İpek Değirmen 10 Kg Beyaz Buğday Tavuk Güvercin Kuş Yemi

429,90 TL
(0,04 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İpek Değirmen 10 Kg Beyaz Buğday Tavuk Güvercin Kuş Yemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İpek Değirmen Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4910583394600013 Vergi Kimlik Numarası: 1000056025
    Bu ürün İpek Değirmen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hazmı kolay ve elenmiş olması nedeniyle Tavuk, Güvercin yemleri olarak sıklıkla kullanılır. Kuş Yemleri arasında en ekonomik ürünlerden bir tanesidir.

Ürün Özellikleri

  • Mama Cinsi Güvercin Yemi
Geri Bildirim Ver

İpek Değirmen 10 kg Beyaz Buğday Tavuk Güvercin Kuş Yemi

Bütün canlıların olduğu gibi kanatlı hayvan türlerinin de hayatta kalmak adına dengeli bir şekilde beslenmeye ihtiyaçları vardır. Özellikle otçul olarak beslenen tavuklar, sağlıklı gelişimleri için gerekli olan besin değerlerini sadece otlardan alamazlar ve bu nedenle buğday ile de beslenmeleri gerekir. İpek Değirmen 10 kg beyaz buğday tavuk güvercin kuş yemi, hayvanların alması gereken karbonhidrat, protein ve yağ gibi besin değerlerini yüksek oranda karşılar. 10 kg beyaz buğday tavuk güvercin kuş yemi, sadece güvercinler için değil, diğer kanatlı kuş türleri için de beslenme imkanı sunar. Yorum ve deneyimleri inceleyerek siz de kuşlarınızın doğru ve düzgün bir şekilde, gerekli besin değerlerini alarak beslenmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Temiz ve elekten geçirilmiş
  • Çeşitli hayvan türleri için kullanım imkanı
  • Zengin besin değeri

Kullanışlı Beyaz Buğday Kuş Yemi Özellikleri

Kullanışlı Beyaz Buğday Kuş Yemi Özellikleri

İpek Değirmen yem, net 10 kg ağırlığındadır. Yüksek besin değerleri ile ön plana çıkan buğday, kanatlı hayvanların gelişimi için gerekli olan karbonhidrat, protein ve B vitaminini bolca içerir. Aynı zamanda buğday içerisinde demir ve çinko mineralleri de bulunur. Ürünün kalsiyum ve fosfor dengesi yerindedir. Bu sayede kanatlı hayvanların metabolizması düzene girer ve yemleri kolaylıkla sindirirler. Güvercin yemi 10 kg, sadece güvercinler için değil tavuk ve farklı kuş türleri için de ideal bir besin kaynağıdır. Dilerseniz ürünü tohum olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede sürdürülebilir bir buğday kaynağı elde edersiniz. Paket içerisinde yer alan yemler, steril bir ortamda temizlendikten sonra fabrikasyon elekleri ile elenir. Eleme işleminden sonra tekrardan temizlenir. Bu nedenle içerisinde kuşların yanlış beslenmesine yol açacak taş gibi maddelerden arındırılır.

Beyaz Buğday Kuş Yemi Kullanım Şekli ve Avantajları

Beyaz Buğday Kuş Yemi Kullanım Şekli ve Avantajları

Tek bir güvercin ya da tavuğun günlük olarak yaklaşık 100 - 140 gram besin tüketmesi gerekmektedir. Beslenen hayvanların yanında mutlaka su bulundurmanız gerekir. Bunun yanı sıra haftada 2 -3 gün yemlerinin için çeşitli meyve ve sebzeler katarak kalsiyum değerlerini arttırabilirsiniz. Güvercin buğdayı içerisine katılacak meyve ve sebzelerin rende ile ufak parçalara bölünmesi önem arz eder. Elma, armut, yaban mersini gibi meyveler ile ıspanak, havuç, brokoli, lahana gibi sebzeler Güvercin yemi buğday ile karıştırılmak üzere sıklıkla tercih edilir. Güvercinlerin toplu halde barındırılması durumunda yemleme işleminin akşamları yapılması gerekir. Yavru güvercinler ise sabahları beslenmelidir. Düzenli ve doğru şekilde beslenen kanatlı hayvanların tüyleri daha parlak ve yumuşak olur. Aynı zamanda kemik gelişimleri de olumlu yönde etkilenir. Daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olurlar.

Bütçenize Uygun Beyaz Buğday Kuş Yemi Fiyatı

Bütçenize Uygun Beyaz Buğday Kuş Yemi Fiyatı

İpek Değirmen 10 kg beyaz buğday tavuk güvercin kuş yemi fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Grup halinde beslenen kanatlı hayvanların yemlerinin bulunduğu kabın temiz olduğuna içerisine herhangi bir toz ya da taşın kaçmadığına dikkat edilmesi tavsiye edilir. Yavru güvercinler ilk üç hafta anneleri tarafından beslenmektedir. Bu nedenle üçüncü haftadan sonra gagalamayı öğrenmesi adına az miktarda yem vermeniz gerekir. Dördüncü haftadan sonra ise yetişkinliğe erişeceği ve gagalamayı da öğrenmiş olacağından dolayı buğday ile beslenmeye başlayabilirler. Buğday paketinin kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmesine dikkat etmeniz gerekir. Herhangi bir şekilde su ile temas edecek olan buğdaylar, doğal yapıları gereği şişer. Şişen buğdaylar da kanatlı hayvanların beslenmesi için uygun değildir. Siz de bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.