INGRID MILLET Yüz ve Boyun için Kırışıklık Karşıtı Krem 50 ml 3471343034958

2.500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

INGRID MILLET Yüz ve Boyun için Kırışıklık Karşıtı Krem 50 ml 3471343034958

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DENİZ SAĞLIK Satıcı Ünvanı: ÜMİT GENCER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3767858914800001 Vergi Kimlik Numarası: 3910090095
    Bu ürün DENİZ SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz ve Boyun için Kırışıklık Karşıtı Krem 50 ml 3471343034958 Ingrid millet perle de caviar caviaressence relaxing anti-Wrinkle cream 50ml Derin kırışıklık ve çizgi hedefli düzeltici krem Özellikle mimik sebebiyle oluşmuş derin kırışıklık ve çizgilerin çözümüne yardımcı olmak için spesifik olarak formule edilmiştir. Mimik etkisi ile oluşan kırışık ve çizgileri azaltmaya çalışır. Hyalüronik asit cildi yeniden dolgunlaştırmayı hedefler. Havyar kompleksi cilt hücrelerinin ihtiyacı olan yaşamsal elementleri sağlamaya ve cildi yeniden canlandırmaya odaklı çalışır. Kullanım şekli: Sabah ve/veya akşam, temizlenmiş cilde, kırışıklık ve çizgilerin tersi yönünde masaj hareketleri ile ovalamadan uygulayınız. Daha başarılı sonuçlar için öncesinde caviaressence serum anti-Rides relaxant (derin kırışıklık ve çizgi hedefli düzeltici serum) uygulanması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver