İpek Halı olluk Halı 100x300 Greys 15607

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İpek Halı olluk Halı 100x300 Greys 15607

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • İpek Halı Yolluk Halı 100x300 Greys 15607 Marka : İpek Halı Cins : 3 m2 - Yolluk halı Ebat : 100x200 - 3 m2 - Halı Alanı : 3 m2 - Yolluk halı Kodu : Greys 15607 Malzeme : 10 mm hav yüksekliği, 460.000 ilme sıklığında ve 2.400 gr ağırlığında %100 Akrilik parlak iplik ile üretilmiştir. İpek Halı Yolluk,İpek Halı Yolluk halıları Koleksiyonu, İpek Halının en son tasarımlarından biri modern halı çeşitleri. İpek Dekoratif Arge ekibinin son olarak geliştirdiği harika bir tasarım.İpek Halı Yolluk halısı , bir evde bulunması gereken, olmazsa olmazlardan,Yolluk halı Yolluk halı fiyatları ile sizi etkileyecek, evinizi süslemeye sizlere hizmet etmeye hazır. Bu konunun hassasiyetini çok iyi bilen İpek Halı Arge ekibi olabilecek en güzel halı model ve fiyatları sizleri Online halı satışı ile sizleri buluşturdu. renkli halı tasarımları ile 100x300 Yolluk Halısı ,çeşitleri değişik renkleri ile evlerinize renk katacak. İpek Halı Yolluk halı,100x300 halı , Yolluk Halısı en ucuz İpek Halı, İpek Halı online halı, en ucuza burada.
  • Iade Kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Tema / Stil Figürlü
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver