İngro Karaman Divle Obruk Peyniri 5000 G

2.631 TL
(526,20 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İngro Karaman Divle Obruk Peyniri 5000 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İngro Gıda Bilişim Pazarlama Satıcı Ünvanı: HASAN YÜRÜMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3778722334600001 Vergi Kimlik Numarası: 9950195228
    Bu ürün İngro Gıda Bilişim Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Divle Obruk Peyniri Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı Üçharman Köyü 'nde doğal yöntemlerle üretilen ve peynire adını ve tadını veren obruğun iklimsel özellikleri ise dikkat çekmektedir. Yerin 36 metre altındaki mağarada bekletilen Divle Obruk Peyniri kendine has tadı ve aromasıyla dünyanın en kaliteli 5 peynirinden biri olarak gösterilmektedir. 35 metre derinlik 233 metre uzunluktaki obrukta yazın serin, kışın ise ılık bir havanın hakim olmaktadır. Peynirlerin olgunlaştığı yaz aylarında ısı 4-5 derecedir. Küçükbaş hayvanlar doğal ortamda otlatılmakta, yem verilmeden doğadaki bitkilerle beslenmektedirler. Nisan-Mayıs aylarında obruk içerisine konan peynirler önce derinin üstü beyaz ve açık mavimsi bir küfle kaplanmaktadır.İlerleyen 4-5 ayda tulumun üzerini kırmızı bir küf kaplamaktadır. Ama bu küf peynirin içine geçmez. Ekim-Kasım aylarında da tulum peynirler obruktan çıkarılır ve satışa sunulur.'''1990'lı yıllarda Fransız bilim adamları, Ayrancı'ya gelerek peynirin oluşmasını sağlayan bakterileri inceledikleri ve Divle Obruk Peynirinin küflenmesini sağlayan mikroorganizmaların üretilmesiyle alakalı çalışmaların sonuca ulaşamadığı söylenmektedir.Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan ve 3 yıl süren çalışma sonucunda Divle Obruk Peyniri coğrafi işaret belgesi almış olup kalite standardı tescillenmiştir. Mağaranın peynir saklama kapasitesinin 50 ton civarında olduğu düşünüldüğünde ürünün değeri daha da artmaktadır. Karaman firması olarak orijinal Divle Obruk Peynirlerimiz tamamen garantili olup herhangi bir şikayetinizde ürünü iade edebilir ve değişiklik talep edebilirsiniz. Afiyet olsun. İngro Gıda Bilişim Pazarlama
Geri Bildirim Ver