İNOA Inoa Saç Boyası 5,0 Açık Kahve

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
465,50 TL399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349 TL339 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İNOA Inoa Saç Boyası 5,0 Açık Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. Satıcı Ünvanı: PRESTİGE GRUP BİLİŞİM KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733088666700001 Vergi Kimlik Numarası: 7330886667
    Bu ürün Prestige Grup Bilişim Kozmetik İTH.İHR. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Loreal İnoa, ileri teknoloji yağ iletim sistemi ile saç telinin doğal lipit ve amino asit seviyesini ve saçın doğal koruyucu tabakasının korunmasına yardımcı olur
  • Saç derisine yumuşak bir his kazandırır, saçlar pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuşur
  • Amonyaksızdır, kokusuzdur, saçınız boyanırken baş derisi rahatsızlık hissi oluşmaz
  • Eşsiz bir teknoloji olan yağ bazlı ODS2 yağ iletim sistemi ile renklendirme sisteminin etkisini arttırır ve saç telinin koruyucu tabakasının korunmasına yardımcı olur
  • Kesin ve belirgin, canlı ve ışıltılı renkler yaratır
  • Dipten uca renk bütünlüğü sağlanır
  • Beyaz saçı %100'e kadar kapatır
  • Sonuçlar parlak ve uzun sürelidir
  • Uygulamadan sonra, saçlar doğal yumuşaklığını korur
  • #Özel ÜrünAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kahverengi
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

İnoa Açık Kahve Inoa Saç Boyası 5,0 (Oksidansiz)

Herkes saçları, güzel ve bakımlı görünsün ister. Bunun için birçok işlem gerekir ve çeşitli bakım malzemeleri kullanılır. Kişiyi bakımlı, güzel gösteren işlemlerden bir tanesi de boyalardır. Bir yandan doğal görünüm diğer yandan da değişiklik isteyenler için kahve tonları ideal bir seçim olabilir. Inoa saç boyası açık kahve tonuyla sıkça tercih edilenler arasındadır. Ürün formülünün saçı sertleştirmeden ve yıpratmadan profesyonel şekilde boyaması tercih sebeplerinden biridir. İçerisindeki boyanın kalıcılığı yüksektir. Çok uzun bekleme süreleri olmadan, kısa zamanda doğal, canlı bir görünüm elde edilir. Inoa açık kahve Inoa saç boyası 5,0 (oksidansız) kullananlar istediği parlak, yumuşak ve sağlıklı görüntüye kavuşur. Siz de bu ürünü kullanarak yıpranmış saç tellerinizi onarabilir ve parlak bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Mükemmel parlaklık
  • Uzun süre kalıcı renk
  • Sertleştirmeyen formül

Inoa Açık Kahve Inoa Saç Boyası 5,0 (Oksidansız) Özellikleri

Inoa Açık Kahve Inoa Saç Boyası 5,0 (Oksidansız) Özellikleri

Inoa açık kahve Inoa saç boyası 5,0 (oksidansız), saçı yıpratmayan özel bir formüle sahiptir. Foliküllere derinlemesine işleyen yoğun renk pigmentleri ile ultra kalıcılık sağlanır. Zor kapanan beyazlıkları profesyonelce kapatır ve kendi haliniz kadar doğal görünüm verir. Başınızın derisine zarar vermez ve kokusuzdur. Boya, bol su ile yıkanınca fazla olanlar tamamen akar ve arınır. Boyama işleminden sonra cildinizde renk izleri kalmaz. Deride kaşıntı veya kızarıklığa neden olmaz. Amonyak içermediği için saç yapısına zararlı bir etkisi yoktur. Kullanımdan sonra sertleştirme yapmadan yumuşak, sağlıklı görüntü verir. Inoa saç boyası oksidan olmadan gönderilen bir üründür. Kendi oksidanıyla kullanılması tavsiye edilir. Parlak bir görünümle beraber yumuşak saçlara da sahip olmak isterseniz siz de bu kaliteli ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Inoa Açık Kahve Inoa Saç Boyası 5,0 (Oksidansız) Yorumları

Inoa Açık Kahve Inoa Saç Boyası 5,0 (Oksidansız) Yorumları

Inoa açık kahve Inoa saç boyası 5,0 (oksidansız) yorumları, müşterilerin memnun kaldığı ve ürünün çok kaliteli olduğu yönündedir. Yorumlara ve puanlamalara bakıldığında müşteriler ürünün kalıcı renk tonundan da bahseder. Özellikle de teller üzerinde yıpranma olmadığı, üründen sertleşme yapmadan yumuşak sonuç alındığı belirtilir. Inoa saç boyası 5 0 kokusuz olmasından dolayı da övgü alır. Yanında bulunan sabitleyici kremi boyanın renk pigmentleriyle beraber mükemmel parlak renkler ortaya çıkarır. Ürün saç derisinde kaşınma ve kızarıklık yapmaz. Ayrıca yapılan işlemden sonra deride boya kalıntısı bırakmayan bir yapıdadır. Saça bakım yapan ürün, müşterilerin yıllarca severek kullandığı ve memnun kaldığı boyalardan biridir. Beyazları tam kapatma etkisiyle favori markalar arasında olan ürünü, yorumları ve puan değerlendirmeleriyle beraber detaylı şekilde inceleyebilir, gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Inoa Açık Kahve Inoa Saç Boyası 5,0 (Oksidansız) Fiyatları

Inoa Açık Kahve Inoa Saç Boyası 5,0 (Oksidansız) Fiyatları

Inoa açık kahve Inoa saç boyası 5,0 (oksidansız) fiyatları, ürünün kalitesi göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygundur. Müşteriler, üründen elde ettikleri güzel sonuçlar için memnuniyet belirtir. Kaliteli, saça zarar vermeyen, rahatsızlık vermeyecek kadar kokusuz, deride kızarıklık ve kaşıntı yapmayan bir boya için tercih edilebilecek ideal fiyatlı ürünlerden biridir. Müşteri memnuniyetine dayalı özenle geliştirilen formülün kapatıcılığı yüksek olduğu için beyazlarından şikayetçi olanların rahatlıkla tercih edip, güvenle kullanabileceği ideal bir alternatiftir. Saçı yıpratmayan ve parlaklık veren yapısıyla onu kullanan müşterilerin beğenilerini toplar. İlk kullanımdan itibaren verdiği güven ve kalite ile müşterilerinin favorisi olmayı başarır. Boyadan sonra ortaya çıkan sertlikten, yıpranmışlıktan şikayetçi olanların gönül rahatlığı ile kullanabileceği, saçı sertleştirmeyen, yıpratmadan boyayan bir üründür. Bu ürüne Trendyol’dan kampanyalı ve uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.