198,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,90 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Hayvanlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mybook Satıcı Ünvanı: GÖK BİLİŞİM GIDA TEKSTİL İNŞAAT DIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0398064276000016 Vergi Kimlik Numarası: 3980642760
    Bu ürün Mybook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hareketli Hayvanlar

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Stefan Zweig
Geri Bildirim Ver

Hareketli Hayvanlar - İş Bankası Kültür Yayınları

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Hayvanlar kitabı, geniş öğretici içeriğiyle henüz okula başlamayan çocuklar için uygundur. Görsel zekanın gelişmesine yardımcı olan kitap, çocukların evcil hayvanları tanımasını da sağlar. Bu sayede çocuklar hem keyifli zaman geçirebilir hem de yeni bilgiler öğrenebilir. Kitabın kurgusu ise hayvanlarla ilgili bir hikayeye dayanır. Çocuklar, bu eğlenceli süreçte hikayeye interaktif katılım sağlar. Sayfalar, kalın figürler ve sahnelerden oluşur. Çocuklar parmak hareketiyle kitap üzerinde hayvanları hareket ettirebilir. Bu sayede çocuğun boyut algısı da gelişir. Hareketli olan bu eser, temel motor becerilerin gelişmesine ve göz koordinasyonunun sağlanmasına yardımcı olur. Figürlerin mukavvadan yapılması ise sayfaların dayanıklı olmasını sağlar. Bu sayede çocukların kitapla oynarken sayfalara zarar vermesinin önüne geçilir.

  • Zihinsel ve fiziksel gelişime katkı
  • Eğlenceli ve öğretici hikaye
  • Hareketli sayfalar

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Hayvanlar Kitabı Özellikleri

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Hayvanlar Kitabı Özellikleri

Nevin Avan Özdemir tarafından Türkçe çevirisi yapılan kitap; renkli, kalın ve hareketli sayfalardan oluşur. Toplam 8 sayfadır. Kitap, sayfa sayısı az olmasına rağmen interaktif bir öğrenme ve oyun aracı olarak çocukların saatlerce vakit geçirebileceği bir eserdir. İlgi çekici, renkli ve sevimli evcil hayvan çizimleri, çocukların kitaptan sıkılmamasını sağlar. Hikayenin bu karakterleri sayesinde çocuklar evcil hayvanların özelliklerini kolay bir şekilde öğrenebilir. Özel sayfa tasarımıyla çocukların parmak hareketlerinin gelişmesini sağlayan bu eser, zihinsel gelişime de destek olur. Çevreyle iletişim kurma ve düşünme yetilerinin gelişmesine büyük oranda katkı sağlar.3 boyutlu nesneleri parmaklarıyla hareket ettiren çocuklar, hikayenin de bir parçası olur. Gerçekçi sahneler ve hayvan figürleri sayesinde Hareketli Hayvanlar kitabı, onların elinden bırakamayacakları bir oyun aracına dönüşebilir.

İş Bankası Hareketli Hayvanlar Kitabı İçeriği

İş Bankası Hareketli Hayvanlar Kitabı İçeriği

Okul öncesi çocukların eğlenmesini ve öğrenmesini sağlayan kitap, ebeveynleri de memnun edebilir. Fiziksel ve zihinsel gelişime katkı sağlarken çocukların keyifli vakit geçirmesine yardımcı olur. Bunu da evcil hayvanları içeren hikayesi, renkli ve hareketli sayfalarıyla yapar. Çocuklar oyun sırasında kedi, köpek, hamster gibi evcil hayvanların isimlerini, dış görünümlerini, seslerini ve renklerini öğrenebilir. Ruth Redford tarafından yazılan ve çizimleri Rebecca Finn tarafından yapılan eser, minik parmaklarla yönetilebilecek boyutlarda karakterlere sahiptir. Bu karakterler sayfa üzerinde hareket ettirilebilir. Çocuklar figürleri çekebilir, ittirebilir ya da kenara kaydırabilir. Bu sayede kendini hikayeye dahil olmuş hissedebilir. Öğrenme sürecine eğlenceli bir öyküyle katkı sağlayan kitap, 1 yaşının üzerinde ve okula başlamayan çocuklara uygundur. İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Hayvanlar yorumları üzerinden kitabın içeriği hakkında detaylı bilgi alınabilir.

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Hayvanlar Kitabı Fiyatları

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Hayvanlar Kitabı Fiyatları

Çocuk gelişimine katkı sağlayan kitap hem sahneleri hem de karakterleriyle ilgi çekicidir. İllüstrasyonla yapılan sahneler çevrede bulunan ağaçları ya da ev içindeki eşyaları resmeder. Hayvanlar ise sevimli çizimleriyle çocukların hoşuna gidebilir. Hikayede geçen karakterleri sürükleyerek oynatabilen çocuklar, onlar hakkında pek çok bilgi edinebilir. Köpeklerin her gün dışarı çıkarılması gerektiği, kedilerin koşmayı ve atlamayı sevdiği, hamsterın tekerlekte koştuğu ya da tavşanların havuç yediği gibi bilgiler kitap içinde verilir. İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Hayvanlar fiyatı ise eserin sıra dışı hareketli tasarım, sayfa sayısı, kapak yapısı gibi etmenlere göre belirlenir. Özellikle kapaktan itibaren her sayfada figürlerin hareket ettirilmesi, fiyatların öncelikli belirleyicisi olabilir. Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla bu eğlenceli ve öğretici kitabı satın alabilirsiniz.