İnformal Yayınları Kpss Matematiğin Kara Kutusu 1. Ve 2. Cilt Tamamı Çözümlü Konu Özetli Çıkmış Soru Bankası Set

380,37 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.500 TL'ye 110 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,59 TL

Ürün Bilgileri

İnformal Yayınları Kpss Matematiğin Kara Kutusu 1. Ve 2. Cilt Tamamı Çözümlü Konu Özetli Çıkmış Soru Bankası Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnformal Yayınları Satıcı Ünvanı: İNFORMAL GRUP YAYIN KİTAP SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478117839400001 Vergi Kimlik Numarası: 4781178394
    Bu ürün İnformal Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

İnformal Yayınları 2021 Kpss Matematiğin Kara Kutusu Soru Bankası

Liseden ve üniversiteden mezun olmuş bireylerin devlet memurluğu için KPSS'den başarılı olması gerekir. Öğrenciler bunun için başta matematik olmak üzere pek çok dersten sorumlu tutulur. Özellikle matematik soruları ile sıralamanızı yükseltebilirsiniz. Bunun için hazırlanan 2021 KPSS Matematiğin Kara Kutusu tamamı çözümlü konu özetli çıkmış soru bankası tercih edilebilir. Sınav sürecinde öğrencilerin baş ucunda tuttuğu kısa bilgiler içeren bir kitaptır. Çıkmış sorular içeren Matematiğin Kara Kutusu 2021 KPSS, sınava odaklı bir şekilde hazırlanmanıza yardımcı olur. Bu soruların tamamını çözümlü anlatarak konuyu kavramanızı sağlar. Böylece mantığını anladığınız soruları öğrenerek farklı yerlerde de çözebilirsiniz. Konuların kısa özetleri sayesinde soruyu çözmeden unuttuğunuz bilgileri hatırlayabilir veya farklı bilgiler öğrenebilirsiniz.

  • Soru çözümlü olması
  • Konu özeti ile kavratarak öğretmesi
  • İki ayrı kitap ile detaylı anlatımı

Matematiğin Kara Kutusu ile KPSS Hazırlığı

Matematiğin Kara Kutusu ile KPSS Hazırlığı

KPSS genel yetenek kısmının yarısını kapsayan matematik sınavında soru tarzları öğrenip netlerinizi artırmak isterseniz KPSS Matematiğin Kara Kutusu kitabını satın alabilirsiniz. Konuların ilk sayfalarında kısa notlar, önemli formüller, uyarılar vardır. Bunlar unuttuğunuz bilgileri tazelemede ya da gözden kaçırdıklarınızı öğrenmede yardımcı olur. Teste başlamadan verilen bilgiler ve sorular birbiriyle pekiştirici halde sıralanır. Konu özetleri daha çok çıkmış soruların dağılımına göre verilir. Gereksiz bilgi yerine önemli noktaları vererek pratik yapmanızı sağlar. Konu sırasına göre hazırlanan kısa özet, formüller ve testler kavrayarak ilerlemenize yardımcı olur. Konular sırayla hazırlanırken zorlu derecesine göre de kendi arasında ayrılarak yazılır. Böylece kolaydan zora giden test sistemi ile pratik yapmanızı sağlar. KPSS Matematiğin Kara Kutusu 2021 müfredata uygun bir şekilde hazırlanır. Böylece güncel konuları görerek çeşitli sorulara ulaşabilirsiniz.

Özet Notlar ile Etkili Konu Öğrenme

Özet Notlar ile Etkili Konu Öğrenme

Matematik formülleri pratik yapmadıkça çok çabuk unutulan önemli bir sorundur. İnformal yayınları 2021 KPSS Matematiğin Kara Kutusu konu başında özetleri ile kısa bir sürede bilgilerinizi tazeler böylece çıkmış sorulara hazırlar. ÖSYM tarafından hazırlanmış sınav sorularının bir çoğunun çözümü ve anlatımı içinde vardır. Sınavda çıkmış soruların çözümünü görerek benzer tarzda olanları daha çok çözebilirsiniz. 2021 KPSS Matematiğin Kara Kutusu soru bankası benzer soruları yan yana getirerek daha çok pratik yapmanıza konuyu anlamanıza yardımcı olur. Pratik bilgiler sayesinde sürekli kullanarak konuları unutmazsınız. Çıkmış sorulardan oluşan Matematiğin Kara Kutusu KPSS 2021 kitabı, testlerde oluşan soruların hangi yılda ve hangı sınavda çıktığını yazarak belirtir. Sadece güncel müfredata uygun yazılan kitap seti ile sınava hazırlanabilirsiniz. KPSS maratonunda yanınızda olan İnformal Yayınları ile kolayca sınava hazırlanabilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Matematiğin Kara Kutusu

Uygun Fiyatı ile Matematiğin Kara Kutusu

İnformal Matematiğin Kara Kutusu soruları kendi kendinize çözmenizi sağlayan bir metodla hazırlanır. Birbiri içinde cevabı olan içeriği sayesinde size konuyu öğretir. Çözümlü testleri başka birine ihtiyaç duymadan öğrenmenize yardımcı olur. ÖSYM'nin içeriklerini ve soracaklarını kavratarak gelebilecek tarza olanları gösterir. Matematiğin Kara Kutusu İnformal Yayınları birinci kitapta temel konuları alarak detaylı anlatım sağlar. İkinci kitapta ilk konuların devamını sağlayan geniş kapsamlı bir dağılım vardır. Birbirinin devamı niteliğinde olan kitapları çözerek sınava hazır hale gelebilirsiniz. Siz de Trendyol'da 2021 KPSS Matematiğin Kara Kutusu soru bankası yorumlar kısmına giderek kitabı satın alan pek çok müşterinin yorumunu okuyabilirsiniz. Bu yorumlar ışığında ürün ile ilgili bilgiler edinebilir size uygunluğunu test edebilirsiniz. Uygun olarak bulunan 2021 KPSS Matematiğin Kara Kutusu fiyatları ile kitabı sepetinize ekleyerek alışverişe devam edebilirsiniz.