İsem Yayıncılık Isem 2022 Kpss Aşina Tarih Çözümlü Soru Bankası Mehmet Celal Özyıldız

74,57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İsem Yayıncılık Isem 2022 Kpss Aşina Tarih Çözümlü Soru Bankası Mehmet Celal Özyıldız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İSEM YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: İSEM YAYINCILIK BASIM DAĞITIM EĞİTİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480050909100017 Vergi Kimlik Numarası: 4800509091
    Bu ürün İSEM YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İsem 2022 KPSS Aşina Tarih Çözümlü Soru Bankası İsem Yayıncılık

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Celal Özyıldız
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İsem Yayıncılık Isem 2022 Kpss Aşina Tarih Çözümlü Soru Bankası

Kamu Personel Seçme Sınavı olarak ifade edilen KPSS, birçok adayın katıldığı zorlu sınavlar arasında yer alıyor. Kamu Personel Seçme Sınavı kendi içerisinde genel kültür ve genel yetenek bölümlerinden oluşuyor. Adaylara Türkçe, geometri ve matematik sorularının yöneltildiği genel yetenek testinde 60 soru bulunuyor. Sınavın bir diğer kısmı olan genel kültür testinde ise; tarih, coğrafya, vatandaşlık ve güncel bilgiler olmak üzere toplamda 60 soru soruluyor. En iyi sınava hazırlık kitapları arasında yer alan İsem Yayıncılık 2022 Kpss Aşina tarih çözümlü soru bankası zengin içeriği ile öne çıkıyor. Sınava girecek adayları tarih sorularına hazırlamayı hedefleyen kaynak, tarih dersine yönelik farklı soru tiplerinden oluşuyor. 2022 yılı güncel basım olan İsem Yayıncılık 2022 Kpss Aşina tarih çözümlü soru bankası 312 sayfadan oluşuyor.

 
  • Ünlü eğitmen Mehmet Celal Özyıldız tarafından kaleme alınan kitap Türkçe olarak hazırlanıyor.
  • Ürün oldukça kolay taşınabilir bir boyuta sahip.
  • 2022 yılı basımı olan kaynak kitap kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretiliyor.

İsem 2022 Kpss Aşina Tarih Çözümlü Soru Bankası Özellikleri

Isem 2022 Kpss Aşina Tarih Çözümlü Soru Bankası Özellikleri

KPSS bir diğer ifade ile Kamu Personel Seçme Sınavı bünyesinde adaylara toplam 120 soru yöneltiliyor. Genel yetenek ve genel kültür kısmında farklı derslerin yer aldığı sınavda başarılı olmanın yolu düzenli ve doğru kaynaklarla çalışmaktan geçiyor. En iyi tarih soru bankası çeşitleri arasında yer alan İsem Yayıncılık Mehmet Celal Özyıldız KPSS tarih sorularına yönelik hazırlanıyor. Genel kültür testi içerisinde en fazla sorunun sorulduğu tarih testinde 27 soru olduğu görülüyor. 2022 Kpss Tarih Soru Bankası İsem Yayıncılık içerisinde adayların sınavda karşılaşabilecekleri tüm tarih konularına yönelik hazırlanan sorular yer alıyor. Sınava girecek adayların 2022 Kpss Tarih Soru Bankası İsem Yayıncılık satın alması durumunda kaliteli ve dayanıklı ürün gönderimi sağlanıyor. Kaliteli ve dayanıklı kağıt kullanılarak basılan ürün, uzun ömürlü kullanım vadediyor. Basımı esnasında 1. hamur kağıt kullanılan İsem Yayıncılık 2022 Kpss Aşina tarih çözümlü soru bankası bünyesinde karton kapak yer alıyor. 19x27 cm boyutta basılan ürünü hem elde hem de çanta içerisinde taşımak mümkün oluyor.

 

İsem Yayıncılık Kpss Aşina Tarih Soru Bankası Kullanımı

İsem Yayıncılık Kpss Aşina Tarih Soru Bankası Kullanımı

Kamu Personel Seçme Sınavı olarak bilinen KPSS’ye girecek adayların düzenli aralıklarla ve doğru kaynak kullanarak çalışmaları gerekiyor. Girilmesi zorunlu olan genel kültür testinde 27 tane tarih sorusu olduğu görülüyor. Sınava girecek adayların birçok konunun yer aldığı tarih dersine eksiksiz şekilde çalışmaları gerekiyor. Adayların tarih dersine yönelik konu eksiklerini tamamlamasının ardından ilgili konularda hazırlanan soruları da çözmeleri büyük önem taşıyor. En iyi KPSS tarih kitaplarından birisi olan 2022 Kpss Aşina Tarih Çözümlü Soru Bankası Mehmet Celal Özyıldız sınavda çıkabilecek farklı soru tiplerinden oluşuyor.

 

Tarih Çözümlü Soru Bankası Mehmet Celal Özyıldız Fiyatı

İsem Yayıncılık Tarih Çözümlü Soru Bankası Mehmet Celal Özyıldız Fiyatı

Adaylar İsem Yayıncılık Mehmet Celal Özyıldız kaynağını düzenli takip ettikleri takdirde sınavda karşılaşabilecekleri sorulara karşı hazırlıklı oluyor. En uygun fiyatlı sınava hazırlık kitapları Trendyol bünyesinde sizleri bekliyor. Trendyol üzerinden İsem Yayıncılık 2022 Kpss Aşina tarih çözümlü soru bankası fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve hemen sipariş edebilirsiniz. Ürüne yönelik oluşturulan kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.