192,98 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,24 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Süpermarket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: morstore Satıcı Ünvanı: OKTAY ORMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6470191801
    Bu ürün morstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hareketli Süpermarket

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sait Faik Abasıyanık
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Süpermarket

Anneler ve babalar; küçük yaşlardan itibaren eğitici-öğretici oyuncaklar, kitaplar veya özel medya içerikleri ile çocuklarının gelişimine katkıda bulunmak ister. Yardım alırken tercih edilebilecek en faydalı kaynaklardan birisi ise hareketli kitaplardır. Hareketli kitaplar hem okuma sevgisi aşılamak hem de çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlamak için başvurulacak en etkili yollardan bir tanesidir. Hareketli Süpermarket isimli bu kitap ile siz de çocuğunuzun motor becerilerini geliştirmesine ve yaratıcılığına destek olabilirsiniz. Bu eğlendirici ve öğretici kitap çocuklarınızın boyut algısını geliştirmeye de yarar. Dayanıklı yapısı sayesinde kolay kolay yıpranmaz.

  • Sayfa Sayısı: 8
  • Resimleyen: Melanie Combes
  • Çeviren: Nevin Avan Özdemir

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Süpermarket Konusu

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Süpermarket Konusu

İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan Hareketli Süpermarket isimli kitabın konusu alışveriştir. Bu kitap ile minikler markette alışveriş yapmayı öğrenir. Gündelik hayata ilişkin pek çok kavramı, hareketli kitap ile eğlenceli bir biçimde çocuklarınıza öğretebilirsiniz. Çocuklar parmaklarını kullanarak hikâyeyi şekillendirebilir. Bu durum onların el, göz koordinasyonlarını geliştirdiği gibi yaratıcı düşünmelerini de sağlar. Kitapta kullanılan renkler ve anlatım tarzı çocukları hikâyeye katılmaya teşvik eder. Bu yönüyle Hareketli Süpermarket, çocuğunuzun katılımcı ve yaratıcı bir kişilik edinmesine katkıda bulunur. Kitaptaki hareketleri mümkün kılan aparatların kullanımı ise oldukça pratiktir. Bu parçalar çocukların motor becerilerini geliştirmek üzere tasarlanmıştır. 8 sayfalık Hareketli Süpermarket, meraklı miniklerin kolayca kitabı yıpratmaması adına oldukça dayanıklı şekilde basılmıştır. Hareketli Süpermarket ile çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Süpermarket Yazarı

Eserleri çokça beğenilen ve çocuklara yönelik eğitici-öğretici kitaplar kategorisinin en başarılı isimlerinden olan Ruth Redford, Hareketli Süpermarket’in yazarıdır. Kitabın orijinalinden çevirisini İş Bankası Kültür Yayınları’nın deneyimli isimlerinden Nevin Avan Özdemir yapmıştır. Kitapta yer alan etkileyici görsellerin sahibi ise Melanie Combes’tur. Başarılı isim Melanie Combes tarafından hazırlanan ilgi çekici görseller ile çocukların market ortamı kurgusunun bir parçası olması sağlanır. Hikâye miniklerin de katılımıyla zenginleşir. Hareketli Süpermarket isimli kitap, oyunlaştırılmış öğretici içeriği ile çocuğunuzun ilgisini sürekli canlı tutmayı başarır. Aynı zamanda öğrenme sürecini çok daha keyifli bir hâle getirir. Alanında profesyonel isimler tarafından hazırlanan Hareketli Süpermarket, çocuğuyla keyifli ve kaliteli zaman geçirmek isteyenler ebeveynler için mükemmel bir seçimdir.

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Süpermarket Yorum

İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Süpermarket, üstün kaliteli çocuk kitaplarından bir tanesidir. Çocuk gelişimi konusunda deneyimli isimler tarafından oluşturulan bu hareketli kitap, miniklerin ellerinden bırakmak istemeyecekleri bir eserdir. Eğlendirirken öğreten Hareketli Süpermarket, çocuğunuzun yaşadığımız dünya hakkındaki bilgisini artırır. Dışarıdaki olgular ve olaylar hakkında farkındalık kazanmasına yardım eder. Hareketli Süpermarket, içeriğindeki aktivitelerle de çocukların becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayan bir kitaptır. Ayrıca kitabın içerisinde bulunan görsellere ilişkin sorular yönelterek siz ebeveynler de çocuklarınızın zihinsel gelişimine katkıda bulunabilirsiniz İş Bankası Kültür Yayınları Hareketli Süpermarket yorumlarını okuyarak siz de çocuğunuz için bu kitabın ne kadar faydalı ve eğlendirici olduğunu görebilirsiniz. Diğer annelerin ve babaların yorumlarını okuyarak kitap hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz. Ardından sadece birkaç basit tıklama ile bu kitabı hemen satın alabilirsiniz. Ödeme işlemini kredi ya da banka kartı kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol’un kampanyalarını takip ederek bu kitabı bütçenizi zorlamadan temin etmeniz mümkündür. Siparişiniz mümkün olan en kısa süre içinde adresinize teslim edilir.