Intense Keratin Saf Keratin Serum 50 ml - Patentli Formül Patented Pure Keratin Complex Serum

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Ürün Bilgileri

Intense Keratin Saf Keratin Serum 50 ml - Patentli Formül Patented Pure Keratin Complex Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Intense Keratin Satıcı Ünvanı: İBRAHİM GENÇEROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930621201
    Bu ürün Intense Keratin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Intense Keratin Patentli Saf Keratin Serum 50 ml Patented Pure Keratin Complex Serum
  • Saf Keratin patentli formülü sayesinde özellikle Yanan, yıpranan, kuru,mat, sert, boyalı, röfleli ya da oryal ve açıcıdan zarar görmüş saçlarınızıonarmak için özel olarak üretilmiştir. İçeriğinde formaldehit veya benzerizararlı kimyasallar bulunmamaktadır. Keratinler saçlara kaynayarak saçlarıngürleşmesini sağlar. Bu sayede saç tellerini güçlendirir, saçlara hacimkazandırır ve kırılmaları önler.
  • Ürünümüz Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sisteminde 8699375045475 barkodnumarası ile kayıtlı ve onaylıdır.
  • Ürünümüz hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
  • Menşei : Türkiye
  • Işıksız ortamda, Oda sıcaklığında, Çocukların ulaşamayacağı yerde, Şişe veAmbalajında muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Göz ile temasında bol su ileyıkayınız.
  • Ekosisteme karşı sorumluluklarımızın farkındayız. Tüm ürünlerimizin şişe vekutuları geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Lütfenürünümüzü kullandıktan sonra şişe ve kutularını geri dönüşümkutusuna atınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Intense Keratin Saf Keratin Serum (50ml)

Saçlar rüzgar, toz, ısı gibi dış etkenler; saç boyatmak veya açtırmak gibi kimyasal uygulamalar ve föne maruz kaldığında hızlı bir şekilde yıpranır. Yıpranan saçlar zamanla kabarır, kurur, dökülür ve hatta ciddi sonuçlara neden olabilir. Yıprandıkça saçın temel yapısı olan keratine ihtiyaç duyar. Keratin saç, tırnak gibi vücut yapılarında bol miktarda bulunan doğal bir proteindir. Bu proteinin eksikliğinde saçlarınız güçsüzleşir ve uzama hızı da yavaşlar. Intense Keratin Serum kullananlar için tüm bu sorunlar kolayca çözülür. Çünkü Intense Keratin ile yıpranan saçları kurtarmak mümkündür. Keratin Serum saçınızın ihtiyacı olan proteini kolayca yeniden kazandırır ve canlı bir görünüme yardımcı olur. Intense Keratin Serum saçlarınızın doğal yapısına kavuşmasını ve saçlarınızın sağlıklı uzamasını sağlar.

  • Parlak ve dolgun
  • Canlı ve pürüzsüz
  • Güçlü ve esnek

Intense Saf Keratin Serum Özellikleri

Intense Saf Keratin Serum Özellikleri

Kolay ve pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz Intense Keratin Saf Keratin Serum (50ml), saçın ihtiyacı olan proteini yeniden kazandırarak kırıkları onarır ve oluşabilecek yıpranmaları önler. Saf ve doğal yapıdadır. Intense Keratin Saf Keratin Serum içeriğinin doğal olması sayesinde her yaştan ve cinsiyetten insanın kullanımına uygundur. Aynı zamanda hamileler ve çocuklar da kullanabilir. Intense Saf Keratin saçlarınızda kalıcıdır ve bu nedenle yıkadıktan sonra etkisi kaybolmadan devam eder. İnsan sağlığına ciddi zararlar veren Formaldehit gibi zararlı kimyasallar veya sentetik katkı maddeleri içermediğinden saç derinize ve cildinize herhangi bir yan etkisi yoktur. Etkili Intense Keratin kullanımı için haftada 2-3 kez olacak şekilde uygulanması önerilir. Saçlarınıza uyguladıktan sonra 6-8 saat beklemek yeterlidir. Uygulama sonrası herhangi bir ısı işlemine gerek yoktur.

Saçların Kurtarıcısı Intense Serum’un Avantajları

Saçların Kurtarıcısı Intense Serum’un Avantajları

Saf Keratin Serum saçlarınızın sağlıklı bir şekilde uzamasını sağladığından saçlarınızı sürekli kestirme ihtiyacınızı ortadan kaldırır. Düzenli kullanım sonrası incelen saç tellerini kalınlaştırır ve böylece saçlarınızın tekrar kırılmasını ve kopmasını engeller. Intense Keratin Saf Keratin Serum kullananlar saçlarının eski sağlıklı yapısını tekrar geri kazanır. Bu proteinin eksikliğinden dolayı saçlarda meydana gelen kabarma ve elektriklenme gibi problemleri de ortadan kaldırarak saçlarınızın daha kolay şekil almasını sağlar. Salonda uygulanan bakım bazı insanlar için hem maliyetli hem de yorucu olabilir. Ancak Intense Keratin Sıvı Keratin ile evinizin konforunda kendi kendinize rahatlıkla ve kolayca keratin bakım uygulamasını gerçekleştirebilirsiniz. Böylece hem zamandan hem de maliyet açısından tasarruf etmenizi sağlar. Sıvı formülüyle saç yapısına derinlemesine etki etmesinden dolayı meydana getirdiği koruyucu ve onarıcı etkisi de uzun sürer.

Intense Saf Serum Fiyatları

Intense Saf Serum Fiyatları

Bu bakım, son zamanlarda popüler olan bir saç bakımı türüdür. Önemli olan bu bakım saçlarınıza ihtiyacı olan proteini geri kazandırılması ile ön plana çıkar. Yapısındaki mevcut matlığı gidererek gözle görülür ipeksilik ve hacim kazandırır. Yıpranma boyutuna göre farklı setler bulunur. Herkesin yıpranma miktarı farklılık gösterdiğinden ihtiyacınız olan ürünün özellikleri de değişiklik gösterir. Sıvı keratin fiyatı sahip olmak istediğiniz ürünün içeriğine ve özelliklerine göre değişir. Aradığınız özelliklere sahip ve aynı zamanda set halinde de bulabileceğiniz bu ürüne ulaşmak ve ürün hakkında bilgi sahibi olmak için Intense Keratin yorumlarını inceleyebilirsiniz. Derinlemesine bakım ve kolay kullanım özelliklerine sahip bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda Intense Keratin seti kullananlar ve sıvı keratin kullananların paylaştığı deneyimlere de Trendyol’dan ulaşabilir, sizin için uygun olanı belirleyerek satın alabilirsiniz.