İnformal Yayınları 2024 Kpss Türkçe Dil Bilgisi Konu Özetli Dijital Çözümlü Ösym Soru Bankası

123,19 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.500 TL'ye 110 TL İndirim
Kurumsal Fatura
171,49 TL

Ürün Bilgileri

İnformal Yayınları 2024 Kpss Türkçe Dil Bilgisi Konu Özetli Dijital Çözümlü Ösym Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnformal Yayınları Satıcı Ünvanı: İNFORMAL GRUP YAYIN KİTAP SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478117839400001 Vergi Kimlik Numarası: 4781178394
    Bu ürün İnformal Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2024 Yeni Sistem KPSS Türkçe Asimetrik Dil Bilgisi Dijital Çözümlü Soru Bankası Anamorfik Yayınları Değerli Öğretmenler, Sevgili adaylar
  • yeni MÜFREDATa uygun ve güncel olan bir kitapla sizlere merhaba diyoruz. Ülkemizde her yıl birçok kategoride birçok sınav yapılmaktadır. Hazırlanmakta olduğunuz ve sayılı günler sonra gireceğiniz sınav hayatınızda çok önemli bir yer tutmaktadır. Biz de İnformal Yayınlar Grubu ekibi olarak bu zorlu süreci bildiğimiz için yeni bir kitapla başarılı bir sonuç almanız için size yardımcı olmaya çalıştık. Kitabımızı hazırlarken sizden gelen talep ve öneriler doğrultusunda hareket ettik. İşinin uzmanı yayın ekibimizle titizlikle çalışarak birçok toplantı yaptık. Bu toplantılarda sizden gelen istekleri değerlendirdik. Değerli öğretmen ve öğrencilerimize gereken bilgileri toparladık. Daha sonra size lazım olan kitapta olması gereken özellikleri sıraladık ve o tarzda bir kitap hazırladık. Son sınav müfredatına uygun hazırlanmış soru bankasıdır. Son sınav güncellemelerini ve yapılan değişiklikleri dikkate aldık. Deneyimli yayın ekibimiz hazırlamıştır. Türkiye’nin en iyi, en güncel kitabıdır. ÖSYM soru tarzına uygun bilgilerle desteklenmiştir. ÖSYM dil bilgisi sorularının mantığını kavratan kitaptır. Eğitim kurumlarındaki uzmanlar tarafından öğrencilere tavsiye edilen tarzda hazırladık. Soru çözme hızını artıran bir eserdir. Hafızada kalıcılığı artırmak için hücreleme sistemi uyguladık. Böylece elinizde tuttuğunuz mükemmel eser meydana geldi. Hayatınızda çok önemli yere sahip olan bu sınavda dil bilgisinin kendine özgü pratik noktaları ve ezberlemeden yapılabilecek temel özelliklerini de bu kitaba ekledik. Bu çalışmamızda sınavda karşınıza çıkacak sorularda pratik olarak nasıl hareket edebileceğinizi, sorularda ne sorulduğunda neye bakmanız gerektiğini ve pratik noktalarla soru ve konunun içerisinden nasıl çıkabileceğiniz hakkında sizlere bilgi vermeye ve yardımcı olmaya çalıştık. Yoğun emek harcayarak yılların birikiminin kitaplaşmış hâli olarak hazırlamış olduğumuz bu eserimizin hepinize yol gösterici olması dileğiyle sizlere böyle bir eseri takdim etmiş bulunuyoruz. Başarı hakka girmeden mücadele edenlerin olsun! İnformal Yayınları Sınav Kazandırır. İsmail KAYNARCA İnformal Yayınlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver