İnformal Yayınları 2024 Kpss Tarihin Kara Kutusu Tek Kitap Dijital Çözümlü Konu Özetli Ösym Çıkmış Soru Havuzu Bankası

327,51 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.500 TL'ye 110 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,99 TL

Ürün Bilgileri

İnformal Yayınları 2024 Kpss Tarihin Kara Kutusu Tek Kitap Dijital Çözümlü Konu Özetli Ösym Çıkmış Soru Havuzu Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnformal Yayınları Satıcı Ünvanı: İNFORMAL GRUP YAYIN KİTAP SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478117839400001 Vergi Kimlik Numarası: 4781178394
    Bu ürün İnformal Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KPSS TARİHİN KARA KUTUSU KONU ÖZETLİ DİJİTAL ÇÖZÜMLÜ SORU BANKASI Bildiğiniz gibi ülkemizde çeşitli alanlarda sınavlar yapılmakta bu sınavların sonuçları da çoğu zaman geleceğimizi şekillendirmektedir. İşte bu hazırlık sürecinde ciddi hazırlanmış dokümanlara ihtiyaç duyulmaktadır. En büyük farkımız 48 farklı kurumun tüm sorularını derlememiz… Yani ÖSYM’nin arşivini size sunmuş oluyoruz. Bununla da yetinmedik tüm soruları sınav sınav dizmedik, yıl yıl dizmedik. Siz değerli adaylarımızın konuyu en iyi şekilde kavraması için konu anlatım sırasına göre soru bankası oluşturduk. Birçok kaynak arasında elinizdeki bu kaynak siz değerli öğrencilerimizin kısa sürede birçok konuyu gerçek sınav konularıyla pekiştirmesi amacıyla derlenmiş ve size son tekrar yaptırarak başarıya ulaşmanızı hedeflemiştir. Hazırlamış olduğumuz bu kaynak son 55 yılda (1966-2022) ÖSYM tarafından sorulmuş 48 farklı kurumun tüm sınavlarında çıkmış KPSS (Lisans-Ön Lisans-Orta Öğretim-Lise), YSK, YKS-TYT, MSÜS, YGS, LYS, ÖSS, ÖYS, ÜSS, EKPSS (ÖMSS-EMSS) Adli Yargı, İdari Yargı, Hâkimlik, Kaymakamlık, İcra Sınavları, İç Denetçiliği, JANA, JANU, JOK, Kamu Yönetimi, PMYO, ALS, KBYS (Kariyer Belirleme ve Yükseltme Sınavı), KİK, MB UZMAN YARD. MHUY (Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı), Müfettişlik, Sayıştay, TODAİE, TCZB (Ziraat Bankası), ÜGYS, MEB GYS, YSK, YÇS, MTS gibi) sorulardan oluşmaktadır. Bu kitabımızda informal (kendi kendine öğrenme) eğitim sistemi gözetilerek sorular düzenlenmiştir. Bu kitap hazırlanırken
  • 1- Konu özetini hücreleme sistemine göre yaptık. 2- Tüm konuların başına kısa notlar, uyarılar, ikazlar, hatırlatmalar koyduk. 3- Konu anlatımını tablolarla destekledik. 4- Konu anlatımını hazırlanırken gereksiz ayrıntıdan ve bilgi kirliliğinden kaçındık. 5- Güncelliğini yitirmiş, müfredattan çıkartılmış konu ve sorulara yer vermedik. 6- ÖSYM’nin mantığını kavratmaya çalıştık. 7- Tüm sorulara yer verdik. (ÖSYM’nin yarım asırlık arşivi) 8- Soruları hazırlarken kolaydan zora doğru sıralamaya çalıştık. 9- Tüm soruları konu anlatım sırasına göre dizdik. 10- Soruların hangi sınavlarda çıktığını altlarına yazdık. 11- Soruların hangi yıllarda çıktığını belirttik. 12- Benzer ve aynı soruları alt alta getirdik. 13- Soruları İnformal sistemde dizdik.Yani çözemediğiniz bir sorunun cevabını bir sonraki sorunun içinde olacak şekilde dizdik. Böylece öğrencilerimizin konuyu sıkılmadan, zevkli bir şekilde öğrenmesine gayret ettik. Tarihin Kara Kutusundan çalışan öğrenciler, gerçek sınav sorularıyla konuyu en iyi şekilde öğrendiklerini, ÖSYM’nin MANTIĞINI KAVRADIKLARINI, soruları çözdükçe yapabilmenin heyecanı ve sevinciyle tarihe daha fazla çalıştıklarını ve başarılarının farkına vardıklarının belirtmişlerdir. Kaynağımızın tüm aday ve öğretmenlerimize hayırlı olması, mutlu ve başarılı bir hayata adım atmanızda yardımcı olması temennisiyle, fotokopiye yönelmeyip, kul hakkına girmeyerek, emeğe saygı gösteren öğrencilere ve öğretmen adaylarına başarılar dileriz. informal &Karakutu Yayınları İsmail KAYNARCA

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnformal Yayınları 2022 KPSS Tarihin Kara Kutusu Konu Özetli Dijital Çözümlü Soru Bankası

Öğrencilerin sınava hazırlık süreçlerinde faydalandıkları çok çeşitli kaynaklar vardır. Farklı alanlarda yapılan ve her birinin sonucunun geleceğe dair önemli adımlar teşkil ettiği bu sınavlar, birbiriyle bağlantılı konulardan ibarettir. Geleceği inşa etmek için yapılan sınavlarda başarı sağlamak adına bol soru çözmek, konu anlatımlı kitaplardan ve çözümlü soruları olan kaynaklardan yardım almak her zaman pratiklik kazandıran bir avantaj teşkil eder. Çözümlü sorular öğrencilerin kendi kendine öğrenme sürecini hızlandıran etkenler arasında yer alır. İnformal de denilen bu kendi kendine öğrenme sürecine katkı sağlamak için geçmiş yıllarda yapılan sınavlarda sorulan tüm soruların çözümleriyle beraber hazırlandığı İnformal Yayınları 2022 KPSS Tarihin Kara Kutusu konu özetli dijital çözümlü soru bankası ile sınavlara avantajlı konumda girebilirsiniz.

  • Digital çözümlü
  • Detaylı konu anlatım
  • 48 kurumun çıkmış soruları

İnformal Yayınları Tarih Soru Bankası Özellikleri

İnformal Yayınları Tarih Soru Bankası Özellikleri

Türkiye’de 48 farklı kurum tarafından yapılan tüm sınavlarda çıkmış tarih sorularının derlenmesi ile elde edilen bu konu özetli soru bankası, ÖSYM’nin tarih arşivi niteliğini taşır. Sınava çalışanlara kolaylık olması açısından konu anlatım sırasına göre soru bankası fırsatı sunan İnformal Yayınları, öğrenilen konuların pekiştirilmesini hedefler. Bu konu odaklı soru dizilimi sistemi çalışılan konuya adapte olma sürecini uzatır ve tekrar yapabilme imkanı verir. İnformal Yayınları 2022 KPSS tarihin kara kutusu konu özetli dijital çözümlü soru bankası yorumları yüksek oranda memnuniyet ve tavsiye içerir. Çalışılan bütün tarih konularının sorularla ve çözümlerle pekişmesini desteklediği için kendi kendine öğrenme sürecine katkısı büyüktür. 1966 yılından 2022 yılına kadar çıkmış tüm soruları bünyesinde toplayan arşiv özelliğine sahip KPSS tarihin kara kutusu 2022 ile kendinizi sınavlara odaklayarak hazırlanabilirsiniz.

KPSS Tarih Soru Bankası ile İnformal Hazırlık

KPSS Tarih Soru Bankası ile İnformal Hazırlık

Yarım asrı geçen süreçte sorulan tüm tarih sorularını sayfalarına ekleyen KPSS tarihin kara kutusu gerçek sınav deneyimi provası ile öğrencinin kendini sınavda gibi hissetmesine olanak tanır. Kendi kendine öğrenme eğitim sistemini destekleyerek buna göre konu anlatımı ve problem dizilimi sunan İnformal Yayınları, bu kitapta hücreleme sistemi ile konu anlatımını özet şeklinde verir. İçeriğinde bulunan bütün konuların başlangıç kısmında hatırlatmalar, uyarılar ve keyifli kısa notlar bulunur. YSK, YKS-TYT, hakimlik, MEB GYS, KBYS, Ziraat Bankası, müfettişlik, MSÜS, mali hizmetler, kaymakamlık sınavlarında çıkan birçok güncel soruyu öğrencilerle buluşturan bu kitapta konu anlatımları tablolar ve grafiklerle desteklenir. Anlatımı aktarılan konularda müfredat dışı kalmış hiçbir içerik bulunmaz. Kolaydan zora doğru soru sıralamasıyla sınav mantığını pekiştiren bu kaynağa sahip olarak kısa sürede verimli hale gelebilirsiniz.

2022 Tarih Dijital Çözümlü Soru Bankası Fiyatı

2022 Tarih Dijital Çözümlü Soru Bankası Fiyatı

KPSS Tarihin Kara Kutusu soru bankası yarım asırlık arşiv özelliği taşıyan sorularıyla pratik öğrenme sürecine katkı sağlar. Önceki yıllarda çıkan problemlerin alt kısımlarında çıkış tarihi ve hangi sınavda yer aldığı not düşülür. İnformal eğitim sisteminin gereği olarak çözülemeyen bir problemin cevabının sonraki problemde yer aldığı bu kitapta sürekli tekrar amacı güdülerek kendi kendine öğrenme hedeflenir. Birbiriyle benzerlik taşıyan problemlerin sıralı olarak sunulduğu bu kaynağın eğlenerek öğrendiren tarzda olması tarih bilgisine de katkı sağlar. Tüm bunlara ek olarak dijital çözüm fırsatı sunan kitabın içerisinde yer alan tüm problemlerin cevabı online olarak videolu anlatıma da sahiptir. İnformal Yayınları 2022 KPSS tarihin kara kutusu konu özetli dijital çözümlü soru bankası fiyatı ve avantajlı kampanyalar için siz de Trendyol’dan güvenle faydalanabilirsiniz.