İnformal Yayınları Kpss Matematik Ve Geometrinin Kara Kutusu Altın Paket Konu Özetli Dijital Çözümlü Soru Bankası

669,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İnformal Yayınları Kpss Matematik Ve Geometrinin Kara Kutusu Altın Paket Konu Özetli Dijital Çözümlü Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karakutu Yayınları Satıcı Ünvanı: İMRAN KAYNARCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9900143911
    Bu ürün Karakutu Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KPSS Matematik ve Geometrinin Kara Kutusu Altın Paket Konu Özetli Dijital Çözümlü Çıkmış Soru Bankası Hazırlamış olduğumuz bu kaynak 2021 dahil olmak üzere 18 sınavda çıkmış (TYT, AYT, ALES, DGS, MSÜS, KPSS Lisans, KPSS Ön Lisans, KPSS Ortaöğretim (Lise), ÖSS, LES, YGS, LYS, PMYO, ALS, JANA, İç Denetçiliği, YÇS, YÖS) gibi sınavların sorularından oluşmaktadır. Genel olarak son 16 yılın güncel sorularını kapsamaktadır. KPSS adaylarımız için son 11 yıllık tek kitap matematik kitabını da tavsiye edebiliriz bağlantıdan kitabımızın tanıtım PDFsini ücretsiz inceleyip indirebilirsiniz. 1. Tüm konuların başına kısa notlar, uyarılar, ikazlar, hatırlatmalar koyduk.2. Konu özetini hazırlanırken gereksiz ayrıntıdan ve bilgi kirliliğinden kaçındık.3. Tüm soruları konu sırasına göre dizdik.4. Soruları hazırlarken kolaydan zora doğru sıralamaya çalıştık.5. Benzer ve aynı soruları alt alta getirdik.6. Tüm soruları çözümledik. 7. ÖSYM’nin mantığını kavratmaya çalıştık.8. Güncelliğini yitirmiş, müfredattan çıkartılmış sorulara ve konulara yer vermedik.9. Soruların hangi sınavlarda çıktığı altlarına yazıldı.10. Soruların hangi yıllarda çıktığı belirtildi. 11. Soruları İnformal sistemde (kendi kendine öğrenme sistemi) dizdik. Yani çözemediğiniz bir sorunun cevabını bir sonraki sorunun içinde olacak şekilde dizdik. 1- 2022 KPSS MATEMATİĞİN KARA KUTUSU 1. CİLT KONU ÖZETLİ TAMAMI ÇÖZÜMLÜ ÇIKMIŞ SORU BANKASI İÇİNDEKİLER TEMEL KAVRAMLAR SAYI BASAMAKLARI BÖLME BÖLÜNEBİLME ASAL ÇARPANLARA AYIRMA & EBOB - EKOK RASYONEL SAYILAR ONDALIK SAYILAR SIRALAMA BASİT EŞİTSİZLİKLER MUTLAK DEĞER ÜSLÜ SAYILAR KÖKLÜ SAYILAR ÇARPANLARA AYIRMA 2 - 2022 KPSS MATEMATİĞİN KARA KUTUSU 2. CİLT KONU ÖZETLİ TAMAMI ÇÖZÜMLÜ ÇIKMIŞ SORU BANKASI2.CİLT ORAN-ORANTI DENKLEM ÇÖZME SAYI PROBLEMLERİ YENİ TARZ PROBLEMLER KESİR PROBLEMLERİ YAŞ PROBLEMLERİ İŞÇİ PROBLEMLERİ HIZ PROBLEMLERİ YÜZDE PROBLEMLERİ KARIŞIM PROBLEMLERİ MANTIK KÜMELER FONKSİYONLAR VERİ İSTATİSTİK PERMÜTASYON KOMBİNASYON OLASILIK 2022 KPSS GEOMETRİNİN KARA KUTUSU KONU ÖZETLİ TAMAMI ÇÖZÜMLÜ ÇIKMIŞ SORU BANKASI İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: DOĞRUDA AÇILAR – ÜÇGENDE AÇILAR BÖLÜM 2: DİK ÜÇGEN BÖLÜM 3: ÜÇGENDE ALAN BÖLÜM 4: ÜÇGENDE AÇIORTAY – KENARORTAY BÖLÜM 5: ÜÇGENDE EŞLİK VE BENZERLİK BÖLÜM 6: ÜÇGENDE AÇI – KENAR BAĞINTISI BÖLÜM 7: ÇOKGENLER–DÖRTGENLER–ÖZEL DÖRTGENLER BÖLÜM 8: ÇEMBERLER – DAİRE BÖLÜM 9: KATI CİSİMLER BÖLÜM 10: ANALİTİK GEOMETRİ Modüler Aritmetik ve İşlem Dergisi Ek fasikül hediyemiz. (Karmaşık sayılar, 2.dereceden denklemler, Polimamlar)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver