4
Diğer Un kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

İpek Değirmen 3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İpek Değirmen 3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İpek Değirmen Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4910583394600013 Vergi Kimlik Numarası: 1000056025
    Bu ürün İpek Değirmen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nohut unu gluten içermez. Bu nedenle, gluten tüketmemesi gereken çölyak hastaları tarafından sıklıkla kullanılır.Çölyak hastaları, gluten içeren buğday unlarının yerine nohut ununu tercih edebilmektedirler.Nohut ununun besin değeri de oldukça yüksektir.100 gram nohut unu 386,9 kalori içerir.Demir, kalsiyum, magnezyum ve potasyum minerallerini bol miktarda içerir.Bunun yanında A ve B6 vitamini de barındırmaktadır.Ayrıca iyi bir lif kaynağı olan nohut unu, protein bakımından da zengin bir besindir.Besin değeri yüksek bir bakliyat olan nohutun unu da insan sağlığına yararlı birçok farklı özelliğe sahiptir.
Geri Bildirim Ver

İpek Değirmen 3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu Trendyol'da

İpek Değirmen 3 kg glutensiz nohut unu buğday unu tüketemeyenler veya tüketmek istemeyenler için üretilen doğal bir undur. Nohut unu içeriği vitamin ve mineral bakımından oldukça zengindir. İçeriğinde katkı maddesi bulundurmaz. Taş değirmenlerde öğütülerek doğal bir şekilde üretilir. Sağlıklı gıdaları tercih eden kişilerin kullanımı için uygundur.

 
  • Katkısız
  • Gluten içermez
  • Sağlıklı tüketim

3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu Nohut Unu Özellikleri

3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu Nohut Unu Özellikleri

Nohut unu glutensiz içeriği ile çölyak hastaları için uygundur. Çölyak hastaları rahatsızlıkları sebebiyle gluten tüketemezler. Buğday unu içerisinde gluten bulunmaktadır. Ancak nohut unu içinde gluten mevcut değildir. Tamamen çiğ ve kuru buğday kullanılarak üretilen bir undur. Aksaray'dan toplanan doğal içeriye sahip nohutlar taş değirmende ölçülerek nohut unu elde edilir. Yani tamamen yerli bir üründür. Hasat edilen nohutlar ilk olarak 3 aşamalı temizlikten geçirilir daha sonra ise kuru öğütme işlemi uygulanır. Nohut unu, tatlandırıcı ve benzeri katkılar içermeyen temiz içerikli bir gıdadır. 3 kilogramlık paketlerle satışa sunulur. Vitamin ve mineral yönünden zengin olan nohut unu yararlı içeriklere sahiptir. 100 gram nohut unu yaklaşık 386 kaloriye denk gelir. Yine 100 gram nohut unu içerisinde 18,56 oranında protein, 23,3 lif, 5,3 yağ ve 41,35 oranında karbonhidrat bulunmaktadır. İpek Değirmen markası tarafından üretilen glutensiz nohut unu sertifikalı bir üründür. Yani gluten bulundurmadığına dair raporu bulunmaktadır. Bu rapor asla gluten tüketmemesi gereken çölyak hastaları için oldukça önemli olan bir rapordur.

 

3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu Nohut Unu Kullanımı

3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu Nohut Unu Kullanımı

3 kilogram katkısız nohut unu kullanılarak istenilen tüm yiyecekler hazırlanabilir. Klasik buğday ununa benzer şekilde pek çok hamur işinin yapımında kullanılabilmesi mümkündür. Poğaça, börek, mantı ve benzeri pek çok yiyeceğin içerisinde kullanılabilir. Tamamen nohut kullanılarak üretilen bir ürün olduğu için hafif nohut tadına da sahiptir. Ancak bu tat yiyeceklerin lezzeti üzerinde etki göstermez. Nohut unu yalnızca çölyak hastaları tarafından değil vegan beslenen veya diyet yapan kişiler tarafından da tercih edilmektedir. Klasik buğday unundan çok daha farklı bir kullanıma sahip değildir. 3 kilogram glutensiz nohut unu sipariş üzerine hazırlanır. Buna bağlı olarak sipariş tarihinden 6 ay sonrasına kadar rahatlıkla tüketilebilmektedir. Ancak bu 6 ay boyunca muhafaza edilme şekli de oldukça önemli bir konudur. Nohut ununun mutlaka serin ortamlarda muhafaza edilmesi gerekir. Nemli ve sıcak ortamlarda uzun süre kalması nohutun yapısının bozulmasına neden olabilir. Kapağı bulunan cam saklama kaplarının içerisinde muhafaza edilmesi ise yapısını korumasına yardımcı olur.

 

3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu Nohut Unu Fiyatı

3 Kg Glutensiz Nohut Unu Doğal Katkısız Raporlu Nohut Unu Fiyatı

İpek Değirmen 3 kg glutensiz nohut unu fiyat seçenekleri için indirim dönemleri takip edilerek bütçelere uygun alışverişler yapılabilmesi mümkündür. Doğal ve glutensiz nohut ununun fiyatının belirlenmesinde özellikleri etkili olmuştur. Üretiminde kullanılan teknikler ve içeriği ürün fiyatları üzerinde en çok etki gösteren konulardır. Nohut ununun 3 kilogram olarak satışa sunulması da fiyatının belirlenmesini sağlamıştır. Taş değirmenlerde nohutun öğütülmesi sonucu elde edilen un diğer un çeşitlerine göre daha uzun bir işlemden geçirilir. Bu da nohut ununu daha değerli bir ürün yapar. Katkısız bir içeriğe sahip olması ve glutensiz olduğuna dair raporunun bulunması hem ürünün öne çıkmasını hem de fiyatının belirlenmesini mümkün hale getirmiştir. İpek Değirmen 3 kg glutensiz nohut unu yorum ve ürün değerlendirmelerini dikkatli şekilde inceleyebilir, kullanıcı deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.