İnformal Yayınları Kpssnin Kara Kutusu Gy-gk Dijital Çözümlü Konu Özetli Çıkmış Sb Altın Paket Set

1.154,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.474,49 TL

Ürün Bilgileri

İnformal Yayınları Kpssnin Kara Kutusu Gy-gk Dijital Çözümlü Konu Özetli Çıkmış Sb Altın Paket Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnformal Yayınları Satıcı Ünvanı: İNFORMAL GRUP YAYIN KİTAP SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478117839400001 Vergi Kimlik Numarası: 4781178394
    Bu ürün İnformal Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KPSS’nin Kara Kutusu Genel Yetenek Genel KültürAltın Paket Set Dijital Çözümlü Konu Özetli Çıkmış Soru Bankası (10 KİTAP +1DERGİ ++Hediyeler) BU FIRSAT KAÇMAZ!... 1. 2022 KPSS TürkçeninKara Kutusu PARAGRAF Sözcük Cümle Anlam Bilgisi Konu Özetli Dijital ÇözümlüÇıkmış Soru Bankası 2. 2022 KPSS TürkçeninKara Kutusu Paragraf Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası 3. 2022 KPSS TürkçeninKara Kutusu Dil Bilgisi Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası 4. 2022 KPSS MatematiğinKara Kutusu 1. Cilt Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası 5. 2022 KPSS MatematiğinKara Kutusu 2. Cilt Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası 6. 2022 KPSS GeometrininKara Kutusu Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası 7. 2022 KPSS Sayısal veSözel Mantığın Kara Kutusu Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası 8. 2022 KPSS Tarihin KaraKutusu Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası 9. 2022 KPSS VatandaşlığınKara Kutusu Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası 10. 2022 KPSS Coğrafyanın Kara Kutusu Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış SoruBankası 2022 Modüler aritmetik ve işlem dergisi Konu Özetli TAMAMIÇözümlü Soru Fasikülü (Dijital veya baskılı halde HEDİYEMİZDİR.) ***Ekstra Sürpriz Hediyeler Not: Bu alanda yerimiz sınırlı olduğu için kitapiçerik detaylarına çok yer veremedik. Kitaplar tekli olarak da satılmaktadır.Oradan detaylara bakabilirsiniz. Ayrıca yine sitemizden kitap içeriklerini E-KİTAPşeklinde inceleyebilirsiniz. NOT: Kitapiçerikleri için t ıklayınız.Kitaplarımızı inceleyiniz. ***NOT: Ekstra hediye kitaplar için gireceğiniz sınav adlarınısipariş notlarına detaylı yazınız. Gireceğiniz sınava en uyumlu hediyelerigönderelim. (Hediyeler kara kutu ve informal ana sitelerde geçerlidir.) Bu kitaplarhazırlanırken sizlerin başarısı için nelere dikkat ettik? 1- Konu özetini hücreleme sistemine göre yaptık. 2- Tüm konuların başına kısa notlar, uyarılar, ikazlar, hatırlatmalar koyduk. 3- Konu anlatımını tablolarla destekledik. 4- Konu anlatımını hazırlanırken gereksiz ayrıntıdan ve bilgi kirliliğinden kaçındık. 5- Güncelliğini yitirmiş, müfredattan çıkartılmış konu ve sorulara yervermedik. 6- ÖSYM’nin mantığını kavratmaya çalıştık. 7- Tüm sorulara yer verdik. 8- Soruları hazırlarken kolaydan zora doğru sıralamaya çalıştık. 9- Tüm soruları konu anlatım sırasına göre dizdik. 10- Soruların hangi sınavlarda çıktığını altlarına yazdık. 11- Soruların hangi yıllarda çıktığını belirttik. 12- Benzer ve aynı soruları alt alta getirdik. 13- Soruları İnformalsistemde dizdik. 14- Yani çözemediğiniz birsorunun cevabını bir sonraki sorunun içinde olacak şekilde dizdik. Başarılar dileriz...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

İnformal Yayınları Altın Paket Dijital Çözümlü Konu Özetli Soru Bankası Set Seçenekleri Trendyol'da!

İnformal Yayınları 2022 KPSS'nin Kara Kutusu GY-GK altın paket, sınava eksiksiz hazırlanmayı hedefleyenler için ideal bir yardımcıdır. Setin içerisinde; Türkçe paragraf ve dil bilgisi gibi sözel alanlar için çeşitli kitaplar mevcuttur. Matematik alanı özelinde, sayısız konu anlatımı ve deneme içeren üç farklı kitap bulunur. İnformal Yayınları 2022 KPSS'nin Kara Kutusu GY-GK; vatandaşlık, mantık ve tarih alanları ile ilgili sunduğu kaynaklarla sınava hazırlanma sürecini verimli geçirme imkânı sunar. Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavlarına bu kaynak ile hazırlanarak verimli bir performans sergilemeniz mümkündür. Bu setin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Kitap İçeriği: Konu özetli soru bankası
  • Basım Yılı: 2022
  • Sınav: KPSS Genel kültür ve genel yetenek

İnformal 2022 KPSS'nin Kara Kutusu Altın Paketin İçeriği Nedir?

İnformal 2022 KPSS'nin Kara Kutusu Altın Paketin İçeriği Nedir?

İnformal Yayınları 2022 KPSS'nin Kara Kutusu GY-GK set, zengin içeriği ile sınava hazırlanan adayların beklentilerini karşılar. Sette; sözel ve sayısal alandaki matematik, tarih, coğrafya, mantık, geometri ve Türkçe derslerinin her birine kapsamlı olarak yer verilir. Sınava hazırlanan kişileri başarıya ulaştırma hedefi ile özel olarak tasarlanan bu set, pek çok açıdan etkili bir kaynaktır. ÖSYM ve diğer sınavların mantığını çözümleyerek tüm adaylar ile paylaşmayı görev edinen hazırlık kitapları, âdeta bir bilgi hazinesidir. İnformal Yayınları 2022 KPSS'nin Kara Kutusu çözümlü konu özetli soru bankası, bilgileri sadece öğrenmenizi değil aynı zamanda benimsemenizi de sağlar. Tablolar, kısa notlar ve uyarılarla zenginleştirilen konu anlatımlarını hızlı ve etkili bir şekilde öğrenmek adına oldukça faydalıdır.

İnformal 2022 KPSS'nin Kara Kutusu GY-GK Seti Kimler Alır?

İnformal 2022 KPSS'nin Kara Kutusu GY-GK Seti Kimler Alır?

GY-GK seti, KPSS sınavına kendi başına hazırlanan ya da kurs eğitimini desteklemek adına kaynak arayışında olan kişiler için idealdir. Sayısal ve sözel alanlara dâhil olan tüm konuları bulabileceğiniz bu set, sizi tek tek kaynak arama zahmetinden kurtarır. Titizlikle hazırlanan bu uzman kitap seti, KPSS'ye hazırlanmaya sıfırdan başlamayı planlayanlara uygundur. Dilerseniz bilgilerinizi pekiştirmek ve soru çözme pratiği yapmak için de bu seti tercih edebilirsiniz. İnformal Yayınları 2022 KPSS'nin Kara Kutusu GY-GK altın paket, sınava hazırlık sürecini bilinçli ve kararlı adımlarla tamamlamak isteyen kişilerin takdirini kazanan bir kaynak derlemesidir. Kitapların; yalın, akıcı ve hedef odaklı bilgi aktarım tekniği âdeta bir öğretmen kadar doğru yönlendirmeler yaparak hazırlık sürecini kolaylaştırır. Sınava hazırlanan tüm adaylar, bu seti tercih edebilir ve hedefine bir adım daha ulaşabilir.

İnformal 2022 KPSS'nin Kara Kutusu Setinin Soruları Nasıldır?

İnformal Yayınları 2022 KPSS'nin Kara Kutusu GY-GK altın paket, güncelliğini yitiren ve müfredat dışı kalan konu ve sorulara yer vermez. Hazırlanan tüm sorular, kolaydan zora doğru kademe kademe ilerleyerek sınav adayının konu hâkimiyetini test etmek üzere hazırlanır. Tüm çıkmış soruların hangi sınavlarda ve tarihlerde sorulduğu kaynaklarda mutlaka belirtilir. Set içerisinde yer alan tüm kaynaklarda birbirine benzer sorular alt alta getirilir. Kitaplarda, soruların cevaplarını bir sonraki soruda bulabileceğiniz şekilde hassas ve detaylı bir teknik yerleşim planı izlenir. Dilerseniz İnformal Yayınları 2022 KPSS'nin Kara Kutusu GY-GK altın paket yorumlarına göz atabilir, seti satın almış kişilerin görüş ve deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de KPSS'ye hazırlanırken uzman bir kaynaktan yardım almak isterseniz bu seti tercih edebilirsiniz. Kitap setini online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.