Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları İnşaat Sahasında Bir Yıl

75,60 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
Kurumsal Fatura
54,56 TL
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
58,35 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
76,63 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları İnşaat Sahasında Bir Yıl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iykivar Satıcı Ünvanı: İYKİVAR GRUP REKLAM PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483102309700001 Vergi Kimlik Numarası: 4831023097
    Bu ürün iykivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 300 adet sipariş verilebilir. 300 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kamyonlar, kepçeler, greyderler, beton mikserleri ve vinçler planlı bir şekilde çalışıyor. Temeller kazılıyor, duvarlar yapılıyor, yerlere fayans, plastik ve ahşap malzeme döşeniyor, çatılar yerleştiriliyor. Bina yapmak çok sayıda uzmanın bir arada çalıştığı, proje ve program gerektiren bir iştir. Ayrıntılı resimler ve ilgi çekici sahnelerle yeni okul binasının yapımında profesyonellerin çalışmalarını izleyebilir, şaşırtıcı bir maceraya katılabilirsin. Ürün Adı: İnşaat Sahasında Bir Yıl Ürün Kodu: 9786052950623 Yazar: Olivia Brookes Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 20 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Sevgi Atlıhan

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Çiğdem Tavkul
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları - İnşaat Sahasında Bir Yıl - Olivia Brookes

İnşaat Sahasında Bir Yıl kitabı, çocukların sıkça okuduğu kitaplardan bir tanesidir. Her detayı özenle işlenen kitap, ilgi çekici sahnelere sahiptir. Böylece çocukların beğenisini kazanarak küçük yaştakitap okuma alışkanlığı kazandırır. Farklı kültürleri, dünyaları ve bilgileri öğrenen çocuklar, ileriki hayatında çok daha başarılı olur. Küçük yaşta kazandırılan kitap okuma alışkanlığı, zihinsel gelişimi destekler. İnşaat Sahasında Bir Yıl kitabı hem eğlenceli hem de öğretici kitaplar arasında yer alır. Bu özelliği sayesinde pek çok ebeveyn tarafından tercih edilir. Ergonomik yapısı sayesinde kolayca taşınabilir. Fazla yer kaplamayan kitabı çocuğunuzun çantasına koyabilirsiniz. Böylece evde ya da okulda rahatça okuyabilir. Ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, çocuğunuzun gelişimini destekleyebilirsiniz.

  • İnşaat Sahasında Bir Yıl, çocuk gelişimi kitaplarından bir tanesidir.
  • İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılır.
  • Olivia Brookes’un kaleminden çıkmıştır.

İnşaat Sahasında Bir Yıl Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Inşaat Sahasında Bir Yıl Olivia Brookes Fiyat

İnşaat Sahasında Bir Yıl kitabı, Eğitici - Çocuk Gelişimi Kitapları arasında yer alır. Kitap, inşaat sahasında geçirilen zamanı eğlenceli şekilde bir şekilde çocuklara aktarır. İçerisinde görsel zekanın gelişmesini sağlayan pek çok resim yer alır. İlgi çekici sahnelerle donatılan kitap, bina yapımının tüm evrelerini çocukların anlayabileceği dilde anlatır. Hayal gücünün gelişmesini sağlayarak zihinsel gelişimi destekler.Kitap içerisinde, bina temelinin atılmasından fayans döşenmesine kadar pek çok adım yer alır. Böylece çocuklar inşaat sektörü hakkında pek çok bilgi edinebilir. Aynı zamanda bu alandaki mesleklere ilgi duyabilir, kariyer planını kolayca şekillendirebilir. Öğretirken eğlendiren kitap, her çocuğun yoğun ilgisini çeker.İş Bankası Kültür Yayınları İnşaat Sahasında Bir Yıl, büyüleyici anlatım tarzına ve zengin görsellere sahiptir. Çocuk gelişimine büyük bir katkı sunarak her ebeveynin beğenisini kazanır.

İnşaat Sahasında Bir Yıl Kitabını Kimler Almalıdır?

İnşaat Sahasında Bir Yıl kitabı, okul çağındaki her çocuk için uygundur. Kitabı, çocuğunuzun kütüphanesine gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz. İnşaat sürecinin eğlenceli ve zengin anlatımına ortak olabilirsiniz. Bina yapımında çalışan pek çok uzmanın iş kollarını çocuğunuza öğretebilirsiniz. Kitap, İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılarak kitap severlere sunulur. 20 sayfalık kitabın her cümlesinde büyülenebilir, çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. 21 x 30 cm boyutusayesinde kolayca taşıyabilirsiniz. Kitabın karton kapağı, dış etkenlere karşı direnç gösterir. Böylece yırtılma, kopma ve solma risklerini en aza indirir. Her kütüphanede bulunması gereken kitap, Sevgi Atlıhan tarafından Türkçe’ye çevrilmiştir.

İnşaat Sahasında Bir Yıl Kitabının Yazarı Kimdir?

İnşaat Sahasında Bir Yıl Olivia Brookes tarafından kaleme alınarak okuyucuları ile buluşur. Yazarın güçlü ve zengin dili, çocukların ilgisini kolayca çeker. Küçük yaştan itibaren okuma alışkanlığı kazandırarak ebeveynleri memnun eder. Her sayfasında farklı bir dünyaya yolculuk yaparak hayal gücünü genişletir. Böylece çocuklar, inşaat sahasında yapılan tüm işleri eğlenceli yollarla öğrenmiş olur.İnşaat Sahasında Bir Yıl kitabını tercih ederek okuma sürecini zevkli hâle getirebilirsiniz. Çocuklar kitabı dilediği yere kolayca taşıyabilir, evde, okulda ya da parkta okuyabilir. İnşaat projelerini inceleyebilir, kepçe ve vinçlerin gücünü hissedebilir. Her sayfada yeni bir bilgi öğrenen çocuklar, bu alışkanlığı ileriki hayatında da sürdürür.Trendyol hem mobilden hem de web sitesinden kullanıcılarına hizmet sunar. Kampanya ve indirimleri takip ederek dilediğiniz ürünleri rekabetçi fiyatlarla satın alabilirsiniz. İnşaat Sahasında Bir Yıl yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Online platform, keyifli alışveriş imkânı sunarak sektördeki yerini korur.