İpek 200x300 Salon Halı Remix 15301

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İpek 200x300 Salon Halı Remix 15301

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ipek  Salon Halı 200X300 Remix 15301         Marka          : Ipek  Cins             : 6M2 - Salonhalı         Ebat : 200X300 - 6 M2-Halı         Alanı           : 6M2 - Salon Halı         Kodu           : Remix 15301   Malzeme     : 10 Mm Hav Yüksekliği, 480.000 Ilme Sıklığında Ve 2.400 Gr Ağırlığında %100 Akrilik Iplik Ve Akrilik Triko Iplik Ile Üretilmiştir.         Ipek Salon,Ipek  Salonhalıları Kolleksiyonu, Ipek  Halı Nın En Son Tasarımlarından Biri Klasik Halıçeşitleri. Ipek  Arge Ekibinin Son Olarak Gelişirdiği Harika Bir Tasarım.Ipek Salonhalısı , Bir Evde Bulunması Gereken, Olmazsa Olmazlardan,Salonhalı Salonhalıfiyatları Ile Sizi Etkileyecek, Evinizi Süslemeye Sizlere Hizmet Etmeye Hazır. Bu Konunun Hassasiyetini Çok Iyi Bilen Ipek Arge Ekibi Olabilecek En Güzel Halı Model Ve Fiyatları Sizleri Onlinehalısatışı Ile Sizleri Buluşturdu. Renkli Halı Tasarımları Ile 200X300 Salon Halısı  ,Çeşitleri Değişik Renkleri Ile Evlerinize Renk Katacak. Ipek Salon Halı,200X300 Halı ,Salon Halısı  En Ucuz Ipek Halı , Ipek Halıları Onlinehalı, En Ucuza Burada.
  • Iade Kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver