Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar Gogol Yayınları

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
9.7
2. Ürüne %1 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
76,34 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
78,68 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar Gogol Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölü Canlar Gogol Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Nikolay Vasilyeviç Gogol
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar - Gogol

İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar Gogol henüz okumamış olan tarafından mutlaka satın alınıp okunması gereken Dünya Edebiyatının en önemli eserlerinden birisidir. Nikola Vasilyeviç Gogol gibi ünlü bir yazar tarafından kaleme alınan bu değerli eser Mazlum Beyhan tarafından dilimize çevrilmiş ve ülkemizdeki insanların da bu değerli okuyabilmesi konusunda yardımcı olunmuştur. Çevirisi yapılan bir eserde aslına bağlı kalarak anlatım düzenini ve üslubu bozmamaya özen gösterilmelidir. Bu eserin çevirisinde bu konulara çok fazla dikkat edilmiştir. Bu sayede kitabın orijinali okunurken alınan haz ve hissedilen duygularda hiçbir değişiklik meydana gelmez. Toplamda 479 sayfadan oluşan Ölü Canlar konusu mekân olarak genellikle 19. Yüzyıl Rusya’sında geçmektedir. Toplumsal düzen ve bireyler hakkındaki eleştiriler eşsiz bir dille anlatılmıştır.

  • Sürükleyici Kitap
  • Akıcı Dil
  • Kaliteli Baskı

İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar Gogol 143888 Dünya Edebiyatının En Önemli Eserlerinden Biri

Ölü canlar adlı eserde anlatılmak istenilen ana fikir bir insanının hırsları uğruna neler yapabileceği ve bunları gerçekleştirirken yanlış yollara girilmesi sonucunda yaşadıklarıdır. Eserin bu derece etkileyici ve sürükleyici bir eser olarak adını duyurmasının en önemli sebepleri hiç şüphesiz hem farklı konusu hem de yazarın muhteşem dil ve üslubudur. Ölü köle satın alan Çiçikov’un başkahraman olduğu bu eserde olaylar tamamen bir mizah çerçevesi içerisinde kaleme alınmıştır. Çiçikov kendisini herkese danışman veya çiftlik sahibi gibi tanıtmaktadır. Belirli dönemlerde yapılan İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar Gogol indirim fırsatları takip edilerek doğru bir şekilde değerlendirildiği takdirde avantajlı bir alışveriş gerçekleştirilerek normalde olduğundan daha uygun fiyatlara sahip olunabilme imkânı yakalanır.

İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar Gogol 143888 Okuyanların Sahip Olacağı Avantajlar

Kitap okumak her yaştan insan için hem çok faydalı bir aktivite hem de kendilerini geliştirmeleri için bir fırsattır. Her yaştan ve her türlü zevke sahip olan okurlar için pek çok farklı türlerde hazırlanmış yapıtlar piyasada bulunmaktadır. Bunlar içerisinden herkes zevkine en uygun olanı seçerek çok güzel vakitler geçirebilmektedir. Kitabın yazarı olan Gogol Ukrayna’nın orta halli ve toprakla ilgilenen ve köyde yaşayan bir ailesinde dünyaya gelmiştir. Bu durum eserlerinin neredeyse her noktasında etkisini göstermektedir. Ölü Canlar Gogol piyasada bulunan mutlaka okunması gereken eserler arasında bulunmaktadır. Ölü Canlar yorum ve değerlendirmeleri öncesinde okumuş olan kişilerin deneyimlerini içerdiği için son derece önemlidir. Bu nedenle de satın almaya karar vermeden önce mutlaka incelenmesi gereken bir husustur.

İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar Gogol 143888 Çeşitleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kitap fiyatları genel olarak ekonomik olmakla birlikte baskı ve sayfa kalitesine, sayfa sayısına, boyutlarına, yayınevlerine göre değişebilir. Bunun yanı sıra piyasada yer alan Ölü Canlar fiyat aralıkları detaylı şekilde incelendikten sonra bir karar verilmelidir. Güvenilir bir yayınevinin yayınladığı kitapların tercih edilmesi daha mantıklı ve doğru bir seçim olacaktır. Her bütçeye uygun kitaplar içerisinden hem özel zevklere göre hem de ayrılan ekonomik miktara göre bir tercih yapılabilir. Çünkü ucuz diye satın alınan bazı kitaplarda basım yanlışlıkları, bazı noktalarda atlamalar olabilir. Aynı zamanda kullanılan kâğıdın ve baskının kalitesizliğinden okuma esnasında gözleri yorabilir. Trendyol üzerinde yer alan İş Bankası Kültür Yayınları Ölü Canlar Gogol satın al seçeneğini kullanarak kolay bir şekilde sahip olunabilir.