İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı Ibn Hazm

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,31 TL

Ürün Bilgileri

İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı Ibn Hazm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnsan Kitap Satıcı Ünvanı: İNSAN YAYINLARI YAYIN DAĞITIM VE PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478005118200017 Vergi Kimlik Numarası: 4780051182
    Bu ürün İnsan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güvercin Gerdanlığı İbn Hazm - İbn Hazm

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İbn Hazm
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı - İbn Hazm

Dönem kitapları, her yaştan okuyucuyu ortak bir noktada birleştirerek hafızalara kazınan edebiyat eserleridir. İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı da İbn Hazm tarafından kaleme alınan ve dünya çapında ses getiren bir eserdir. Yazar, her yaştan okuyucunun rahatlıkla anlayabileceği sade ve yalın bir dil tercih eder. İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı kullananlar yazarın sürükleyici anlatım şekli sayesinde farklı hikayelerin bir parçası olma imkanından yararlanır. Eser, özel günlerinde sevdiklerinize verebileceğiniz bir hediye seçeneği olarak da tercih edilebilir. Farklı bakış açılarını çarpıcı bir dil ile okuyucuya sunan bu eser müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Eser, her ne kadar dönemsel izleri okuyucuya yansıtsa da zamansız mesajları sayesinde kitaplıklardaki yerini korur.

  • İlham veren hayat hikayeleri
  • Sürükleyici bir anlatım dili
  • Klasik roman türü

İlham Veren Hikayesiyle İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı

İlham Veren Hikayesiyle İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı

Milattan sonra 994 yılında İspanya’da doğan ve büyüyen yazar İbn Hazm, felsefe, tarih, dil bilimi, edebiyat ve ilahiyat konularında ustalaşmış bir sanatçıdır. İbn Hazm, yaşadığı dönemde hisleri ve zekası ile de ön plana çıkan bir yazardır. Yazar İbn Hazm, bu eserinde aşk, sevgi ve islam konularını bir arada birleştirerek sürükleyici bir eser ortaya çıkarır. Yazar, bu eserinde dönemsel olguları da okuyucuya aktarır. Dönemin önde gelen yönetici, hukukçu, siyasetçi isimleri başta olacak şekilde kitaba konu olur. Yazar, bu önemli kişilerin tarihsel düzlem üzerindeki yerlerini ve eylemlerinin sonuçlarını okuyucuya açık yüreklilikle yansıtır. Karton kapaklı bu kitap 300 sayfadan oluşur. Kapağın eni 13,5 cm, boyu 21 cm’dir. Güvercin Gerdanlığı kitap okuyucuların bir solukta okuyacağı sade ve yalın bir anlatım diline de sahiptir.

Sürükleyici İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı Kitabı

Sürükleyici İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı Kitabı

Güvercin Gerdanlığı İnsan Yayınları tarafından basılan ve Mahmut Kanık tarafından Türkçe diline çevrilen bir sanat eseridir. Eser, birçok dünya diline de çevrilir. Yazar, eserinde sadece dönemsel izlere değil yaşadığı dönemde adını duyurmuş kişilere ve onların hayatlarına da sıklıkla yer verir. Hikayenin anlatımında yer verilen açıklayıcı betimlemeler, okuyucuların o dönemin koşullarını ve hayat felsefesini net bir şekilde anlaması için fırsat tanır. Bununla birlikte kitap, islam dünyasını da iz bırakan bir özellik ile yansıtır. İslam sanatı ve edebiyatı pek çok dünya yapıtını derinden etkileyen geçmişe sahiptir. Yazar aynı zamanda okuyucuların ders niteliğinde anlamlar çıkarabileceği önemli mesajları da eserinde sunar. İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de bu eser içerisinde yer alan farklı hikayelerin bir parçası olabilirsiniz.

Uygun İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı Fiyatı

Uygun İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı Fiyatı

İnsan Yayınları Güvercin Gerdanlığı fiyatı eserin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Eserin edebiyat ve sanat dünyasında oluşturduğu algı ve yankı da fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alır. Yazar İbn Hazm, eserinde yer verdiği farklı bakış açıları sayesinde çok geniş bir kitleye hitap eder. Bununla birlikte dilbilimci kimliği ile de ön plana çıkan yazar İbn Hazm, her yaştan okuyucusuna hitap edecek sade ve yalın bir tercih eder. Dilbilimci kimliği yazara kelimeler arası güçlü bir bağ kurma ve okuyucuyu şaşırtma niteliği de kazandırır. Eser, içerisinde barındırdığı aşk ve sevgi konuları sayesinde hayata karşı farklı bir bakış açısı kazanmanızı veya diğer hayatlardan ilham almanızı sağlayabilir. İlham veren hikayeleri ile okucu ile iletişime geçen Güvercin Gerdanlığı kitabına Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.