3
Dünya Edebiyatı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün
79,40 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (68)
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
115 TL109 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jack London’ın yarı otobiyografik romanı Martin Eden, 20. yüzyıl başında sosyal ve ideolojik meseleler ağırlıklı içeriğiyle Amerikan edebiyatında büyük ölçüde kabul görmüştür. London farklı sınıflar arasındaki zihniyet ve değer farklarını gözlerimizin önüne sererken, statü ve servetin Amerikan toplumundaki hayati önemine işaret eder. Romanın ana temalarından biri, başarı ve refah yolunun sosyal sınıf farkı gözetilmeksizin herkese açık olduğu şeklinde özetlenebilecek Amerikan Rüyası’dır. Ya da bu idealin yarattığı muazzam hayal kırıklığı… London, romanı bir sanatçının çıraklıktan olgunluğa geçiş sürecini işleyen Künstlerroman geleneğinde yazmıştır. Martin’in aşkı uğruna eğitimsiz genç bir işçiden başarılı ve rafine bir yazara dönüşüm mücadelesini anlatır. Kahramanı hedefine ulaştığında ise motivasyonunu ve heyecanını çoktan yitirmiş, trajik bir sona doğru sürüklenmektedir artık…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden - Jack London

Modern Klasikler, okuyucuların ruhuna ve zihnine hitap eden eserlerdir. Özellikle herhangi bir yazarın hayatını merak eden müşteriler, otobiyografi tarzında yazılan eserleri okumak isterler. İş Bankası Martin Eden isimli Modern Klasiği okuyucuların beğenisine sunar. Jack London tarafından kaleme alınan bu eser, yazarın kendi hayatından bir parçayı anlatmasıyla oluşur. Sosyolojik ve psikolojik meselelerle birleşen bu eser, okuyucuya hem bilgi verir hem de eğlenceli bir şekilde okumasına yardımcı olur. Asıl konu aşk olduğundan birbirinden farklı yollarla sevdiğine kavuşma yolunu anlatır. Bu esnada başarılı bir yazara dönüşen Jack London, kendi hayatındaki bu kesiti okuyucuya eşsiz bir diller aktarır. Siz de otobiyografi tarzında bir kitap okumak istiyorsanız bu eseri tercih edebilir, keyifli bir şekilde kitaba başlayabilirsiniz.

  • Otobiyografi tarzı anlatım
  • Sosyolojik meseleler
  • Aşk temalı

İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden Yorumları

Otobiyografi tarzında yazılan eserler, okuyucuların merakını artırır. Sevilen bir yazarın hayatından belirli kesitleri öğrenmek isteyen müşteriler oldukça fazladır. Genellikle yazarın kendi diliyle bu eserleri anlatması okuyucuları mest eder. Otobiyografi tarzında yazılan eserlerden biri olan Martin Eden Jack London tarafından kaleme alınır. Birbirinden farklı olay yaşayan yazar, sevdiğine ulaşabilmek adına geçtiği yolları anlatır. Bununla birlikte içerisinde esaret, aşk, toplumsal ve sosyolojik meseleler yer alır. Aynı zamanda hayatın içerisinde bulunan hayal kırıklıkları da yazarın hayatında geçer. Toplamda 520 sayfadan oluşan bu eser oldukça sürükleyici bir etkiye sahiptir. Kitapta yalın bir dil kullanıldığından kolaylıkla anlaşılabilir. Siz de otobiyografi tarzında bir eser arıyorsanız bu kitabı tercih edebilirsiniz. İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden - Jack London yorumları ile müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Sosyolojik Meselelerle Martin Eden Kitabı

Sosyolojik Meselelerle Martin Eden Kitabı

Sosyolojik meseleler, toplumu ilgilendiren birbirinden farklı olayları içerir. Bununla birlikte bu meselelerin yer aldığı kitaplar okuyucular tarafından merak edilir. Hem sosyolojik hem de ideolojik meseleleri kitabında geçiren ve kendi hayatından bahseden yazarlar oldukça beğenilir. İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden - Jack London tarafından yalın bir dille kaleme alınır. Zihniyet ve değer kategorisinde insanları birbirinden ayıran ve sınıf farklılıklarını anlatan eserlerden biridir. Bununla birlikte başarı ve refah yolunda ilerlemenin herhangi bir sınıf ile alakalı olmadığını belirtir. Yazar, çıraklıktan olgunluğa geçiş döneminden bahsederken, sevdiğine ulaşabilmek adına bir yazara dönüşmesini de anlatır. Sosyolojik meselelere ek, aşk temalı olduğundan okuyucular tarafından oldukça beğenilir. İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden - Jack London kullananlar yazarın anlatım tarzından oldukça memnundur. Siz de bu eseri satın alabilir, hemen okumaya başlayabilirsiniz.

İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden - Jack London Fiyatı

İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden-Jack London Fiyatı

Otobiyografi tarzında yazılan romanlar, okuyucuyu heyecanlandıran özelliğe sahiptir. Aşk, karmaşa ve ideolojik meseleler, romanın seyrine hareket katar. Her okuyucuya hitap eden ve yaş fark etmeksizin herkes tarafından okunabilen romanlar, müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Martin Eden by Jack London bu romanında birbirinden farklı meselelere yer verir. Kendi hayatından da örnekler verdiğinden okuyucuyu heyecanlandırır. 2019 yılında Türkçe olarak bastırılan bu roman sayesinde her kesim, geçmişe yönelik konuları da öğrenerek tarihe yeni bir ışık tutar. Hedefine ulaşan London, motivasyonunu ve heyecanını yitirdiğinden farklı bir sona kendini sürükler. Birbirinden farklı ve ilginç konuların yer aldığı bu kitabı uygun fiyatıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz. İş Bankası Kültür Yayınları Martin Eden - Jack London fiyatı hakkında inceleme yapabilir ve bütçenizi sarsmadan kolaylıkla esere ulaşabilirsiniz.