koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
160,32 TL
Kurumsal Fatura
178,10 TL
4. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
163,03 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Ev

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hareketli Ev Joy Gasney / İş Bankası Yayınları Basım Yılı: 2017
  • Sayfa Sayısı: 8
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9789944889667
  • Yazar: Joy Gasney
  • Çevirmen: Nevin Avan Özdemir
  • Ev işlerine yardım etmek çok eğlenceli olabilir. Çocuğunuz parmaklarını kullanarak kitaptaki aktivitelere katılabilir kendi öyküsünü oluşturabilir. Hareketli Kitaplar çocukların boyut algılarını el göz koordinasyonlarını ve çevreyle bağlantı kurma yeteneklerini geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Çocuğunuzun elinden düşürmeyeceği Hareketli Kitaplar serisi hem çok eğlenceli hem de çok dayanıklı.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jose Maria Plaza
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Ev

Hareketli Ev Joy Gasney tarafından yazılmış bir kitaptır. Türkiye İş Bankası aracılığıyla satışa sunulan kitap eğitici ve keyiflidir. Çocukların gelişimlerine katkı sağlayan içeriği ile büyük ilgi toplar. Özellikle belirli bir yaş grubundaki çocukların ilgisini çeken İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Ev sayfa sayısı ve kalitesi ile dikkat çeker. Yazar Joy Gasney gelişim çağındaki miniklere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için özel bir içerik hazırlamıştır. Kitabın içeriğinde yer alan eğlenceli ve dikkat çekici görseller bebeklerin dahi ilgisini çeker. Hareketli kitaplar son dönemin popüler oyuncaklar arasında yer alır. Hareketli Ev kitabı da bu kitaplara verilebilecek örneklerden biridir. Hem eğlenceli hem de öğretici olan hareketli kitaplar ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir.

  • İlgi çekici, canlı renkler
  • Kaliteli baskı
  • El becerilerine katkı sağlayan figürler

Canlı Görselleri ile Hareketli Ev

Canlı Görselleri ile Hareketli Ev

İş Kültür Yayınları hareketli kitaplar konusunda oldukça başarılıdır. Hem baskıları hem de görselleri ile kalitesini ortaya koyar. Özellikle el becerilerine ve motor gelişimlerine katkı sağlayan Hareketli Ev içerikte yer alan figürler sayesinde bebeklerin gelişimlerine katkı sağlar. El hareketlerini geliştirir, el- göz koordinasyonu sağlar ve dış dünya ile olan uyumlarını arttırır. Bebeklerin eğlenerek hareket kabiliyetlerini arttırmalarına yardımcı olur. Özellikle görsellerde kullanılan canlı renkler miniklerin ilgilerini çeker. Hareketli figürler de el becerilerini geliştirmelerine katkı sağlar. Bebekler dışında okul öncesindeki çocuklar tarafından da tercih edilen Hareketli Ev, algıların açılmasına yardımcı olur. Ellerinden düşürmeden oynayacakları Kültür Yayınları Hareketli Ev 3 boyutlu görselleri sayesinde miniklerin görsel zekalarına da katkıda bulunur. Oldukça faydalı olan Hareketli Ev sayfa kaliteleri ile ön plana çıkar.

Eğlenceli ve Öğretici Bir Kitap Hareketli Ev

Eğlenceli ve Öğretici Bir Kitap Hareketli Ev

8 sayfadan oluşan İş Bankası Yayınları Hareketli Ev, hem öğretirken eğlendiren bir kitaptır. Sayfalarında yer alan 3 boyutlu figürler miniklerin parmaklarını kullanarak farklı aktivitelere katılmasına yardımcı olur. Çocuklar hareketli kitaplar sayesinde kendi hikayelerini oluşturabilir, boyut algılarını geliştirebilir. Özellikle el ve göz koordinasyonunu arttıran canlı renkler ve şekiller çevreyle bağlantı kurmalarına katkı sağlar. Tüm bu özellikler gelişimlerine katkı sağlarken verimli zaman geçirmelerine de yardımcı olur. Düşünürken eğlenmelererini, erğlenirken de el becerilerini geliştirmelerini sağlar. Kitabın sayfaları arasında gezinirken zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar. Yavrularınızı küçük yaştan itibaren hareketli kitaplar ile tanıştırırsanız gelecekte anlama becerilerinin artmasına yardımcı olabilirsiniz. Eğlenceli seri sayesinde ev işleri hakkında bilgi sahibi olmalarını da sağlayabilirsiniz. Hikayede yer alan anlatım ve ilgi çekici karakterler eğlenceli vakit geçirmelerine yardımcı olur. İş Bankası hareketli kitaplar serisi ile sizde çocuğunuzun motor becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunabilirsiniz.

Hareketli Ev Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Hareketli Ev Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Hareketli kitaplar serisi pek çok ebeveyn tarafından tercih edilir. Bunun nedeni, miniklerin gelişimlerine katkı sağlıyor olmasıdır. Bu çok yönlü, eğitici kitaplar kalın kağıttan üretilir. Bu yüzden oldukça dayanıklıdır. Uzun süreli kullanım sağlayan kalitesi dışında bebeklerin zarar görebileceği herhangi bir materyale de sahip değildir. Güvenilir ve eğitici seri bebeklerin elinden düşürmeyeceği bir oyuncaktır. İş Kültür hareketli kitaplar sayesinde sizde yavrunuzun gelişime katkıda bulunabilirsiniz. İlgi çekici görselleri ve canlı renkleri ile fiyat performans ürünü olan Hareketli Ev okul öncesi eğitimde de kullanılabilir. Özellikle kreşlerde ve anaokullarında da tercih edilen hareketli seriler pek çok uzman tarafından da onaylıdır. Sizde Hareketli Ev Kültür yayınları ile tanışarak çocuklarınızın kendi hikayelerini oluşturmalarını sağlayabilirsiniz. Pek çok faydaya sahip olan ürün renkli görselleri ve zararsız malzemeleri ile dikkat çeker.