İnkılap Kitabevi Gurbet Hikayeleri - Yeraltında Dünya Var - Refik Halid Karay -

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Gurbet Hikayeleri - Yeraltında Dünya Var - Refik Halid Karay -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi inkılap kitabevi Yazar refik halid karay Barkod 9789751029812 Baskı sayısı 4. Baskı Basım yılı aralık 2019 Sayfa sayısı 360 Cilt durumu ciltsiz Istanbul dan bahsedecektik. Uzakta kalanlar için istanbul un kaldırımları bozuk değildir, sokaklarda çamur ve süprüntü yoktur
  • tramvaylarda ve vapurlarda azap çekilmez. Musluklardan terkos yerine kevser akar, sersemletici lodos ılık bir buse, dişleyici poyrazı bir serin nefestir. Bilhassa çölde onu konuşurken hep beyaz yelkenlerin kayıp gittiği şurup renkli denizler, avize gibi şıkırdayan pınarlar, ağızlarından şekerleme kadar tatlı sözler dökülen kızlar görürsünüz. -refik halid karay- Memleket hikâyeleri nin devamı niteliğinde olan gurbet hikâyeleri nde ikinci sürgünlüğünü geçirdiği ortadoğu yu güçlü kalemiyle resmeden refik halid karay, hatıra karakterindeki satırlarıyla gurbette duyulan vatan hasretini somutlaştırarak okura taşıyor. Yeraltında dünya var da ise memleketlerinin sınırları dışında yaşayan nihan ve nebil karakterlerine hayat verirken, aşk, yalnızlık ve macera temalarının arasında istanbul hasretini işliyor. ?tanıtım metni Bu ürünler Netart medyaTarafından listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver