İslam Yayın Hediyelik Firuze (Turkuaz) Doğaltaş Tesbih 99'lu 8 Mm.

499,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İslam Yayın Hediyelik Firuze (Turkuaz) Doğaltaş Tesbih 99'lu 8 Mm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İSLAM YAYIN DAĞITIM Satıcı Ünvanı: AHMET ÇALAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2250269311
    Bu ürün İSLAM YAYIN DAĞITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tonlarda değişiklik olabilir Firuze(Turkuaz) Faydaları Denge taşı olarak kabul edilen Firuze taşı hem ruhen hem de bedenen tam anlamıyla dengede olmanızı sağlar. Firuze taşının en bilinen faydaları şu şekildedir
  • -Nazara karşı ruhu korur -Kemik erimesini önler -Migreni hafifletir -Öksürüğü hafifletir, kan dolaşımını düzenler -Solunum ve ciğerlere rahatlatıcı bir etki sağlar -Kişinin ruhsal olarak genç ve zinde kalmasını sağlar Firuze Taşı ile ilgili Hadisler Turkuaz taşıyla ilgili iki öenmli hadis bulunmaktadır. Bunlar turkuaz taşının kötülük karşısında iyilikle insanı dengelediğine işaret eden açıklamalardır. Hz. Muhammed (sav)şöyle buyuruyor: "Alemlerin Rabb'i buyuruyor ki: Ben parmağında Firuze yüzük olup da ellerini dua etmek için bana doğru kaldıran kimseyi ümitsizce geri çevirm ze ile ilgili Hadisler ekten utanırım." İmam Sadık (as) buyuruyor ki: "Firuze Yüzük takılan el asla fakir olmaz "(Hilyet-ul Muttakin).

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver