İntermak Asit Sağım Makinesi Dezenfektanı Cip 21 Lt Intem A120

747,50 TL
(35,60 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İntermak Asit Sağım Makinesi Dezenfektanı Cip 21 Lt Intem A120

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnBirlik Satıcı Ünvanı: COŞKUNFIRAT ECZA DEPOSU MEDİKAL VETERİNERLİK KİMYA GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212047382300013 Vergi Kimlik Numarası: 2120473823
    Bu ürün EnBirlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • INTCIP-A 120 Asidik C.I.P Temizlik Maddesi INTCIP A-120, Asidik C.I.P Temizlik Maddesi'dir. Sabit sağım sistemleri, robot sağım sistemlere uygun formülasyona sahiptir. Süt sağım makineleri, borular, süt depo tankları ve süt soğutma tanklarının temizliğinde de kullanılabilir. TEKNİK ÖZELLİKLERİ Bileşimindeki özel asitler sayesinde (fosforik ve nitrik asit) tüm organik kalıntıları yok eder. Gıda sanayinde süt taşı ve su sertliğinden kaynaklanan kalıntıları gidermek için kullanılan köpüksüz asidik sıvı temizlik maddesidir. İçeriği korozif etkiyi engelleyen özel bileşenlerle desteklenmiştir bu sayede metal yüzeyde korozyonu engeller. Köpüksüzdür. KULLANIM ŞEKLİ INTCIP A-120 tesis şartları ve suyun sertliğine bağlı olarak % 1-2 konsantrasyonda, 40-50 °C arasında uygulanır. Öncelikle sistemde ılık su ile 10 dakika ön durulama yapılmalıdır. % 1-2 konsantrasyonunda hazırlanan INTCIP-A-120 CIP sisteminden 15 dakika geçirilir. Son olarak INTCIP-A-120 ile muameleden sonra en az 10 dakika sistem durulanır.
Geri Bildirim Ver