İnkılap Kitabevi Senın Sucun Degıl

117,74 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Senın Sucun Degıl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırtasiye Kulübü Satıcı Ünvanı: MERKEZŞEN KİTAP KIRTASİYE KULÜBÜ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0617061094900001 Vergi Kimlik Numarası: 6170610949
    Bu ürün Kırtasiye Kulübü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klinik Psikolog Beyhan Budak, İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Klinik Psikoloji alanlarında yüksek lisans yapmıştır. Uzun yıllar Sağlık Bakanlığı'nda çalıştıktan sonra istifa ederek kendi kliniğini kurmuştur. Şu anda psikoterapi çalışmalarının yanı sıra 800 kişiden fazla takipçisi olan YouTube kanalında ve diğer sosyal medya hesaplarında kendine yardım ve psikoloji konularında videolar yayınlamakta ve paylaşımlar yapmaktadır. Yazarın diğer kitabı: Kendine İyi Davran Güzel İnsan

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyhan Budak
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Senin Suçun Değil - Beyhan Budak

Her insan hayatı boyunca olumsuz durumlarla, yolunda gitmeyen ilişkiler ve ihanetler ile karşılaşır. Yaşamanın yazısız bir kuralı olan olumsuz deneyimler hakkında ne düşüneceğinizi bilmiyorsanız, Senin Suçun Değil Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Rehberi kitabını tercih edebilirsiniz. Bu kitap herkesin karşılaştığı olağan durumlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılmak yerine daha iyi hissetmeye dair ipuçları içerir. Bilinçaltınızda sürekli olarak yolunda gitmeyen şeyler için kendinizi suçlamaktan vazgeçmek için İletişim Yayınları Senin Suçun Değil kitabından faydalanabilirsiniz.

  • Senin Suçun Değil Beyhan Budak tarafından yazılmış ve her insanın kitaplığında bulunması gereken önemli bir eserdir.
  • 236 sayfa uzunluğa sahip olan Senin Suçun Değil, kolay okunabilen akıcı bir dile sahiptir.
  • 2. hamur kullanılarak basılan Senin Suçun Değil kitap 13,7 x 21,5 cm ebatlarındadır.

Senin Suçun Değil Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Senin Suçun Değil

Beyhan Budak tarafından yazılan ve 2020 yılında basılan Senin Suçun Değil konusu ve dili itibariyle her insana hitap eden bir kitaptır. Bu eser pek çok insanın hayat boyunca karşılaştığı olumsuzlukların sonucunda kendine çektirdiği işkencenin aslında bir yanılgı olduğunu kanıtlar niteliktedir. Beyhan Budak bu eserinde; aldatılmanın, mutsuzluğun, başarısız aile ilişkilerinin ve travmaların her insanın karşısına çıkabilecek olaylar olduğunu açıklar. Kitapta bu durumların suçlusunun, kişi olmadığını samimi bir dil ile yansıtır. Senin Suçun Değil kitap özeti yaşanılan travmaların sebebini anlamak ve bu durumlarla birçok farklı insanın karşılaştığını görmek üzerine bir eser olarak yapılabilir. Oldukça akıcı ve net bir dil kullanılarak yazılmış bu eser tek solukta okuyacağınız ve elinizden düşmeyecek bir kitaptır.

Senin Suçun Değil Kitabını Kimler Okumalıdır?

Senin Suçun Değil, her insanın kendine dair bir parça bulabileceği eşsiz bir eserdir. Alanında uzman bir klinik psikolog olan Beyhan Budak tarafından kaleme alınan bu eser, kendini hayatın zorlukları karşısında yalnız hisseden insanlara doğru yolu göstermeyi amaçlar. Yaşanılan olumsuz olayların neden sizin başınıza geldiğini sorguluyor ve suçu kendinizde arıyorsanız bu kitap hayat yolculuğunuzda size yardımcı olabilecek niteliktedir. Senin Suçun Değil yorum ve değerlendirmeleri de bu kitabın her insana hitap ettiğini kanıtlar. Okuyucularından yüksek beğeni toplayan Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Rehberi en zorlu zamanlarda bile yalnızlık hissinin ortadan kalkması için okuyuculara yardımcı olur. Bireylerin yaşadıkları olumsuz olaylara içsel çözüm yolları bulmalarını sağlar. Siz de kendinizi suçlamaktan yorulduysanız ve yüklerinizden arınmak istiyorsanız Beyhan Budak’ın profesyonel yaklaşımını içeren eseri değerlendirebilirsiniz.

Senin Suçun Değil Kitabının Yazarı Hakkında Bilgi

Senin Suçun Değil Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Rehberi Beyhan Budak tarafından kaleme alınmış uzman yaklaşımı içeren bir eserdir. Lisans hayatını İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlayan yazar, tüm hayatını insan psikolojisini anlamaya adamış olmasıyla bilinir. Bu çalışmalarına Ankara Gazi Üniversitesinde yüksek lisans eğitimi alarak devam eden yazar Klinik Psikoloji alanında da yüksek lisans derecesine sahiptir. Kendine ait bir danışmanlık merkezin bulunan Budak, aynı zamanda internet üzerinden faydalı olabilecek içerikler üreterek birçok insana ulaşmayı başarır. Senin Suçun Değil ve Kendine İyi Davran Güzel İnsan kitaplarının yazarı olan Beyhan Budak aldığı tüm eğitimleri ve uzmanlığını kitaplarına yansıtır. İnsanların yaşadığı travmaların çözümüne yardımcı olabilecek Senin Suçun Değil eseri, yazarın kendi alanında uzmanlığını kanıtlayan doneler içerir. Yazarın yaptığı önemli analizler ve yorumlar birçok hayata dokunurken yazar takipçilerine yolculuklarında yalnız olmadıklarını hissettirir. Beyhan Budak tarafından kaleme alınan bu önemli eseri ve aradığınız diğer tüm kitapları Trendyol’un geniş ürün yelpazesinde bulabilirsiniz.