Indomie Körili Hazır Noodle 75 gr

29,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
30,40 TL
2. Ürüne %5 İndirim
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
36,58 TL
Kurumsal Fatura
34,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Indomie Körili Hazır Noodle 75 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mr.Ugly Satıcı Ünvanı: NURETTİN AKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Vergi Kimlik Numarası: 0120254065
    Bu ürün Mr.Ugly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım ÖnerileriIndomie Hazır Noodle'ı kaynamakta olan 2 su bardağı (300-400 ml) suya ilave ederek 3 dakika haşlayınız. Ambalaj içerisinde sunduğumuz çeşni verici karışım, kırmızı biber tozu (tercihe göre) ve yağ ilave edip iyice karıştırınız. Indomie Noodle serivse hazır. Afiyet olsun. Net Miktar (g/ml)75 İçindekilerHazır Noodle İçeriği: Buğday Unu (Glüten), Bitkisel Yağ (Palm), Tuz, Asitlik Düzenleyici (Potasyum Karbonat), Emülgatör (Sodyum Polifosfat), Kıvam Arttırıcı (Guar Gam), Kabartıcı (Sodyum Karbonat), Renklendirici (Riboflavin) Aroma Verici Karışım İçeriği: Tuz, Aroma Arttırıcı (Monosodyum Glutamat), Şeker, Yapay Tavuk Aroması (<%2), Maya (Saccharomyces cerevisiae), Soğan Tozu, Sarımsak Tozu, Zencefil Tozu ve Kırmızı Biber Tozu. Yağ İçeriği: Bitkisel Yağ (Palm), Köri Tozu (<%2) Alerjen UyarısıGlüten içerir Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Geri Bildirim Ver

Indomie Körili Hazır Noodle 75 gr

Noodle, Çin mutfağına özgü yiyeceklerden biri olarak bilinir. Makarna türü olan bu ürünün farkı un çeşidi, ön pişirme süreci ve ince kesimidir. Hamurunun daha ince bir yapıda olması yeme esnasında kolaylık sağlar. Noodle pratik yemek yapmayı sevenler için hayatı kolaylaştırır. Daha yoğun bir tat seven müşterilere özel olarak üretilen körili hazır noodle pratik bir şekilde sunuma hazır hale getirilir. Paketinden çıkardıktan sonra ılık bir suya ekleyerek kaynatmanız yeterlidir. Aynı zamanda sulu bir şekilde tüketebilir ve lezzetine varabilirsiniz. Üretiminde insan sağlığını tehdit edecek herhangi bir malzeme kullanılmaması sayesinde güvenli bir şekilde tercih edebilirsiniz. Günün her saatinde keyifli bir şekilde ve kurtarıcı bir ürün olarak tüketebilirsiniz. Hızlı bir şekilde hazırlayabilir ve doya doya lezzetine varabilirsiniz.

  • Yoğun köri lezzeti
  • Pratik yemek
  • Kaliteli üretim

Yoğun Köri Lezzetiyle Indomie Noodle

Yoğun Köri Lezzetiyle Indomie Noodle

Köri sosunun içerisinde zerdeçal ve sumak olmak üzere birbirinden farklı baharat çeşitleri bulunur. Müşterilerin oldukça sevdiği bu baharat şöleni lezzetli bir öğün sağlar. Indomie körili noodle enfes tadı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Yoğun köri lezzetinin hakim olduğu bu makarna çeşidi kolay bir şekilde hazırlanır. Damak zevkinize uyum sağlayacak bu noodle ile farklı bir tat deneyimine ulaşabilirsiniz. Aromatik yapısı eşliğinde günün istediğiniz saatinde lezzetli bir makarna yiyebilirsiniz. Köri çeşnisi ve ekstra baharatları sayesinde aradığınız lezzete hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Siz de makarnaların sunduğu farklı tadı seviyor ve günlük hayatta sıklıkla tercih ediyorsanız Indomie tarafından satışa sunulan köri çeşnili bu gıdayı satın alabilirsiniz. Bu sayede pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz öğünde tüketebilirsiniz. Yoğun köri lezzeti ile eşsiz bir deneyime ulaşabilirsiniz.

Indomie Körili Hazır Noodle 75 gr Yorumları

Indomie Körili Hazır Noodle 75 Gr Yorumları

Makarna, her yaş grubuna hitap eden ve günlük olarak sıklıkla tercih edilen besin grubu arasında yer alır. Köri soslu özel aroması ile üretilen noodle çeşitleri bulunur. Noodle, makarnanın daha ince bir hamura sahip çeşididir. Bu formu sayesinde yeme şekli daha çok kolaylaşır. Aynı zamanda yerken zorlanma yaşamazsınız. Bununla birlikte sindirimi oldukça kolaydır. Sulu olarak servis edildiğinde de farklı bir lezzet sunar. Indomie körili hazır noodle 75 gr şeklinde satışa sunulur. Tek kullanımlık olan bu ürün oldukça ideal bir doyuruculuğa sahiptir. Aynı zamanda makarnanın lezzetli türlerinden biridir. İnce hamuru ve enfes köri çeşnisiyle damağınızda güzel bir tat bırakır. Damak zevkinize uyum sağlayan bu ürünü satın alarak avantajlı bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu sayede lezzetli içeriğe sahip bu ürünü dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Uygun Indomie Körili Hazır Noodle 75 gr Fiyatı

Uygun Indomie Körili Hazır Noodle 75 Gr Fiyatı

Günün kurtarıcısı olarak bilinen, pratik bir yemek olan noodle sıklıkla tüketilen makarna çeşitlerinden biridir. Ekstra doyuruculuğa sahip olan bu ürünün yanına ayrıca bir yemek yapmanıza gerek olmaz. Noodle çeşitlerinin tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri kolaylıkla hazırlanabilir olmasıdır. Hızlı ve pratik bir şekilde hazırlanan bu ürün sulu bir şekilde servis edilir. Müşterilerin oldukça ilgisine çeken bu lezzet köri çeşnisiyle süslenir. Bu sayede görselliğine ekstra bir güzellik katar. Aynı zamanda oldukça lezzetli bir tada sahip olduğundan müşterilerin ilgisini çeker. Son derece doyurucu olan bu noodle, açlığı kolay bir şekilde yatıştırır. Indomie körili hazır noodle 75 gr fiyatı avantajlı olduğundan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir ve Indomie körili hazır noodle 75 gr yorumlarını okuyarak bilgi edinebilirsiniz.