Invidyo Akıllı Wifi Bebek Kamerası

7.500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Invidyo Akıllı Wifi Bebek Kamerası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: invidyo akıllı bebek monitörü Satıcı Ünvanı: İNVİDYO YAZILIM BİLGİSAYAR İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478116324000001 Vergi Kimlik Numarası: 4781163240
    Bu ürün invidyo akıllı bebek monitörü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek çözünürlükte video kaydı yapabilen Wi-Fi kamera, 1080p çözünürlüğe sahiptir. Bu, net ve ayrıntılı görüntüler elde edilmesini sağlayan özelliklerdendir.
  • Açık alanda 0 ila 200 metrelik bir menzile sahip olan mini Wi-Fi kamera, uzaktan izleyebilmeye olanak tanır.
  • Invidyo akıllı Wi-Fi bebek kamerası, gece görüşü özelliği ile düşük ışık koşullarında bile net ve siyah-beyaz görüntüler verir. Bu, bebek odasını karanlıkta rahatça gözlemlemenizi sağlar.
  • Hem kablolu hem de kablosuz bağlantı seçenekleri olan 1080p kamera, bağlantı tercih etmeye olanak tanır.
  • Invidyo bebek ip kamera, hareket, ses, insan yüzü algılama, gülme ve bebek ağlaması gibi farklı alarm türlerini destekler. Cihaz, çeşitli seslere karşı duyarlıdır.
  • 130 derece geniş bir görüş açısına sahip olan gece görüşlü ampul kamera, bebek odasının genel alanını kapsayan bir izleme sunar.
  • Uzaktan kumandalı kamera, uzaktan erişim ve kontrol imkanı verir, böylece herhangi bir yerden kamera kontrolü yapılabilir.
  • Bebek odasının sıcaklığını izleyebilen 2K kamera, ebeveynlere bebeğin rahatlığını sağlama konusunda yardımcı olur.
  • İki yönlü ses iletişimini destekleyen akıllı bebek kamerası, ebeveynlerin bebeğiyle iletişimde bulunmasını ve hatta rahatlatıcı ninniler çalmasını mümkün kılar.
  • Akıllı ev kamerası, kolay ve hızlı bir kurulum sürecine sahiptir. Böylece kamera hızlıca kurularak hemen kullanmaya başlanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Invidyo 111819 Akıllı Wi-Fi Bebek Kamerası

İnvidyo akıllı bebek kamerası, geniş kullanım alanı bulunan şık bir cihazdır. Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen ürün, çocuğunuzun yaşam alanlarında olan biteni gözlemlemenize olanak sağlar. İç ve dış aksamı son derece sağlam olan İnvidyo kamera, yıllarca ilk günkü performansını korur. Beyazın şık bir tonu ile dizayn edilen ürün, estetik görünür. Bu yönüyle evinizin estetik bütünlüğüne aykırı değildir. İnvidyo 111819 akıllı Wi-Fi bebek kamerası, kolay kurulan ve mobil cihazlarla rahatlıkla kontrol edilebilen bir üründür. Yapay zeka ile desteklenmiş yapısı, kamerayı bebekler için kullanılabilecek maksimum akıllılık düzeyine sahip cihazlar arasına yerleştirir.

  • Renk: Beyaz
  • Görüntü Kalitesi: Full HD
  • Görüş Açısı: 130 Derece

İnvidyo Akıllı Wi-Fi Bebek Kamerası Ne İşe Yarar?

İnvidyo Akıllı Wi-Fi Bebek Kamerası Ne İşe Yarar?

İnvidyo akıllı Wi-Fi bebek kamerası, yaşam alanlarındaki hareketliliği gözlemleyebileceğiniz kaliteli bir cihazdır. Söz konusu kamerayı kullanarak bebek odalarından, salonlardan ve gözlemlemek istediğiniz her alandan görüntü alabilirsiniz. İki yönlü ses çıkışına sahip olan bu son teknolojik cihaz, konuşmaları kaydetmenize olanak sağlar. Böylece bebeklerin yalnızca görüntüsünü izlemekle kalmayıp ağlama seslerini veya çevredeki konuşmaları rahatlıkla duyabilirsiniz. İnvidyo beyaz akıllı Wi-Fi bebek kamerası, 7/24 canlı görüntü izletebilme kapasitesine sahiptir. Son derece hafif olan bu kamerayı dilediğiniz alana rahat bir biçimde monte etmeniz mümkündür. Cihazın görüş açısı 130 derecedir. Bu da konulduğu alanın neredeyse tamamını görüntüleyebilmesine olanak sağlar. Ayrıca kameralar, sağa-sola ve yukarı-aşağı hareket ettirilebilir. İnvidyo akıllı Wi-Fi gece görüşlü bebek kamerası, karanlık ortamlarda bile kaliteli görüntü elde etmenizi sağlar.

İnvidyo Bebek Kamerasının Yüz Tanıma Özelliği Nasıl Çalışır?

İnvidyo akıllı Wi-Fi bebek kamerası, yapay zeka algoritmasıyla çalışır. Bu algoritma kameranın belli yüzleri tanımasına olanak sağlar. Yani İnvidyo kameranızın yapay zekasına, çocuğunuzun çevresinde olan yüzleri tanıtabilirsiniz. Anne, baba, büyükanne, bakıcı gibi bireylerin yüzünü tanıyan kamera onlar için bir tepki vermez. Ürün, çocukların çevresinde veya evinizde tanımlı yüzlerden bir başka çehre fark ettiği anda size bildirim gelmesini sağlar. İnvidyo akıllı Wi-Fi bebek kamerasında kullanılan yapay zeka çocuğunuz çevresinde farklı bir yüz, hareket ve ortam sıcaklığında ani bir değişim olduğu anda size bildirim gönderir. Bu sayede çocuğunuzdan uzak olduğunuz zamanlarda bile onun güvenliğini kontrol etmeniz mümkündür. İnvidyo akıllı Wi-Fi bebek kamerası, bebeğinizin güldüğü anların fotoğrafını çekerek kaydeder. Ayrıca İnvidyo akıllı bebek kamerası, ağlamaya da duyarlıdır.

İnvidyo Akıllı Wi-Fi Bebek Kamerasının Görüntü Kalitesi Nasıldır?

İnvidyo akıllı Wi-Fi gece görüşlü bebek kamerası, 130 derece geniş görüş açısıyla 1080 p Full HD görüntü kaydeder. Böylece yüksek çözünürlüklü bir izleme deneyimi yaşamanız mümkün olur. Bu özellik çocuğunuzun bulunduğu ortamlarda, hiçbir detayı es geçmeden görmenize olanak sağlar. Ürün, kablolu veya kablosuz ağlara bağlanabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca bu kamera, farklı işletim sistemine sahip mobil cihazlara uyumludur. Ürünün sağladığı görüntüleri hem Android hem de iOS işletim sistemi olan telefon ve tabletlerde izleyebilirsiniz. Tüm bu geniş özelliklerin yanı sıra İnvidyo akıllı Wi-Fi bebek kamerası, fiyatı ile de yüzünüzü güldürür. Ürünün uzun ömürlü ve bütçe dostu bir cihaz olduğunu söylemek mümkündür. Siz de evinizin, yaşam alanlarınızın ve çocuğunuzun güvenliğini maksimum seviyeye çıkarmak için bu kamerayı Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Dilerseniz sipariş vermeden önce İnvidyo akıllı Wi-Fi bebek kamerasının yorumlarına da göz atabilirsiniz.