485 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
387,69 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
396,74 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
443,92 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Nigahdar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bibakkitap Satıcı Ünvanı: KASTAMONU EKİN GRUP ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0527085782000001 Vergi Kimlik Numarası: 5270857820
    Bu ürün Bibakkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nigahdar

Ürün Özellikleri

  • Yazar Başak Sayan
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnkılap Kitabevi - Nigahdar

Nigahdar, zengin anlatım dili ve merak uyandırıcı konusuyla dikkat çeken bir kitaptır. Nigahdar İnkılap Yayınevi tarafından basılarak okuyucuları ile buluşturulur. Her sayfada gizemin içerisinde yer alabilir ve heyecanlı zamanlar geçirebilirsiniz. Kitabı kısa sürede okuyabilirsiniz. İnkılap Kitabevi Nigahdar, 13.5 x 21.5 cm boyutlara sahiptir. Ergonomik kullanımı mümkün kılan kitabı dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Evde, iş yerinde, okulda veya toplu taşımada okuyabilir, benzersiz bir serüvene yolculuk edebilirsiniz. Nigahdar 2. hamur kâğıt kalitesi sayesinde uzun süre kullanılabilir. Kolayca zarar görmeyen kapak, dış etkenlere karşı direnç gösterir. Kopma, yırtılma ve solma başta olmak üzere pek çok risk dış kapak sayesinde en aza indirilir.

  • Nigahdar, Başak Sayan’ın güçlü kaleminden okuyuculara sunulur.
  • İnkılap Kitabevi tarafından basılmıştır.
  • Roman kategorisine giren kitap gizemli konusu ile dikkat çeker.

Nigahdar Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

İnkılap Kitabevi - Nigahdar

Başak Sayan Nigahdar konusu Columbia Üniversitesi’nde atom fiziği dersleri veren Şirin Özdemir ile yazar ve felsefeci olan Algan Ataman’ın yollarının kesişmesiyle başlar. Pek çok olayın geliştiği kitapta iki karakter hayatta kalmaya çalışır. Bu süreçte tüm dinleri derinden etkileyen olaylar yaşanır. Tasavvuf, felsefe ve fiziğin birleşmesi ile oluşan kitap farklı görüşlere sahip okuyucuların dikkatini çekmeyi başarır. Her sayfasını soluksuz okuyacağınız kitap hem sürükleyici hem de akıcıdır. Zengin anlatımı sayesinde her cümleyi aklınızda canlandırabilirsiniz. Bu büyülü ve gizemli dünyanın bir parçası olabilir, kendinizi olayların içinde gibi hissedebilirsiniz. Başak Sayan Nigahdar kitap özeti bu şekilde açıklanabilir. Roman kategorisinde yer alan Nigahdar tanrı ve bilimkavramlarını ortak paydada buluşturur. Son sayfaya kadar gizemi koruyarak keyifli bir okuma sunar.

Nigahdar Kitabının Yazarı Kimdir?

Nigahdar Başak Sayan tarafından kaleme alınmıştır. Yazar akıcı dili ve sürükleyici anlatım tarzı ile okuyucuları kitabına bağlamayı başarır.536 sayfanınher birini özenle işleyerek farkını ortaya koyar. Bir solukta bitirebileceğiniz kitap sıkılmadan okunan eserler arasında yer alır. Çocukluğundan beri öykü yazan Başak Sayan yazarlığa adım atarak en büyük hayalini gerçekleştirir. Nigahdar ile birlikte pek çok kitabı daha olan yazar geniş bir okuyucu kitlesine sahiptir. Uzun yıllar boyunca Doğu Felsefesi ve din hakkında bilgi toplayarak bu alandaki bilgi birikimini kitaplara aktarır. Nigahdar kitabını okuyarak pek çok farklı alandan bilgi edinebilirsiniz. Kuantum evreninin ve din kavramının harmanlanması ile farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Her sayfasında büyüleyici etki bırakan kitabı kısa sürede bitirebilirsiniz.

Nigahdar Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Başak Sayan Nigahdar kitabıroman türüne ilgi duyan kişilerin beklentilerini karşılar. Aynı zamanda felsefe, tasavvuf ve fizik alanları ile ilgilenenler için iyi bir alternatiftir. Sürükleyici ve zengin anlatımı ile farklı bir tarz yakalar. Yazar farklı branşları tek bir yerde toplayarak benzersiz bir kurguya imza atar. Okurken keyif almanızı sağlayarak hayatınızda iz bırakır. Her sayfada gizemini koruyan kitap, finaliyle de okuyucuların beklentilerini karşılar. Bu deneyime ortak olmak için kitabı satın almayı tercih edebilirsiniz. Son sayfaya kadar farklı düşüncelere dalabilir ve benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Trendyol sayesinde Başak Sayan Nigahdar yorumlarına önceden göz atabilir, satın alma sürecini kolaylaştırabilirsiniz. Yalnızca kitap değil, pek çok alanda binlerce ürünü inceleyebilirsiniz. Online alışveriş platformu kullanıcı dostu arayüzü sayesinde her ürünü erişilebilir kılar. Böylece günün her saatinde alışveriş yapabilir, yaşantınızda fark yaratabilirsiniz. Hem mobil uygulamadan hem de web sitesinden üye olmak oldukça basittir. Saniyeler içerisinde üyeliğinizi başlatarak indirimlerden ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.