INSTITUT ESTHEDERM Bronz Repair Extreme Sun 50 ml

480 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
484,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

INSTITUT ESTHEDERM Bronz Repair Extreme Sun 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARMAZANEM Satıcı Ünvanı: NURSEN ERGÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3620820904400001 Vergi Kimlik Numarası: 3580489085
    Bu ürün FARMAZANEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selamlar! Mağazamdaki bütün ürünler kendim deneyip beğendiğim ve sizlere güvenle tavsiye edebileceğim ürünler. Institut Esthederm'in özel tasarlanmış bu güneş kremi, cildinizin doğal olarak güneşe adapte olmasına yardım eder. En hassas ciltlerin bile reaksiyon geliştirme riski olmaksızın güneşin keyfini güvenle sürebilmesine yardımcı olur. Cilt güneşe adapte olmuş olur. Bu ürün cildin hassasiyetinin gidermesini, hücrelerin yenilenip onarılmasını destekler. Geliştirilmiş güneş yanığı karşıtı etkisi sayesinde, en hassas cildin bile tamamen korunurken güneşin tadını çıkarmasına yardımcı olur. Hassas ciltler bile cilt yanığı olmadan güneşe adapte olup hızla ve doğal biçimde bronzlaşabilir. Cilt yanma riski olmadan bronzlaşırken bir yandan da korunur. Uzun süre kalıcı bronzluk sağlanmış olur. Kullanımı: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce yüz ve dekolte bölgesine uygulayın. Her iki saatte tekrarlayın.
Geri Bildirim Ver