İngro EkoDiyet Çiğ Karabuğday (Greçka) Unu 1000 g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İngro EkoDiyet Çiğ Karabuğday (Greçka) Unu 1000 g

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Gluten Diyeti Yapanlara Özel İngro Çiğ Karabuğday Greçka Unu - EkoDiyet Serisi EKONOMİ SERİSİ NEDİR? Gluten diyeti yapanlar için uygun olup ÇÖLYAK lar için uygun olmayan prosesini ekonimik tuttuğumuz üründür Dikkat: Yeşil renkte olan ürünümüz hiçbir ısıl işlem görmemiştir. Ekmek yapımında ekşimayalı olarak tam kabarma sağlayabileceğiniz doğru üründür. Karabuğday (Greçka) bileşiminde yüksek düzeyde protein, diyet lif, vitamin, temel çoklu doymamış yağ asitleri,rutin ve quercetin gibi antioksidanları içerir. Besin kalitesinin yüksek olması nedeniyle önemli bir gıda ham bileşeni olan karabuğday, fonksiyonel gıda endüstrisi için çok önemli bir potansiyele sahiptir. ? Gluten içermeyen bir ürün olan Helaliye Ekonomik Karabuğday unu (Greçka unu) gluten diyeti yapanlar ve sağlıklı beslenmek isteyenler için uygundur. olan kişiler için iyi bir gıda seçeneğidir.Ayrıca doymuş yağ, kolesterol ve sodyum konusunda endişe duyan herkes için mükemmel bir alternatiftir. Araştırmalar, karabuğdayın kolesterol ve kan şekeri düzeylerininin kontrolünde yardımcı olduğunu göstermektedir. ? Çok yönlü kullanım alanına sahip olan Karabuğday (Greçka) , pilav, çorba, salata ve çeşitli yemeklerde kullanıldığı gibi unuyla da glutensiz ekmek ve kraker, noodle, waffle, kurabiye, kek gibi temel gıda maddelerinin üretiminde başarı ile kullanılmaktadır. KARABUĞDAY GREÇKA ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ 100 g Kalori (kcal) 335 Karbonhidrat (g) 70,6 Protein (g) 12,7 Şeker (g) 2,6 Potasyum (mg) 577 Lif (g) 10 Kül (g) 2,5
Geri Bildirim Ver