuma şeklinize ve sıklığınıza göre deforme olabilir. Bu kitap her türlü deformeye karşı dayanıklı olması açısından özenle basılmıştır. Sevdiğiniz kitapları defalarca okuduğunuz zaman cildinden ayrılır ve sayfalar sökülmeye başlar. Bu gerçekten istenmeyen ve üzücü bir durumdur. Kitap tutkunları için her kitap altın değerindedir ve zarar görmesi tat kaçırır. İndigo kitap bu gibi durumlara karşı her zaman hazırlıklıdır ve uzun ömürlü ürünler sunar. Trendyol ile imkansızlığın hikayesini okumak ve bu tutkulu bir aşka şahit olmak isterseniz Sınır kitabını tercih edebilirsiniz.