176,94 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
184,80 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
183,66 TL

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Kemalyeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Adası Satıcı Ünvanı: EMRE GÖKCÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3990404364
    Bu ürün Kitap Adası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi İnkılap Kitabevi Yazar Naim Babüroğlu Barkod 9789751040657 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Mart 2020 Sayfa Sayısı 208 Cilt Durumu Ciltsiz Mustafa Kemal Atatürk’ü Çanakkale’de yok etmek isteyenlere karşı izi silinmeyecek bir tokattır bu belgesel-anlatı. Mustafa Kemal’in tokadıdır… Çanakkale Cephesi’nde göreve atandığı andan, ayrılışına kadar yaşadıklarının bir öyküsüdür. En kanlı savaş meydanında, gece-gündüz 9 ay 13 gün… 34 yaşında genç bir komutanın ölümden ağır sorumluluk duygusunu… Yorucu, sıkıntılı, ölü ve yaralılarla dolu muharebe ortamını belgelerle anlatır. Dost ve düşman askerlerin gerçek kaleminden… Hüzün de var, gözyaşı da... Kan da tebessüm de... Ve biraz da mutluluk… Gömülemeyen ölülerin, çürüyen bedenlerin sinen kokusunu
  • yaralıların çığlıklarını… KEMALYERİ’ni… Mustafa Kemal’in kurşuna dizme emrini verişini… Truva’nın ve Hektor‘un intikamını alışını anlatır. Siz, çocuklarınız, torunlarınız... Ve gelecek kuşaklar için yazılmıştır… Bir görevi yerine getirmenin sorumluğuyla… Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnkılap Kitabevi Çeşitleri Trendyol'da!

Çanakkale Savaşı'nın tarihteki yeri çok büyüktür. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının işgalci devletlere karşı gösterdiği destansı mücadele, tüm insanlığa örnek olacak niteliktedir. İnkılap Kitabevi Naim Babüroğlu Kemalyeri kitabı, okuyucuları bu savaşın yaşandığı tarih ve zamana götürür. Çarpıcı içeriğinin yanında baskı kalitesiyle de dikkat çeken eseri, tarihe ilgi duyan ve bu savaş hakkında bilgiler edinmek isteyenler okuyabilir. Siz de bu tip okumalardan keyif alıyorsanız İnkılap Kitabevi Naim Babüroğlu Kemalyeri eserini gönül rahatlığıyla sipariş edip tarih dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

  • Yazar: Naim Babüroğlu
  • Sayfa Sayısı: 208
  • Basım Tarihi: Mart 2020

İnkılap Kitabevi Naim Babüroğlu Kemalyeri Kitabının Konusu Nedir?

İnkılap Kitabevi Naim Babüroğlu Kemalyeri Kitabının Konusu Nedir?

İnkılap Kitabevi Naim Babüroğlu Kemalyeri kitabı, genel itibarıyla Çanakkale Savaşı'nı ve bu esnada yaşanan diğer tarihsel gelişmeleri konu alır. Bunu yaparken de savaşta 19. Tümen Komutanı olarak görev alan Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatısının merkezine yerleştirir. Bu eseri oldukça kapsamlı bir çalışma hâlinde getiren öncelikli faktör, sadece sıcak çatışmaların yaşandığı zaman dilimine değil çok daha geniş bir döneme odaklanmasıdır. Yazar Naim Babüroğlu, “Kemalyeri: Mustafa Kemal'in Çanakkale'de 9 Ay 13 Günü” isimli kitabını Atatürk'ün göreve atanmasıyla başlatır. Anlatının sonu ise Mustafa Kemal'in bölgeden ayrılışılıyla gelir. Böylelikle kitap, o döneme dair son derece kapsamlı bir içeriğe kavuşur. Naim Babüroğlu Kemalyeri kitabı, türü itibarıyla belgesel anlatı olarak değerlendirilebilir. Yani konu edindiği tarihsel olayları, yaşanan gerçekler ve belgeler ışığında okuyucuya yansıtır.

İnkılap Naim Babüroğlu Kemalyeri Kitabı Kimlere Hitap Eder?

İnkılap Kitabevi Kemalyeri eserinin öncelikle tarihle yakından ilgilenen kişilere hitap ettiği söylenebilir. Bu gruba dâhil edilebilecek okuyucular, eser sayesinde hakkında pek çok kaynak kaleme alınmış Çanakkale Savaşı'na yepyeni bir açıdan bakma fırsatı bulur. Kitabın okuyucu kitlesini bu şekilde sınırlamak bir nebze yanlış olabilir. Zira öncelikli ilgi alanı tarih olmayanların da bu kitap aracılığıyla günümüzde yaşananlara ve hatta geleceğe dair yeni bir perspektif kazanması mümkündür. İnkılap Kitabevi Naim Babüroğlu Kemalyeri kitabının son derece akıcı bir dile sahip olması da roman okumaya benzer bir etki yaratır. Yani bu eserin tarihî romanlardan hoşlananlar için de uygun olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ayrıca kitabın baskı kalitesi son derece yüksektir ve boyutları idealdir. Böylelikle okuduğu eseri sürekli yanında taşımak isteyenler, bu ürünü rahatlıkla tercih edebilir.

İnkılap Kitabevi Kemalyeri Kitabı Okur Yorumları Nasıldır?

İnkılap Kitabevi Naim Babüroğlu Kemalyeri kitabına yönelik okur yorumları son derece pozitiftir. Eseri okuma fırsatı bulan pek çok kişi, içindeki bilgilerin ne kadar etkileyici olduğunu ifade eder. Benzer şekilde yorumlar arasında kitabın akıcı bir okuma deneyimi sunduğuna dair geri dönüşler de dikkat çekicidir. Bu tip paylaşımlarda özellikle öne çıkarılan, kitabın tek solukta okunacak denli sürükleyici bir yapıya sahip olmasıdır. İnkılap Kitabevi Naim Babüroğlu Kemalyeri kitabının zengin kaynakçası da esere dair yorumlarda vurgu yapılan noktaların başında gelir. 208 sayfalık kalın sayılmayacak yapısına rağmen etkili şekilde kullanılan kaynakların, çalışmaya son derece dolu ve bütünlüklü bir içerik kazandırdığı söylenebilir. Bu yorumlar ışığında çarpıcı bir tarihsel okuma yapmak için bu kitabın tercih edilebileceğini ifade etmek mümkündür. Siz de bu kitabı, önde gelen online alışveriş platformu Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alıp tarihimizin en önemli olaylarından birine şahitlik edebilirsiniz.