89,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
50,33 TL
Kurumsal Fatura
50,01 TL
4. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Book Satıcı Ünvanı: EMRE GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4220499865
    Bu ürün Book tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölümsüz Aile

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Daniel Defoe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile - Natalie Babbitt

Amerikalı çocuk kitabı yazarı Natalie Babbitt tarafından kaleme alınan Ölümsüz Aile kitabı fantastik hikayesiyle çocuk veya yetişkin fark etmeksizin her yaştan okura hitap eder. Derin bir bilgi birikimine sahip yazar, bu eseriyle büyük başarılara imza atar. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından okura sunulan eser, etkileyici ve sürükleyici konusuyla çocuk edebiyatının unutulmaz klasikleri arasında yer alır. Eser, başarılı çevirmen Bülent Doğan tarafından İngilizce’den Türkçe’ye çevrilir. Yazarın bu eseri orijinal haline en yakın şekli ile okurla buluşur. Böylece dünya edebiyatında önemli bir yere sahip bu kitabı Türkçe olarak okuma imkanına sahip olabilirsiniz. Yalın ve akıcı bir dille kaleme alınan kitap, okuru sıkmadan eşsiz bir okuma deneyimi sunar.

  • Fantastik hikaye
  • Akıcı ve yalın bir dil
  • Kaliteli kapak ve sayfa tasarımı

Sürükleyici Hikayesiyle Natalie Babbitt Kitabı

Sürükleyici Hikayesiyle Natalie Babbitt Kitabı

Gerçeküstü olayların yer aldığı bu hikayede yazar hayal gücüyle okurun dikkatini çekmeyi başarır. Sizi farklı dünyalara sürükleyen bu ilginç kitabı bir solukta okuyup bitirebilirsiniz. Ölümsüz Aile eserinde olaylar Tregap kasabasında ıssız bir ormanda geçer. Bu ormanda suyundan içen kişiyi ölümsüz yapan bir pınar vardır. Tuck ailesi bireyleri farkında olmadan bu sudan içerek ölümsüz olurlar. Winnie adında bir kız da bu suyu keşfeder ve içmek ister. Kitaptaki olaylar, Tuck ailesinin kızı engellemeye çalışması ve ölümsüzlüğün iyi bir şey olmadığını anlatmaya çalışması çerçevesinde gelişir. Etkileyici betimlemelerle okuru içine çeken eseri bir solukta bitirebilirsiniz. İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile - Natalie Babbitt tarafından her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülerek yazılır. Okurun hayatı sorgulamasını sağlayan bu ders niteliğindeki eseri satın alabilir, vakit kaybetmeden okumaya başlayabilirsiniz.

İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile Kullananlar

İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile Kullananlar

Ölümsüz Aile - Natalie Babbitt adlı yazarın en etkileyici ve sürükleyici eserleri arasında yer alır. Ebedi yaşam ve ölüm arasındaki ince çizgiyi, ölümünde yaşamak gibi doğal bir süreç olduğunu mükemmel bir kurguyla okura anlatır. Korku, sevinç, üzüntü ve endişe gibi farklı duyguları yansıtan yazar, bir çocuk kitabından beklenenin daha fazlasını okura sunar. Kaleme aldığı bu eserle okuru farklı farklı dünyalara götüren yazar çocuk kategorisinde zirvede yer alır. Etkileyici üslubu ve konusuyla ilginizi çekebilecek bu eseri avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu kitap dünya edebiyatındaki eserleri okumayı seven biri için mükemmel bir hediye alternatifi olabilir. İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile - Natalie Babbitt kullananlar kitabı okuyan ve içeriğini bilen tecrübeli kişilerdir. Bu kişiler kitabın kalitesi ve içeriği hakkında size bilgi verebilirler.

İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile - Natalie Babbitt fiyatı kitabın içeriğine, sayfa sayısına ve cilt kalitesine göre belirlenir. Her bütçeye uygun fiyatlarla sunulan bu eseri satın alabilirsiniz. Kitabın kapak tasarımı da oldukça ilgi çekicidir. Eserin ön kapağında bir ev, ağaçlar, göl ve kayık fotoğrafı yer alır. Hikayeyi yansıtan kapak tasarımı okurun ilgisini çekmeyi başarır. Bu yazarın eserlerini daha önce okumadıysanız ve kitabı satın almak konusunda kafanızda soru işaretleri varsa kitap hakkındaki müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. İş Bankası Kültür Yayınları Ölümsüz Aile - Natalie Babbitt yorumları kitabı satın alan kişilerin değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ışığında kitap ve yazar hakkında detaylı bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece kafanızdaki soru işaretlerini giderebilir, satın alma işlemini de kolaylaştırabilirsiniz. Bu başyapıtı Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.