Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan 900 Ml

819 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
1 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan 900 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sun Cosmetic Satıcı Ünvanı: GAD KUAFÖR VE GÜZELLİK MERKEZ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388158924900001 Vergi Kimlik Numarası: 3881589249
    Bu ürün Sun Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trendyol ile keyifli alışverişler dileriz

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 500-999 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan 900ml

Herhangi zararlı kimyasal bulundurmayan şampuanlar saç bakımı konusunda önemlidir. Saçların olumsuz hava koşulları ya da kuruluk gibi durumlarda yoğun olarak dökülme eğilimi göstermesine ek olarak zararlı kimyasallar da saçlar için olumsuz durumlar oluşturabilir. Yapılan doğru bakım ve kullanılacak doğru ürün ile ile dökülmeyi minimum seviyeye indirmek mümkündür. Insight Anti Hair Loss güçlendirici şampuan 900 ml düzenli kullanılması ile saçları kökünden güçlendirerek dökülmenin önüne geçer. Saç kökleri güçlenir. Kuruluk giderilir ve dökülme durur. Güçlü ve nemli saçlar sağlıkla uzamaya devam eder. Farklı amaçlara ve çeşitli saç tiplerine uygun alternatifler seçenekler arasında bulunabilir.Sağlıklı ve dökülmeyen saçlara sahip olmak için Insight dökülme önleyici şampuan ile doğru bakım size yardımcı olur.

  • Zararlı kimyasal bulunmayan formül
  • Saç dökülmesini önleme
  • Saç kökü üzerinde uyarıcı etki

Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan 900 ml Özellikleri

Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan 900 ml Özellikleri

Zayıf ve ince telli saçlar için kalınlaştırma, güçlendirme özelliği bulunan Insight şampuan 900 ml uzun süre kullanabileceğiniz boyutu ile düzenli kullanım için imkan sağlar. Ürünü düzenli kullanım sayesinde etkisini görmeniz daha kolay olur. Zararlı kimyasallar içermeyen Insight Anti-hair Loss Fortifying dökülme önleyici şampuan saç köklerini besler kuruluk ve yıpranmanın olumsuz etkilerine iyi gelir. Insight dökülme önleyici şampuan 900 ml içeriğinde paraben, SLS, SLES, silikon, mineral yağ, ve renklendirici içermez. Dolgun, güçlü ve hızlı uzayan saçlar için doğru saç bakımı önemlidir. Doğru şampuan seçimi hızlı ve onarıcı etki gösterir. Saçlarınızın yıpranmasını önler. Dökülmenin önüne geçer. Saçlar sağlıklı bir biçimde uzar ve saç telleri güçlenir. Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını okumak size yardımcı olabilir. Ürün içeriği hakkında bilgilendirme yazılarını okuyarak daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan Kullanımı

Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan Kullanımı

Şampuanı elinizde bir miktar ıslatarak ıslak saça uygulayıp köpürtebilirsiniz. İyi bir etki alabilmek için düzenli kullanarak Insight Anti Hair Loss şampuandan en verimli şekilde faydalanabilirsiniz. Islak saça eşit şekilde dağıtarak kullanılır. İki defa köpürterek durulayacağınız Insight Anti-hair Loss Fortifying dökülme önleyici şampuan saç bakımının önemli bir kısmını karşılar. Yıkama sonrası saçı iyi bir şekilde durulamak önemlidir. İçeriğinde bulunan özel bitkisel formüller saçı besler ve güçlendirir. Genetik faktörler ve hormonal durumlar dışındaki dökülmelerin önüne geçer. Zayıflayan ve güç kaybeden saç tellerinin eski gücünü kazanmasını sağlar. İstenilen sıklıkla kullanılabilir. Böylece dökülmeyen ve sağlıkla uzayan saçlara sahip olmak mümkündür. Ürün aynı zamanda saç derisini rahatlatarak tazelik hissi verir. Pompalı şişesi ile kullanım açısından kolaylık sağlayan bu şampuana siz de sahip olabilirsiniz.

Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan 900 ml Fiyatları

Insight Anti Hair Loss Güçlendirici Şampuan 900 ml Fiyatları

Insight dökülme önleyici şampuan fiyat farklı fiyat aralıklarında bulunabilir. Ürün boyutları ve çeşitleri fiyatlar konusunda belirleyicidir. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için, açıklama yazılarını okuyabilir ya da Insight dökülme önleyici şampuan yorumlar kısmından ürün hakkında fikir alabilirsiniz. Mineral yağ ve renklendirici gibi kimyasallar bulundurmayan yapısı ile saçı ağırlaştırmaz. Özel içeriğe sahip şampuan; saçları yumuşatır, nemlendirir, kolay taranmasına yardımcı olur. Dökülme önleyici şampuanların çeşitleri saç tipine göre de farklılık gösterebilir. Ürünler birbiri arasında da farklılık gösteren içerik yapılarına sahip olabilir. Kendi saç tipinize uygun olanı açıklamaları okuyarak tercih edebilirsiniz. Ürünlere ait bilgilendirme yazıları ve Insight Anti-hair Loss Fortifying dökülme önleyici şampuan kullananlar tarafından yazılan yorumları da değerlendirebilirsiniz. Bu ürünün çeşitlerini Trendyol’dan uygun fiyat garantisi ile hızlıca ve güvenle satın alabilirsiniz.