İrya Sıvı Sabunluk Ivona Bronz

304,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İrya Sıvı Sabunluk Ivona Bronz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İrya Satıcı Ünvanı: İRYA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0499040836900013 Vergi Kimlik Numarası: 4990408369
    Bu ürün İrya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Banyonuzun tarzını değiştirecek bu banyo kovası banyonuza şıklık katacak. Polyresin malzemeden üretilmiştir. Düşmeye, kırılmalara karşı dayanıklıdır. Renk: Bej-Gold

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sıvı Sabunluk Modelleri ile Banyolarınız Daha Düzenli

Hijyen herkes için önemlidir. Sabun genellikle elleri ve yüzeyleri hijyenik tutmak için kullanılır. Sabun katı, sıvı veya köpüklü formda olabilir. Bu sabunları saklamak için çeşitli tipte sabunluklar da yapılır. Bu açıdan sıvı sabunlar için Irya sıvı sabunluk kullanabilirsiniz. Bu aşamada banyonuza uygun renk ve desende bir Irya sabunluk seçerek banyonuzda bir kompozisyon oluşturabilirsiniz. Uyumlu bir sabunluk bulmak için, seçim yaparken banyo rengini ve klozet modelini göz önünde bulundurmalısınız. Seçtiğiniz sabunluk, kullandığınız yere zarafet ve şıklık katar. Banyoda veya mutfakta kullanılabilen sıvı sabunluk İvona Bronz çevreye uyumlu şık ve güzel bir atmosfer yaratan fonksiyonel öğeler olarak mevcuttur. Sabunluklar tek tek güzel aksesuarlar olarak kullanılabilir veya takım olarak satın alınabilir. Bu parçalar zevkinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak çeşitli amaçlar için kullanılabilir.

  • Estetik Tasarımlara Sahip
  • Kullandığınız Yere Zarafet ve Şıklık Katar
  • Fonksiyonel Ögeler

Şık ve Kaliteli Irya Sıvı Sabunluk Bronz Ürünleri

Sıvı sabunluk modelleri hem tuvalet hem de banyo için kullanılır. Bunun yanı sıra mutfak için de ayrı bir ürün gereklidir. Ürün seçimi öncelikle dekoratif amaçlı olduğundan, ürün görünürlüğü burada daha önemli hale gelir. Sıvı sabunluk Ivona Bronz özellikleri ile ev kullanımına uygun şık tasarıma sahiptir. Farklı malzemelerden üretilen ürünler farklı modellere ve birçok renk seçeneğine sahiptir. Seramik, porselen, ahşap ve kaliteli plastikten üretilen ürünler, yaşam alanında gözde tasarımlardan biridir. Mutfak ve banyolar için genellikle çeşitli ürünler seçilir. Ayrıca bu sıvı sabunluklar, çamaşır deterjanlarında ve şampuanlarda da kullanılmaktadır. Evin banyosunda kullanılan ürünler için kare, daire, kabartma ve desen gibi pek çok seçenek bulunur. Bu ürünü satın almadan önce ise sıvı sabunluk Ivona Bronz kullananlar ve bu kişilerin değerlendirmelerinden yardım alabilirsiniz.

Dekoratif Irya Sıvı Sabunluk Bronz

Banyoya farklı bir hava eklemek için sıvı sabunluk kullanılabilir. Bu açıdan sıvı sabun ve deterjan depolamak için ikili sıvı sabunluk ve bulaşık süngeri ve deterjan depolamak için ayrı bir bölme olarak tasarlanan sabunluk seti banyo için çok uygundur. Banyo karolarınızın rengine uygun bir sıvı sabunluk seçebilirsiniz. Örneğin banyo dolabı ve banyo fayansları siyah renkte ise bronz sıvı sabunluk tercih edebilirsiniz. Banyonuzda uyumu bu şekilde kolayca yakalayabilirsiniz. Bunun için sıvı sabunluk Ivona Bronz satın al seçeneğini kullanmanız yeterlidir. Uyumlu unsurlar, banyonun daha şık görünmesini sağlar. Banyonuz için satın alacağınız uygun bir cam sıvı sabunluk da banyoya çok iyi uyum sağlar. Koyu kahverengi ahşap desenli veya renkli bir banyonuz varsa sıvı sabunluk Ivona bronz tavsiye ve değerlendirmeleri doğrultusunda bu ürünü satın alabilirsiniz.

Irya Sıvı Sabunluk Bronz Fiyatları

İnsan yaşamının devam ettiği tüm ortamlarda hijyen kurallarına uyulmaktadır. Sabun, ofis, otel ve spor salonları gibi genel alanlarda veya ev, yazlık gibi özel alanlarda umumi tuvaletlerde kullanılan temel bir malzemedir. Daha sağlıklı kullanım için sabun da hijyenik olarak kullanılmalıdır. Bu aşamada ise sabunluk satın alınır. Bu açıdan farklı renk ve boyutlarda sabunluklar piyasada bulunmaktadır. Özellikle sıvı sabunluk sıklıkla tercih edilir. Ayrıca bu ürünler ile kalan sabun miktarını da kontrol edebilirsiniz. Bu sayede gerektiği zaman sabun koyabilirsiniz. Bunun için ise İvona Bronz sıvı sabunlukları tercih edebilirsiniz. Bu sayede sıvı sabunluk Ivona Bronz fiyatı ile ilgili de bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda Trendyol üzerinden sıvı sabunluk Ivona Bronz yorum ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.