4
Tıraş Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Ipone Ip-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinası Profesyonellerin Tercihi

274 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ipone Ip-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinası Profesyonellerin Tercihi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVKOLİK Satıcı Ünvanı: JASPER İTHALAT İHRACAT İNŞAAT AKARYAKIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484105854300013 Vergi Kimlik Numarası: 4841058543
    Bu ürün EVKOLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 başlıklı saç sakal traş makinesi sahip olduğu çoklu başlık aparatları ile işlevseldir.
  • Şarjlı tıraş makinesi, ortalama 60 dakika kablosuz kullanım avantajı sunar.
  • Saç, sakal, bıyık kılı düzeltmeye yardımcı sinekkaydı tıraş makinesi, çelik bıçağı sayesinde cildinizi çizmez.
  • Bakım fırçası ile kolayca temizlenen kulak burun kılı alma makinesi, hijyenik ve güvenli deneyim bir sunar.
  • Portatif tasarım detaylarından oluşan Ipone IP-2020, ergonomik gövde tasarımı ile uzun kullanımda bile konforludur.
  • Zengin donanım özelliklerine sahip kablosuz tıraş makinesi sayesinde stilinize tek bir cihaz ile profesyonel dokunuşlar yapabilirsiniz.
  • Kuru kullanım özelliğindeki çok amaçlı tıraş makinesi, yüzü çizmeyen bıçak yapısı ile cilt tahrişini önler.
  • Siyah ana gövdeye sahip Ipone IP-2020 3 başlıklı tıraş makinesi, renklendirilmiş tasarım detayları ile kullanımı keyifli kılar.
  • kademeli ayarlanabilen tarağa sahip Ipone IP-2020 tıraş makinesi ile saçınızı dilediğiniz uzunlukta şekillendirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Burun
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Var
Geri Bildirim Ver

İpone IP-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinası Profesyonelleri Tercihi NFD-0637

Tıraş makinesi sayesinde erkekler vücut, saç ve sakal bakımlarını rahatlıkla yapar. Tıraş makineleri arasında İpone IP-2020 3 başlıklı tıraş makinesi NFD-0637 üstün performansa sahiptir. Profesyonel sonuçlar çıkaran bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Benzersiz çalışma mekanizmasıyla adından söz ettirir. Vücut, saç, sakal ya da burun içi kıl temizliği gibi geniş kullanım alanı sunar. Kullanım sırasında kesilen kılları etrafa çok dağıtmaz. Şarjlı kullanım özelliğiyle oldukça pratiktir. Prize ihtiyaç duymadan esnek şekilde tıraş olabilirsiniz. Bakımına özen gösteren erkekler için özenle üretilir. İstediğiniz saç ve sakal modelini bu ürünle yapabilirsiniz. Kablosuz kullanım özelliğiyle her yerde cihazı kullanabilirsiniz. Özel geliştirilen teknolojisiyle ihtiyaç ve beklentileri üstünlükle karşılar. Avantajlı özellikleri sayesinde profesyonel bakım yapar. Etkileyici özelliklere sahip bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Güçlü performans
  • Pratik kullanım
  • Kaliteli ve dayanıklı

İpone IP-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinesi Detayları

İpone IP-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinesi Detayları

Mükemmel bakıma ulaşmak bu ürünle kolaylaşır. Özel geliştirilen bıçak teknolojisi sayesinde istenilen her modelin rahatlıkla yapılmasına yardımcı olur. Saç, sakal ve burun olarak farklı tıraş bölgeleri için aparat yer alır. Bu ürün, 3 başlığı sayesinde geniş kullanım olanağı sunar. Birinci başlık sıfır kesme yapmanızı sağlar. İkinci ürün standart ayarlanabilir tıraş başlığı ve üçüncü başlık ise ucu ince başlıktır. Ucu ince başlık, kulak ve burun gibi hassas bölgeler için tasarlanır. Kademeli ayarlanabilir tarağıyla kullanışlıdır. Ürün üzerinde yer alan aç kapa tuşu sayesinde kullanımı basittir. Kablosuz kullanım sağlamasıyla priz olmadan istediğiniz her yerde modeli kullanabilirsiniz. Şarjlı kullanım süresi minimum 60 dakika olarak yer alır. Bu tıraş makinesi kuru kullanıma uygundur. İpone 3 başlıklı tıraş makinesi modelini verimli özellikleri sayesinde tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı İpone IP-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinesi

Kullanışlı İpone IP-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinesi

Beğeni kazanan bu model; saç, sakal ve burun bölgelerinde profesyonel şekilde kullanım imkanı tanır. Yüzü çizmeyen çelik bıçaklara sahiptir. 3 başlıklı tıraş makinesi, tüm saç tiplerinde kullanılabilen güçlü yapısıyla dikkat çekici modeller yapılmasına olanak sağlar. Üstün performansta çalışmasını sağlayan teknik özelliklere sahiptir. En az 60 dakika şarjlı kullanım olanağı sunar. Farklı boylarda kesim olanağı sunan 3 başlığı bulunur. Bu başlıklar, kolaylıkla takıp çıkarılabilir. İdeal özellikleriyle kişisel bakımınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Sağlıklı ve etkileyici görünüme bu ürünle kavuşabilirsiniz. Cihaz; saç, sakal ve burun bölgelerinde tahriş etmeden kullanılır. Yüzü çizmeyen bıçak yapısıyla herkes tarafından beğenilir. Basit kullanımı ve avantajlı özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Ürünün performansından etkilenen müşteriler beğenilerini yorumlarla yansıtır. İpone IP-2020 3 başlıklı tıraş makinesi yorumları ile model hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Cazip İpone IP-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinesi Fiyatları

Cazip İpone IP-2020 3 Başlıklı Tıraş Makinesi Fiyatları

İpone tıraş makinesi, vücut bakımını rahatlıkla yapmanızı sağlar. Kolaylıkla değiştirilebilen başlıkları sayesinde ihtiyaçları karşılar. Şarjlı özelliği ve benzersiz bıçak teknolojisiyle mükemmel tıraş deneyimi yaşatır. Tek bir aletle istediğiniz şekilde saç ve sakal modeli oluşturabilirsiniz. Bu ürünle kendi stilinizi yansıtabilirsiniz. Kablosuz yapısıyla hareketleriniz özgürleşir. Dayanıklı dış yüzey ve bıçak malzemesiyle uzun ömürlüdür. Su altında kolay temizlenir. Profesyonellerin tercihi olan bu ürün, etkili kişisel bakım aletidir. Uzun şarj süresiyle saç, sakal ya da burun tıraş işlemini rahatlıkla bitirebilirsiniz. Sağladığı avantajlarının yanında ekonomik fiyatları da bulunur. Fiyat ve performans açısından müşterileri memnun eder. İpone IP-2020 3 başlıklı tıraş makinesi fiyat ürün özelliklerine göre hazırlanır. Fiyatlar, farklı bütçelere hitap eder. Pratik ve kullanışlı olan bu ürünü Trendyol’dan hesaplı fiyatlarla satın alabilirsiniz.