İNOA Inoa Saç Boyası 9,11 Çok Açık Derin Küllü Sarı

375 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İNOA Inoa Saç Boyası 9,11 Çok Açık Derin Küllü Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saç Terapisi Satıcı Ünvanı: SANTORA KUAFÖR KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744109259500001 Vergi Kimlik Numarası: 7441092595
    Bu ürün Saç Terapisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağ bazlı amonyaksız ve kokusuz saç boyası
  • 3 tona kadar açma özelliği
  • 50 ana renk ve yansımalar
  • 8 farklı yansıma ailesiAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • İçerik Oksidansız
  • Tip Amonyaksız
Geri Bildirim Ver

İnoa Saç Boyası 9,11 Çok Açık Derin Küllü Sarı (Oksidansız)

Saç renginden memnun olmayanlar veya yeni renkler denemek isteyenler için boyalar uygun ürünlerdir. Doğru boya seçimi yapmak saç tellerinizin ve derinizin sağlığı açısından önemlidir. Inoa saç boyası 9,11 çok açık derin küllü sarı (oksidansız), açık tonlara geçmek isteyen müşterilerin tercih ettiği bir üründür. Küllü ve açık bir renge sahip olmak istiyorsanız, bu ürünü kullanabilirsiniz. Ürün, üç tona kadar renk açma özelliğine sahiptir. Yağ bazlı ve amonyaksızdır. Ürünün kullanımı hem rahat hem güvenlidir. Kafa derinize ve saçınıza zarar vermektense teller için koruma sağlar. Ürünün müşteriler tarafından tercih edilmesinin sebeplerinden biri kokusuz olmasıdır. Açık tonlara geçmek isteyenler turunculaşmadan korkabilir. Inoa saç boyası 9.11, turunculaşma yapmama özelliği ile diğer müşterilerin tercihi olur.

  • Amonyaksız içerik
  • Turunculaşma önleyici
  • Üç tona kadar açıcı özelliği

Göz Alıcı Renk İçin Inoa Saç Boyası 9.11

Göz Alıcı Renk İçin Inoa Saç Boyası 9.11

Saçlarınız, dikkat çeken özelliklerinizden biri olduğu için önemli bir parçanızdır. Dolayısıyla, saç rengini değiştirmek istiyorsanız kaliteli bir ürün tercih etmeniz sağlık açısından önemlidir. Ürünün turunculaşmaya, yıpranmaya ve yanmaya engel olması ve istediğiniz rengi tutturması gerekir. Derin küllü ve çok açık sarı tonlarını kendinizde denemek istiyorsanız, Inoa 9.11 sizin için uygun bir üründür. Amonyaksız olmasıyla derinizde yanma yapmaz ve tellerinize zarar vermez. Kokusuz olan Inoa 9,11 boyama sırasında rahatlık ve kolaylık sağlar. Üç tona kadar renk açma özelliği ile içeriğinin kalitesini gösterir. Yağ bazlı olan Inoa saç boyası 9,11 çok açık derin küllü sarı (oksidansız) kullananlar tarafından beğenilir ve tavsiye edilir. Turunculaşma, renk açma işleminde kaçınılan bir aşamadır. Inoa 9.11 ise turunculaşma yapmama özelliği ile müşterilerin tercihi olur.

Kullanım Kolaylığı ile Inoa Saç Boyası 9,11

Kullanım Kolaylığı ile Inoa Saç Boyası 9,11

Saç rengini değiştirmek isteyenler, bunun için seçim yaparken aldıkları ürünün kalitesine dikkat etmelidir. Kaliteli bir ürünün saçınıza ve derinize zarar vermemesi, aynı zamanda sahip olmak istediğiniz rengin pigmentlerini işleme konusunda başarılı olması gerekir. Inoa 9,11 çok açık derin küllü sarı rengi isteyen müşteriler için kaliteli ve kullanışlı bir seçenektir. Hem yağ bazlıdır hem de amonyak içermez. İçeriğinde amonyak olmadığı için saçlarınızı sertleştirmez ve kafa derinize zarar vermez. Saçlarınızın nemini korur ve derinizin yanmasına sebep olmaz. Bu sayede rahat bir şekilde kullanılır. Kokusunun hafifliği ile işinizin kolaylaşmasına katkıda bulunur. Inoa 9,11 boyama işlemini oldukça rahat bir hale getirir. Üç ton açıcı özelliği olan Inoa saç boyası 9,11 çok açık derin küllü sarı (oksidansız) yorumlarıyla öne çıkar. Müşteriler, ürünün turunculaşma yapmamasından memnun kalabilir.

Avantajlı Inoa Saç Boyası 9,11 Fiyatları

Avantajlı Inoa Saç Boyası 9,11 Fiyatları

Saç renginden sıkılan müşteriler kendilerine uygun boyayı bulmak için araştırma yapabilir. Saçlarına değer verenlerin doğru ürünü ararken göz önünde bulundurması gereken birtakım kriterler vardır. Ürünler, bakım yaparken aynı zamanda istediğiniz rengi de tutturur. Bu özelliklere sahip olan Inoa 9,11 boyama işleminin sizin için oldukça rahat ve kolay hale gelmesine katkı sağlar. Turunculaşma yapmamasıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Üç tona kadar renk açma kapasitesine sahiptir. İstediğiniz rengin pigmentlerini işleme konusunda başarılıdır. Hem yağ bazlı olan hem de amonyak içermeyen ürün, yanma ve yıpratma yapmaz. Bu şekilde müşterilerin güvenini kazanır. Saçlarınızın yumuşaklığını ve nemini koruması ile memnun kalmanızı sağlar. Yıpratıcı olmayan, kokusuz ve turunculaşma yapmayan bir boya istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Avantajlı Inoa saç boyası 9,11 çok açık derin küllü sarı (oksidansız) fiyatlarını Trendyol’da bulabilirsiniz.