İsem Yayıncılık Isem 5. Sınıf Türkçe Akıllı Isem Defteri

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
326,90 TL

Ürün Bilgileri

İsem Yayıncılık Isem 5. Sınıf Türkçe Akıllı Isem Defteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dkm Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: DKM YAYIN BASIM DAĞITIM REKLAM EĞİTİM ÖĞRETİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Vergi Kimlik Numarası: 3020902264
    Bu ürün Dkm Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tamamı Video Anlatımlı
  • Meb Uyumlu
  • Akıllı Tahta uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İsem Yayıncılık İsem 5. Sınıf Türkçe Akıllı İsem Defteri

Türkçe dersi aslında tüm derslerin temeli niteliğindedir. Beş temel dil becerisinden oluşur. Bunlar; okuma, yazma, dinleme, konuşma ve dil bilgisidir. Tüm bu beceriler eksiksiz bir şekilde öğrenilmeye gayret edilmelidir. Ancak bu sayede başarılı bir performans sergilenebilir. Temelin iyi kavranması bu anlamda oldukça önemlidir. Kavrama da ancak öğrenilen konuların pekiştirilmesi ile mümkündür. Bu anlamda Türkçe dersi adına kapsamlı bir kaynak olan İsem Yayıncılık 5. sınıf Türkçe akıllı İsem defteri öne çıkar. Konu ve sorular açısından zenginleştirilmiş içeriği ile dikkat çeken bu ürün 5. sınıf öğrencilerinin işini büyük ölçüde kolaylaştıran başarılı bir yardımcı kaynaktır. İsem Yayıncılık 5.sınıf Türkçe akıllı defter, kazanımların pekiştirilmesi ve öğrenmenin kalıcı bir hale getirilmesi adına önemlidir.

  • Tamamı video anlatımlı
  • Güncel kullanım alanı
  • Akıllı tahta uyumlu

İsem Yayıncılık 5. Sınıf Türkçe Akıllı Defter Özellikleri

İsem Yayıncılık 5. Sınıf Türkçe Akıllı Defter Özellikleri

Her dersin temelinde okunan cümleyi doğru anlamak yatar. Bu anlamda sık sık kitap okumak ve dersin önemli bir bölümünü oluşturan paragraf sorularına eğilmek gerekir. Akıllı İsem 5. sınıf Türkçe defteri, içeriğinde yer alan yeni nesil soru tarzları ve çeşitliliği ile dikkat çeker. Bu açıdan sınavlara yardımcı kaynak olarak önerilebilecek olan bu ürün, güncel soru ve konularla zenginleştirilir. Öğrenciyi sıkmayan anlatımı, yeni öğretim programına göre güncellenir. Etkinlikler, kısa bilgiler ve testlerle zenginleştirilmiş tasarımı sayesinde çok yönlü öğrenime imkan verir. Akıllı tahta ile uyumlu olması yönünden okuldaki Türkçe derslerinde yardımcı kaynak olarak kullanılabilir. Bu sayede hem öğretmenler hem de öğrenciler açısından avantajlı bir tercihtir. MEB müfredatına %100 uyumlu içeriği sayesinde okulda işlenen konulara paralel olarak soru takibi ve çözümü yapılabilir.

İsem Yayıncılık 5. Sınıf Türkçe Akıllı Defter Avantajları

İsem Yayıncılık 5. Sınıf Türkçe Akıllı Defter Avantajları

İsem Yayıncılık akıllı defter içerisindeki soruların her birinin video çözümlü olması, öğrencilerin işini oldukça kolaylaştırır. Yapamadıkları soruların çözümüne anında erişim sağlayabilmeleri, konuların hızlı pekişmesine olanak sağlar. Aşamalı bir biçimde öğreten, pekiştiren ve düşündüren soruları ile her öğrencinin yardımcısı olan kitap, verimli çalışmanın önemli bir parçasıdır. İsem Yayıncılık 5. sınıf Türkçe akıllı İsem defteri satın alarak etkin bir öğrenme sağlamak mümkün hale gelir. Öğrenciyi sıkmayan içeriği ile öne çıkan bu akıllı defter, yeni öğretim programına göre düzenlenir. İçerisinde yalnızca sorular ya da konular yer almaz. Birbirinden farklı ayrıntıları sayesinde ürünü çok yönlü kılan özellikler bulunur. İsem Yayıncılık 5. sınıf Türkçe akıllı İsem defteri kullananlar tarafından da beğenilir. Müfredata uyumlu sorular sayesinde okulda işlenen konulara paralel olarak sistemli ve düzenli bir ilerleme sağlamaya imkan verir.

Avantajlı İsem 5. Sınıf Türkçe Akıllı İsem Defteri Fiyatı

Avantajlı İsem 5. Sınıf Türkçe Akıllı İsem Defteri Fiyatı

Hem konu eksiğini gidermek hem de etkinlik ve testlerle öğrendiklerini pekiştirmek isteyen öğrenciler, bu akıllı defteri merak eder. Kullanışlı ve pratik tasarımı ile dikkat çeken ürün, Türkçe dersine olan ilgiyi artırıcı görsellerle zenginleştirilmiş bir içeriğe sahiptir. Birbirinden farklı etkinlikler ve bilgilerle öğrenmeyi eğlenceli kılan ürün, Türkçe dersini kolaylaştırmaya yöneliktir. Oldukça kapsamlı olan akıllı defter, öğrencinin Türkçe algısını geliştirir. 9786052865262 kodlu ürün, farklı soru tarzlarına aşinalık kazanmaya destek olur. İsem Yayıncılık 5. sınıf Türkçe akıllı İsem defteri fiyatı uygun aralıklarda yer alması nedeniyle bütçe dostu bir ürün olarak dikkat çeker. İsem Yayıncılık 5. sınıf Türkçe akıllı İsem defteri yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız akıllı defterin kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz. Ürünle ilgili merak ettiklerinize Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.