İpana Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Diş Macunu Anti Tobacco Glow Sigara Içenler Için 75 Ml

30 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İpana Ipana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Diş Macunu Anti Tobacco Glow Sigara Içenler Için 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DesıgnSnowFashion Satıcı Ünvanı: DOĞA GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2942315051200001 Vergi Kimlik Numarası: 4220733035
    Bu ürün DesıgnSnowFashion tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diş minesini sigara bağlı sararma ve lekelerden temizleyen ve beyaz kalması için korumaya alan İpana 3D Luxe Anti-Tobacco Glow ile gülümsenize doğal beyazlık geri döner. "Ağzınızı İpana 3D White Anti-Tobacco Glow diş macununun beyazlatma uzmanlığına emanet edin. Diş minesi için güvenli, yenilikçi formül dişlerinize yerleşen yüzey lekelerini temizlemek ve oluşabilecek yeni lekelere karşı korumak için leke çözücü partikül teknolojisini kullanarak gülüşünüzün güzelliğine güzellik katar. Parıldayan gülüşler için sigara kullananlara yönelik olarak tasarlanan özel İpana formülü. Üstelik tazeleyici nane aroması ile nefesinizde uzun süreli ferahlık sağlar. 3 günde yüzey lekelerini %100’e kadar giderir Yenilikçi leke çözücü partiküller, dişlerde yerleşik yüzey lekelerini temizler ve onları yeni lekelere karşı korur Diş minesi için güvenli formül Parıldayan gülüşler için Nane aroması
Geri Bildirim Ver