Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %2 İndirim
2. Ürüne %1 İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 30 TL İndirim
2. Ürüne %7 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
71,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İş Bankası Kültür Yayınları Yayazula

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iykivar Satıcı Ünvanı: İYKİVAR GRUP REKLAM PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483102309700001 Vergi Kimlik Numarası: 4831023097
    Bu ürün iykivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 300 adet sipariş verilebilir. 300 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayazula

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Julia Donaldson
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yayazula - Julia Donaldson | İş Bankası Kültür Yayınları

Uzmanların görüşüne göre kitap okuma alışkanlığı kazandırmak her ebeveynin çocuğuna yapacağı en büyük iyiliklerdendir. Küçük yaşta kitap sayfalarıyla haşır neşir olan çocukların hayal gücünün daha çok gelişmektedir. Aynı zamanda algılama ve düşünme yetenekleri daha geniş ve kapsamlı olmaktadır. Yine erken yaşta kitaplarla buluşan çocukların akademik yaşantılarının daha kolay ve olumlu geçtiği görülmektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı doğumdan itibaren bebek ve çocukların uygun içerikli kitaplarla bağ kurması tavsiye edilmektedir. Okul öncesi süreçte yani çocuğun kendisinin okuma yapamadığı süreçte pedagog onaylı kitaplar miniklere okunmalı, tasvir edilmeli ve seslendirilmelidir. Bu aşamada doğru kitabı, yayınevini ve yazarı seçmek son derece önemlidir. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkan Yayazula her açıdan çocuklar için ideal kitaplardan bir tanesidir.

  • Hayal Gücü Uyarıcı Betimler
  • 11 Basımlık İçerik Kalitesi Güvencesi
  • Renkli Ve Eğlenceli Çizimlerle Desteklenme

Ödüllü İçerik ve Eğlenceli Macera

Ödüllü İçerik ve Eğlenceli Macera

Yayazula – Julia Donaldson kaleminden çıkan kitabın ilk yayın tarihi 1999’dur. 11. Baskısına kadar ulaşmış olan kitap kaliteli kuşe kağıtta ve güncel çizimlerle desteklenmiş durumdadır. 11 baskı yapan bir çocuk kitabının çocuklar için faydası ve geliştiriciliği kanıtlanmıştır. Ek olarak Yayazula Smarties Kitap Ödülü Altın Madalya sahibidir. Pek çok uzman görüşünce ödüle ve takdire layık görülen Yayazula kitap, çocukların eğlenmesi, öğrenmesi ve gelişmesi için benzersiz fırsatlar sunmaktadır. Yayazula karakteri esasında bir fındık faresidir ve kendini kurtarmak için karşılaştığı diğer hayvanlarla olan iletişiminde bolca hayal gücünü kullanmaktadır. Yayazula’nın birinci elden macerasını anlatan kitap, çocukları büyüleyici ve hiç girmedikleri ortamlara götürmede ve oraları hayal etmede teşvik edici rol oynamaktadır. Güncel çizimler ile de desteklenen kitap görsel olarak çocuklara son derece ilgi çekici gelmektedir.

Deneyimli Yazar Güvencesi ile Okuma

Deneyimli Yazar Güvencesi İle Okuma

Esasında bebek ve çocuklar için kitap seçilirken onların hayal gücü ve zihinleri bir yazara emanet edilmiş olmaktadır. Yazar kitapta hikayeyi nereye götürürse çocukların zihni de o yöne gitmektedir. Bu nedenle bebek ve çocuklar için kitap seçimi son derece önemlidir. Bu aşamada yapılabilecek en doğru davranışın güvenilir bir yazarın eserlerini minikler ile buluşturmak olduğu uzmanlarca savunulmaktadır. Yayazula kitap yazarı Julia Donaldson, deneyimleri ve ödülleri ile ebeveynlerin rahatça güvenebildiği bir yazardır. Onlarca çocuk kitabı sahibi yazar, alanında deneyimi ile çocukları her seferinde başka bir yolculuğa çıkarmaktadır. Yayazula, kıvrak zekalı olmanın ön planda olduğu bir hikayedir ve Julia Donaldson bunu mizahi bir dille profesyonelce işlemiştir. Yayazula’da şakalara ve ince esprilere yer veren Julia Donaldson çocuklarda mizah anlayışının gelişmesine de katkı sağlamaktadır.

Yayazula İş Bankası Kültür Yayınları

Yayazula İş Bankası Kültür Yayınları

Yayınevlerinin her birinin kendi tarzı ve çizgisi vardır. Yayınevleri kendi çizgileri doğrultusunda kitap basmaktadırlar. Bastıkların kitapların fiziksel kaliteleri de yine kendi benimsedikleri doğrultusunda gelişmektedir. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları önde geleni güvenilir ve okuyucusunu yanıltmayan yayınevlerinin başlarında gelmektedir. Özellikle çocuklar için kitap seçmenin çok hassas olması nedeniyle güvenilir bir yayınevi tercih etmek ebeveynleri rahatlatan bir unsurdur. Kendini ve çalıştığı kitapları kanıtlamış bir yayınevinden yapılan seçim hem çocuk gelişimi hem de hayal gücü açısından büyük faydalar sağlamaktadır. Endişe duyulmadan seçilen kitaplar çocukların kapasitelerine birebir uyum sağlamakta ve keyif almalarına destek olmaktadır. Bu açılardan İş Bankası Kültür Yayınları çocuklar için öncelikli tercihlerdendir. Yayazula hem ödüllü hem de güvenilir bir yayınevinden çıkan bir kitap olarak sıkça tercih edilmektedir.