Indomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Indomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr
Geri Bildirim Ver

İndomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

Noodle, son dönemlerde sıklıkla tercih edilen lezzetli yiyeceklerden biridir. Pratik ve kolay hazırlanması sayesinde oldukça fazla talep edilen bu ürünün çok sayıda farklı çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasında İndomie jumbo tavuklu noodle 120 gr seçeneği, öne çıkar. Ürün, özellikleri ve lezzeti ile yoğun ilgi görür. Tavuklu aromaya sahiptir. Farklı damak tatlarına hitap eden lezzeti ile ürün, çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. 120 gram olarak müşterilere sunulur. İdeal gramajı sayesinde pek çok müşterinin memnuniyetini kazanır. Ürün, oldukça kolay ve pratik bir şekilde hazırlanır. Pişirme esnasında sunduğu kolaylık yoğun ilgi görmesine kaynaklık eder. Siz de damak tadına uygun lezzeti ile beğeni toplayan ve pratik bir şekilde hazırlanan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Damak tadına hitap eden lezzet
  • Pratik ve kolay pişirme
  • Tavuklu aroma

Lezzetli İndomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

Lezzetli İndomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

İndomie tavuklu noodle seçeneği, eşsiz lezzeti sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Noodle, lezzetli tavuk aromasına sahiptir. Tavuk aroması ve eşsiz baharatların birbiri ile olan uyumu ürünün sıklıkla talep edilmesine aracı olur. Damak tadına hitap eden tadı ile farklı yaş gruplarına sahip kişilerin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında bulunur. Çocuklardan yetişkinlere kadar çok sayıda kişinin favorileri arasında yer alır. Ürün içerisinde çeşitli baharatlar bulunur. Bu baharatlar aracılığıyla eşsiz bir lezzete sahip olur. Aynı zamanda tavuklu noodle, damak tadına uygun özel aromaya sahiptir. Noodle, oldukça kolay ve pratik bir şekilde hazırlanır. Hazırlanma sırasında sunduğu kolaylık ürünün müşteri memnuniyeti kazanmasına kaynaklık eder. Siz de aroması ile pek çok kişinin beğenisini kazanan ve pratik bir şekilde hazırlanan ürünü değerlendirebilirsiniz.

Pratik İndomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

Pratik İndomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

Noodle, oldukça pratik ve zahmet gerektirmeden hazırlanır. Kaynayan suya ilave edilen ürün, belirli bir süre bekledikten sonra tüketime hazır hale gelir. Pişirilmesi esnasında sağladığı kolaylık, müşterilerden tam not alır. Çalışan kişilerden iş yoğunluğu olan bireylere kadar çok sayıda müşterinin tercihleri arasında yer alır. Öğle yemeklerinden akşam yemeklerine kadar pek çok öğünün vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Farklı öğünlerde rahat bir şekilde tüketiliyor olması pek çok kişi tarafından beğeni kazanmasına kaynaklık eder. Indomie jumbo tavuklu noodle 120 gr yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler, memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Siz de özellikleri sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanan lezzetli ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda pratik ve kolay bir şekilde hazırlanan ve tavuk aromasına sahip ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Indomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

Cazip Indomie Jumbo Tavuklu Noodle 120 gr

Son derece lezzetli bu besin, özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin büyük beğenisini kazanır. Lezzetli aroması ve cezbedici kokusu dolayısıyla sıklıkla tercih edilen noodle çeşitleri arasında bulunur. Noodle içerisinde kararında kullanılmış farklı baharatlar bulunur. Bu baharatlar ve tavuk aroması sayesinde ürün, eşsiz bir lezzete sahip olur. Damak tadına hitap eden lezzeti, ürünün müşteri memnuniyeti kazanmasına kaynaklık eder. Indomie jumbo tavuklu noodle 120 gr fiyatı, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Noodle lezzeti ve aroması, fiyat aralığının belirlenmesini sağlayan önemli faktörlerden birkaçıdır. Ürün, farklı ekonomik gelire sahip kişilerin kolay bir şekilde karşılayacağı fiyat aralığında yer alır. Siz de özellikleri sayesinde müşteri memnuniyeti kazanan, pratik ve rahat bir şekilde hazırlanan ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda damak tadına hitap eden lezzete sahip ve farklı öğünlerde tüketilebilen ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.